Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Ağustos 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşantınızda aslında her şey yolunda fakat siz yine de memnun değilsiniz. Sevgilinizden daha fazla ilgi ve anlayış bekliyorsunuz. Bu beklentiler içindeyken onun şahsiyetini önemsemiyorsunuz. Bu yüzden aranızda sorunlar çıkabiliyor.

İş yaşantınızda durgun bir dönemdesiniz. Beklediğinizgörüşmelerini bir türlü yapamıyorsunuz. İş yaşantınızda beklentilerinizin gerçekleşmediği bugünperformansınız düşük olacak.

Parasal konularda ailenizin büyük desteği ve sizin tutumluluğunuz sayesinde oldukça rahatsınız. Bugün kendiniz için alışverişe çıkabilir bazı harcamalar yapabilirsiniz.

Bugün bir arkadaşınızın yalanı ile karşılaşabilir bu yüzden bazı hatalı davranışlar sergileyebilirsiniz. Dikkatli olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ailenize çok düşkünsünüz. Bunun yanında ev hayatına ve düzenli bir yaşantıya da çok düşkünsünüz. Hayatınızdaki en ufak bir düzensizlikte bile bocalayabiliyor ve kontrolünüzü kaybediyorsunuz. Bugünlerde de bu tip durumla karşılaşmanız muhtemel. Bu yüzden duygularınızı kontrol etmekte ve çevrenizdeki insanlara davranışlarınızı belirlemede zorluklar yaşıyorsunuz.

5 Ağustos 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar Saat 00:44 Ay-Merkür kavuşum etkisinde, dikkatimiz maddiyat, iş, sağlık gibi konulara çevrilir. İhtiyaçlarımızı satın almak için ekonomik davranırız. Her şeyin temiz, tertipli, düzgün ve işler olmasına özen gösteririz. Bozulan, tamir edilmesi gereken araç ve gereçlerimizle ilgileniriz. Plan ve projelerimiz üzerinde düşünürüz. Dağınık olana tahammül etmeyiz. Saat 07:57 Ay-Neptün karşıtlığında, bütçe dışı harcamalar veya evdeki hesabın çarşıya uymaması gibi durumlar görülebilir. Aldığınız ile verdiğinize dikkat ediniz. Saat 15:53 Ay-Pluto olumlu açısı, destek görme ihtiyacının simgesidir. Ancak bu destek birilerinin üzerinizde denetim uygulamasına yol açacaksa veya birileri tarafından iyi niyetinizin kullanılması şeklinde olacaksa buna kesinlikle izniniz yoktur. 5 Ağustos- 30 Ağustos tarihleri arasında Başak burcunda ilerleyecek Venüs, kazancımızla alakalı konular ve bu yönde kurulan ilişkilerin hayatımızdaki yeri bir hayli önem kazanır. Gelirimiz yeterli mi, geçimimizi sağlıyor muyuz, eğer yatırım düşünüyorsak ne yönde bir karar almalıyız? Bütün bunları iyice ölçüp biçmekte yarar vardır. Gelir sağlayan, ufak tefek işler yapabiliriz veya elimizdeki miktara göre ihtiyaçlarımızı karşılarız. Hesabımızı biliriz.  Yetenekli olduğumuz konularda başkalarına faydalı olarak özverili çalışabiliriz. Bunun karşılığı da görebiliriz. Güzellik, estetik, sağlıkla alakalı konulara para harcayabiliriz veya bu yolla kazanç elde edebiliriz. Bu süreçte bir yatırım düşünüyorsak, piyasanın durumuna iyice bakmalı ona göre hareket edilmelidir. Her şey umduğunuzdan daha güzel olsun. Kalben sevgilerimle,

5 Ağustos 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi konularda öğrendiklerinizi etrafınızdaki insanlarla paylaşma yeteneğinizden yararlanabilirsiniz.. Öğrenim veya kariyer konusunda alt yapı çalışmalarını güçlendirici faaliyetlerde bulunmalısınız Yatırımlarınızı değerlendirme konusunda mantıklı kararlar vereceksiniz. Bu arada güncel olaylara karşı olan merakınız belirgin şekilde ortaya çıkacak.

5 Ağustos 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Mental olarak sizi canlı tutan vehayatınızda değişiklikler yapmanıza olanak sağlayan aktivitelere ve işlere dahil olmanın faydasını görebilirsiniz. Diğerlerinin düşüncelerinin veya söylediklerinin kafanızı karıştırmasına izin vermemelisiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatleri dengesiz durumlar, belirsizlikler, istikrarsızlık veya gerilim temaları ön planda. Öğle saatlerinde ise, rahatlıyoruz ve işleri halledebilme enerjisi taşıyan durumlar ön plana çıkıyor. Akşam saatlerinde ise, kendimizi ruhen iyi hissedeceğimiz, ilişkiler, toplantılar, randevular açısından destekleyici etkiler altında olacağımız saatlerdeyiz. Yeteneklerimizi farklı şekilde kullanmak veya yeni alanlarda bilgi sahibi olmak isteyebiliriz. Ancak, yarın aslında gerçekleşecek Merkür Satürn olumsuz görünümü, şimdiden iğneli sözleri, eleştirel yaklaşımları, kendini ifade edememe, konuşurken engellenme, karamsarlık türünde durumları ön plana çıkartabilir. Aklımızda bulunmasında fayda var. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

5 Ağustos 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün parasal konularda daha fazla ilgilenmeniz gerekebilir. Beklemediğiniz harcamalar gündeme gelebilir. Gün içinde sorumluluklar sizi kısıtlayabilir. Finansal konularda değişim içinde olabilirsiniz. Ani kararlar almamaya çalışın. Aşk hayatınızda bilemediğiniz nedenlerden dolayı krize sokacak durumlar yaşanabilir.

5 Ağustos 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Karar arifesindesiniz. Sizler sürekli bir şeyleri kurgulayan ve hesaplamaya çalışan kimselersiniz ancak bu aralar vereceğiniz kararlar fazlasıyla ciddi olabilir.

5 Ağustos 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde finansal konular, alım satım ve para akışı konusunda problemler yaşayabilir, ilişkilerde fazla kaygılarınızı partnerinize yansıtabilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek finansal problemlerinize çözüm üretebilir, aile ve özel hayatınızda dengeyi sağlayabilir, ilişkilerde daha rahat bir tavır sergileyebilirsiniz.

5 Ağustos 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Para evinize giren Venüs, size bu alanda kıyak geçmeye başlayacak. Para konularında çeşitli şanslarla karşılaşabilirsiniz. Ticaretle uğraşanlar için güzel bir dönem olacak.

5 Ağustos 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi ve manevi değer yarattığınız alanlarda irdeleme, alışveriş dengeleriniz ve bu yoldaki ilişkilerinizi mercek altına alabilirsiniz. İhtiyacı olanlara yardım elinizi uzatacağınız bir etkiyle karşı karşıyasınız.Kendi menfaatlerinizi gözeterek başkalarına nasıl fayda sağlayabileceğinizi irdelemek gününüzün temasını oluşturacaktır. Finansal anlamda plan yapmak ve önünüzdeki süreçte ihtiyacınız olan para hesabını detaylı bir şekilde değerlendirmek için bugün doğru enerjilere sahipsiniz. Zihniniz maddi ve manevi değer yarattığınız konularda çalışacaktır.

5 Ağustos 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir an önce işlerinizi bir düzene koymalısınız. Çevreniz sizden bir cevap bekliyor. Onlar her konuda yardımınıza hazır. Parasal konularınızın çözümü de vereceğiniz kararlara bağlı. Böylece toplum yaşamınıza ve aşka epey zaman kalacak.

5 Ağustos 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 58' 12" R
Ay
Akrep
12° 44' 01" R
Merkür
Koç
16° 00' 42"
Venüs
Koç
24° 05' 06"
Mars
Balık
25° 23' 37"
Jüpiter
Boğa
22° 39' 15"
Satürn
Balık
16° 03' 52"
Uranüs
Boğa
22° 01' 46"
Neptün
Balık
28° 43' 59"
Plüton
Kova
02° 05' 19"
Chiron
Koç
20° 20' 19"
Lilith
Başak
22° 42' 55"
True Node
Koç
15° 37' 04"
Son Güncelleme : 24/04/2024 19:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>