Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Temmuz 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizden beklediğiniz bazı girişimler gerçekleşmiyor ve bu konu yüzünden onunla sıkça tartışıyorsunuz. Ona derdinize doğrudan anlatmalısınız ve onunla kavga etmekten vazgeçmelisiniz.

Bugünçevrenizde çeşitli anlaşmalar yapabilirsiniz. Dış nedenler fazlasıyla zamanınızın alabilir ve sizi uğraştırabilir. Yeni bir girişimde bulunmayın.

Parasal konulardaki son günlerdeki başarınız bugün de devam edecek ve önümüzdeki günlerde sosyal hayatınıza zaman ayırabileceksiniz.

Bugün trafikte sıkıntılı anlar geçirebilirsiniz. Heyecanlanmamaya çalışın ve kendinizi oluşabilecek tehlikelerden koruyun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Eviniz ve güvenliğiniz için planlamalar yapabileceğiniz bir gün. Görüşmelerinizi ertelemek ve tek başınıza kalmak iç huzurunuzu korumanıza yardımcı olabilir. Aileniz düşüncelerinizi destekleyerek iç güveninizi arttırabilir. Fikirlerine güvendiğiniz yakınlarınızla bir arada bulunmak ve kafanızdaki sorunları onlarla paylaşmak doğru olacaktır.

30 Temmuz 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar 30 Temmuz- 30 Ağustos tarihleri arasında Başak burcunda düz ilerleyecek Merkür, 30 Ağustos tarihinde gerileyecek. Biz bu yorumda, bu bir aylık süreçteki etkileri gözden geçireceğiz. Her ne olursa olsun, düz seyir döneminde olsak da, maddi konularda öyle çok açılmak, döküp saçmak zamanı değildir. Oturup hesabımızı iyi yapacağız. Nereye ne veriyoruz, hangi ürüne para yatırıyoruz. Bunları mutlaka ele alacağız. Harcamaların bir muhasebeci gibi denetlenmesi zamanıdır. Aslanlar cömerttir ve çoğunlukla da sevdiği bir şeye, önem verdikleri kişilere harcama yaparken hesap kitap tutma halleri yoktur. Ancak tutacağız. Bunu yapalım ki, 30 Ağustos sonrası zorlanmayalım. Görünen o ki, ister düz ister gerileme hareketi olsun, kararlarımızı vermeden önce iyice analiz etmemizde yarar var. Keyifli bir Cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

30 Temmuz 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güneş burcunuzda ilerlerken, Ay'ın bulunduğu konum sayesinde, düşündüğünüz konuları pratiğe dökerek, isteklerinizi yeniden gündeme getireceksiniz. Çevrenizle işbirliği içinde çalıştığınız zamanveriminizde artışlar gözleniyor. Siz kalıcı başarılardan yanasınız ve birlikte çalıştığınız kişilerin, belli bir potansiyeli olsun istiyorsunuz.

30 Temmuz 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Tam anlamıyla kafanızda olayları netleştirmeden duygusal durumlarla yüzleşmekten kaçınmanızda fayda var. Bulunduğunuz alanlarda hızla ilerlemenizi sağlayacak özel planlar yapabilmek ya da fiziksel veya mental anlamda geliştirici işler için belli konulara odaklanmanız gerekebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Günün ilk saatleri daha rahat olmakla birlikte, gün içerisinde engellenmişlik hissi, gecikmeler, ertelemeler, blokajlar sabırlı olmayı gerektirebilir ya da gergin hissedebiliriz. Akşam saatlerine doğru ise, yanıltıcı kişiler, aldatıcı etkiler ve yanılsamalar dikkatli olmayı gerektirebilir. Aynı zamanda ani kararların ve hızlı düşünmenin bize zarar verebileceği, yanlış zamanda yanlış şeyler söylememeye, tartışmalı ortamlardan kaçınmaya ve yolculuklar esnasında dikkatli olmaya çalışmamız gereken günlerdeyiz. Bu konu ve bu gece geri hareketine geçen Uranüs'le ilgili çok daha detaylı yazımı Pazartesi günü ele almıştım. Arzu ederseniz internet sayfalarımızdan okuyabilirsiniz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

29 Temmuz 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek yönünde düşünmek ve sosyal alanda aktif olmak için uygun zamanlar var. Dışadönük uğraşlar içinde olabilirsiniz.

30 Temmuz 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ailenize ve çevrenize yakınlaşmak ve güzel ortamlar yaratmak için harika bir zaman. Ayrıca nazik bir şekilde düşünce ve görüşlerinizi ifade etmeye özen gösterin.

30 Temmuz 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca sezgileriniz ve duygularınız yaşamınıza yön verirken, anlamı rüyalar görebilir, hayatınızdaki her şeyi ve herkesi sevgiyle kucaklama eğilimi göstererek, sevgi dolu taraflarınızı daha fazla ortaya koyabilirsiniz. Akşam saatlerinde aile ve özel yaşamınızda olası sorunlara karşı sakinliğinizi ve sevgi dolu tavrınızı korumanız gerekmekte.

30 Temmuz 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Maddi alanlarda zorlandığınız konular üzerine kafa patlatabilir veya çözüm bulabilirsiniz. Eğer ticaretle uğraşıyorsanız, bu 2 haftalık dönemden olumlu etkileneceksiniz.

30 Temmuz 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sabah arkadaşlarınızla keyifli ve etliye sütlüye dokunmayacağınız bir cumartesi kahvaltısı yapabilirsiniz. Akşam saatlerine doğru ise durum biraz kendinize dönecek bir ruh haline dönüşecek.Kendinize iyi davranmak isteyeceğiniz, zihinsel olarak çözülme durumuna geçebileceğiniz, kendi içinizdeki zenginlikleri keşfe çıkabileceğiniz bir gündesiniz. Duygularınız ve sezgileriniz güçlenecektir. Ruhsal ve zihinsel krizlerinizi yönetmek adına önemli verilere sahip olabilirsiniz. Evlilikle ilgili ağır bir sorumluluk duygusu taşıyor olmanız mümkündür.

30 Temmuz 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kalbinizve aşk için atacak. İş hayatınızda büyük ilerlemeler kaydediyor ve hayranlık topluyorsunuz. Bununla da yetinmek istemiyorsunuz. Gözünüz hep daha yukarılarda. Duygusal bağlamda da parlak günler sizi bekliyor.

30 Temmuz 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 01' 47"
Ay
Akrep
22° 44' 35"
Merkür
Koç
26° 23' 39"
Venüs
Balık
21° 26' 31"
Mars
Balık
04° 51' 55"
Jüpiter
Boğa
16° 45' 58"
Satürn
Balık
13° 17' 11"
Uranüs
Boğa
20° 39' 20"
Neptün
Balık
27° 48' 13"
Plüton
Kova
01° 49' 26"
Chiron
Koç
18° 47' 08"
Lilith
Başak
19° 46' 54"
True Node
Koç
15° 35' 57"
Son Güncelleme : 29/03/2024 08:50

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>