Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Temmuz 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Geçmişte yaşanmış olanlarla kimseyi yargılamamalısınız. İnsanların her olumsuz deneyimden yenilenmiş olarak çıkacağını unutmayın. Kafanızı netleştirme arayışlarınız kırılmalara neden olabilir.

Çalışma yaşamınızda gerçekleşen istikrarda büyük pay sahibisiniz. Bunun size sık sık hatırlatılması düşündüğünüz kadar gereksiz olmayabilir. Alçak gönüllülüğünüzü bir yerlerde sınırlamanız yararlı olacak.

Günlük bütçenizi kontrol etmek sorunlarınızı asgariye indirebilir. Daha gerçekçi bir bütçe yapmaya ve gerçekçi beklentilere yönelmeye ihtiyacınız var. Bu konularda şansınıza duyduğunuz aşırı güven, sizi masraflı biri yapıyor.

Yaşamınızdaki olumluluklar, olumsuzluklardan daha ağır basıyor. İş yaşamınızdaki tokgözlülüğünüzü başka konularda da göstermelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Güç kullanmaya odaklanırsınız, güçlü olmak, toplumdaki statünüzü en yukarıya çekme isteği sizi gizlice eline alır. Kıskançlık duygunuz artar, fakat çok yönlü bir kıskançlıktır. Sevdiğinizi, başarılı insanları hatta en yakınlarının mutluluğunu kıskanma gündeme gelebilir.

26 Temmuz 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar Saat 09:19-18:38 arasında Ay boşlukta olacağından, gecikmeler göz önüne alınarak işlerinizi düzenlemeniz gayet faydalıdır.  Hiçbir konuda hayati kararlar vermemek lazımdır. Görüşlerinizi dışa karşı ifade ederken, kendinizden ne kadar emin olsanız da, tedbirli konuşmanız yerinde olur. Saat 18:38 itibariyle Boğa burcunda ilerleyecek Ay etkisinde, sınırlarınızı kendi bildiğiniz şekilde korumaktan yanasınızdır. Taviz vermeye gönlünüz yoktur.  Kimseye belli etmeseniz de, değerlerinize zarar gelmesini istemediğiniz için etrafınıza sertçe duvar örebilirsiniz. Gün boyunca her işinizde kolaylık ve başarı sizinle olsun. Adım attığınız her mesele, umduğunuz gibi sonuçlansın. Can-ı yürekten sevgilerimle,

26 Temmuz 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aktivitelerinizin engellendiğiniz görmek canınızı sıkabilir. Bazı işlerinizin dar boğazda olduğunu görmek sizi daha güçlü kılacaktır. Bugün, duygularınızı saklamak için bir çok nedeniniz olabilir ve kendinizi rahatsız hissedebilirsiniz. İsteklerinizdeki artışlar ve duygusal gerginlikler canınızı sıkmamalı.

26 Temmuz 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı kişilerle görüşleriniz uymayabilir, güç savaşları veya rekabet ortamları söz konusu olabilir. Neyse ki, rekabet sizi motive edecek ve ilham verecektir. Hafta ortası civarında yeni hobiler veya eğlence alanları bulabilir ve bu alanlarda yeteneklerinizi geliştirebilirsiniz veya yurtdışı bağlantılı işlerde olumlu gelişmeler söz konusu olabilir. Yeni şeyler öğrenmek veya öğretmek hoşunuza gidebilir.Hepinize keyifli haftalar, sağlık ve sevgi ile kalın...

26 Temmuz 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizle ilgili yeni şeyler keşfetmek isteyebilirsiniz. Olaylara farklı bakış açısıyla bakmak size iyi gelecektir. Bazı konuları algılamak daha kolay olabilir. Sorumlu olduğunuz konuların tamamlanması için kararlar vermeniz gerekebilir. İkili ilişkilerinizin önem kazandığı bir gündesiniz. Akşam saatlerinde sorumluluklarınızda artış olabilir.

26 Temmuz 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partnerinizle ilgili ciddi kararlar alabilirsiniz. Yaptığınız en ufak hatanın bile aklından çıkmadığını unutmayın.

26 Temmuz 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 01.43'de Aslan burcunda gerçekleşen ve etkisini üç gün önce ve üç gün sonra yoğun olarak hissettirecek olan yeni ay ile birlikte moral, motivasyon ve sağlık olarak güçlenirken, erkek figürler ve aile ilişkilerinde güç mücadeleleri ve ego savaşlarından uzak durmanız gereken bir süreç sözkonusu olacak. Bu zaman diliminde güzellik ve bakımıza ait işleri yapabilir, estetik olarak düzeltmeler uygulatabilir, yaptığınız işler ve ışığınızla toplum içinde daha fazla dikkat çekerek ön planda olabilirsiniz. Yeni ay haftasının en güzel haberi Satürn'ün Merkür ve Venüs'e olan uyumlu açısı ile, olası tüm ilişki problemlerini çözümleyebileceğiniz, aile ilişkilerinizi geliştirebileceğiniz hatta bir ev sahibi olma arzusu duyabileceğiniz etkiler sunuyor olması olacak. Bu süreçte görüşmelerinizde ve flörtlerde istediğiniz sonuçları elde etmeniz daha kolay hale gelecek.

26 Temmuz 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Başkalarına faydalı olma konusunda kendinizi fazla zorluyorsunuz. Bu konuda dikkatli olun. Uzak ortamlarda veya tatilde yalnızlığın ve aynı anda sosyal olmanın tadını çıkarabilirsiniz.

26 Temmuz 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gün boyunca bilhassa zihinsel enerjilerinizde düşüklük hissedebilirsiniz. Ancak akşamüstü saatlerinden itibaren kariyer ortamınızda sizden mevki olarak daha alttaki kişilere karşı daha hoşgörülü ve affedici olduğunuzu fark edebilirsiniz.İş yerinizdeki iletişiminizde gözle görülür bir insaniyet ve güven duygusu hissedilecektir. Sanat yönü ağır basan mesleki detaylara yönelmeniz de olasıdır. Anneniz ile bağlarınızı kuvvetlendirmek isteyebilirsiniz. Mesleğinizde daha yaratıcı ve daha insan odaklı bir tavır sergilemeniz olasıdır.

26 Temmuz 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun süredir kafanızda olan bir konu çözüme ulaşacak. Bir yakınınıza ya da dostunuza yardımınız olacak. Bu onu gerçekten çok mutlu edecek. Toplum yaşamınızda ve aşkta başarılı olacaksınız. Özellikle sırt ağrılarında şikayeti olanlar hemen bir tedbir almalılar.

26 Temmuz 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 04' 42" R
Ay
Yay
09° 53' 24"
Merkür
Koç
16° 03' 08"
Venüs
Koç
26° 45' 20"
Mars
Balık
27° 04' 03"
Jüpiter
Boğa
23° 09' 21"
Satürn
Balık
16° 15' 56"
Uranüs
Boğa
22° 09' 05"
Neptün
Balık
28° 48' 06"
Plüton
Kova
02° 05' 44"
Chiron
Koç
20° 27' 47"
Lilith
Başak
22° 57' 20"
True Node
Koç
15° 30' 54"
Son Güncelleme : 26/04/2024 23:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>