Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Temmuz 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınız açısından sıradan ve rahat bir gün geçireceksiniz. Küçük bir gerginlik yaşamanız söz konusu olsa bile bunun üstesinden gelmeyi başaracaksınız.

İş yaşamınız açısından olumlu bir gün geçireceksiniz. Borçlarınızın büyük bir bölümünü bugün kapatacaksınız ve alış-veriş yapma imkanını bulacaksınız.

Parasal konularda pek bir sıkıntınız yok ama harcamalarınıza dikkat etmediğiniz takdirde bazı sıkıntılar sizin için söz konusu olabilir. Bu duruma biraz dikkat etmelisiniz.

Bugün ev kazaları konusunda dikkatli olmalısınız. Özellikle elektrikli eşyalara özen gösterin ve oluşabilecek tehlikelerden uzak durmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün hassas ve kırılgan bir yapıya sahipsiniz. Bu yüzden ikili ilişkilerde duygusal tepkiler verebilirsiniz. Hatta istem dışı öfkelenmeleriniz olabilir. Günlük işlerinizin dışına çıkmamalı, iddialı konuşmalardan ve tartışmalardan kaçınmalısınız. Yoksa telafisi olanaksız sorunlar yaratabilirsiniz. Bazı özel sorunlarınızı kendiniz halletmelisiniz. Yakında bir para haberi size ulaşabilir.

28 Temmuz 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar Saat 03:23 Ay-Venüs zorlu görünümü bazı kişilerle ilişki kurmanın, bu ilişkiyi sürdürmenin ne kadar zor olduğunu düşünürsünüz. Herkesin keseri kendine yontmaya çalıştığını, kimsenin kimseyi düşünmediğini bildiğiniz için sıkılabilirsiniz. Saat 06:44 Ay-Jüpiter görünümü, Parasal girdilerin işaretçisidir veya bu konudaki girişim ve görüşmeleri de simgeler. Bu görüşmelerdeki şartlara iyi bakalım. Bütçemizin dengeli olmasına dikkat edelim. Saat 12:34 Ay- Chiron şifalı görünümü, özel hayatınızla ilgili konular üzerinde düşünmenizi sağlıyor. Eğer hayat, umduğunuz gibi geçmiyorsa, hala bir şeyleri kafanızın içinde tam olarak oturtamıyorsak bu biraz da bizim ürkekliğimizden kaynaklanabilir. O zaman ciddi anlamda kendimizi gözden geçirelim. Saat 15:17 Ay-Merkür görünümü,hayatımız veya toplumsal yaşantımızda birilerinin bizden farklı düşünmesine tahammül etmeyeceğimizi işaret ediyor. Biz huzur, güven ve kendimizi ifade etmekten yanayız. Saat 18:13-21:17 arasında Ay boşlukta olacaktır. İnsanları oldukları gibi kabul etmekte yarar var.  Algılama gücünüzün her zamankinden daha fazla olduğu bu etki altında, dağıldığınız konularda, kafanızın içindekileri toparlamak kolay olabilir. Mümkünse akşam saatlerini dinlenerek geçirmekte fayda vardır. Saat 21:17 itibariyle  Ay-İkizler burcunda seyrine başlıyor. Bu geçiş etkinliğinde, ilişkimizle alakalı konular üzerinde konuşmamız ve isteklerimizi dile getirmek sorunları halletmek isteriz.  Renkli ve sıra dışı fikirlerimiz dikkat uyandırmamızı sağlayabilir. Niyeti ve düşüncesi BİR olan insanlarla karşılaşmamız, huzurlu bir gün geçirmemiz dileğimle,

28 Temmuz 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, dostluk duygularınız ön planda. Kendinize güveniyor ve yaratıcılığınız ve girişimciliğinizi ortaya çıkarmaktan zevk alıyorsunuz. Toplumsal olayların sizin çevrenizde gelişmesi sayesinde yakın takip içinde olacağınız için, olaylara daha sağlıklı bir yorum getirebilirsiniz.. Algılama konusunda, yanılmadığınızı anlayacaksınız.

28 Temmuz 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal anlamda sizi yönlendirmeye çalışan kişiler olabilir. Durumunuzu doğru değerlendirmeli ve herkese adil davranmalısınız. İlerlemenize katkısı olacak değişiklikler yapabilirsiniz. Açık fikirli ve esnek olmanın faydasını göreceğiniz günler. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatlerinde istediğimiz alanlardabitirici olabiliriz, ama öğle sonrası saatlerden itibaren, karşımızdaki kişileri dikkatle dinlemeli ve düşünmeden asla konuşmamalıyız. Aksi takdirde ilişkiler veya hayatımızın diğer alanları zarar görebilir. Aşırı ısrarcı veya kafasının bildiğine giden bir profil çizmekten veya bu tür kişilerle tartışmaktan kaçınalım. Hızlı düşünmek, ani kararlar almak, çabuk şekilde sonuca ulaşmak veya yanlış şeyler söylemek nedeniyle anlaşmazlıklar, tartışmalar veya düşmanca hareketler artabilir. Önemli kararlar almak, önemligörüşmeleri, pazarlıklar, yüksek meblağlı harcamalar veya hukuki konular açısından uygun günde değiliz. Zira, alelacele karar almanın veya hareket etmenin zararlı sonuçları olabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

28 Temmuz 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde işleriniz gündeminizi meşgul edebilir. Hedeflerinizi ulaşmak için çok çalışacağınız bir gündesiniz. Kontrol edemediğiniz şeyleri kabullenme içine girebilirsiniz. Otorite olan kişilerle iletişiminize dikkat etmenizde fayda var. Akşam saatlerinde geleceğinizle ilgili planlar yapabilirsiniz. Sevdiklerinizle yolculuk planları olabilir.

28 Temmuz 2016, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal anlamda biraz düşüşe geçtiniz. Ancak küçük bir umut sizi yeniden sevgiye bağlayacak. Önemsediğiniz kişiden beklediğiniz haberler gelebilir.

28 Temmuz 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi bulunduğunuz her ortamda ışığınız, yetenekleriniz ve yüksek enerjinizle gösterecek ve ön plana çıkacaksınız. Ani gelişen güzel haberler alabilir, seyahat edebilir ve sevdiklerinizle olumlu ve keyifli diyaloglar geliştirebilirsiniz. Gün içinde aile ilişkilerinde güç mücadelelerinden uzak durmanız gereken bir zaman dilimindesiniz.

28 Temmuz 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kişisel alanlarınıza yönelmek istediğiniz bu dönemde,yoğunluklarınızla kişisel istekleriniz arasında kalabilirsiniz. Geri planda kalan işlerinizi tamamlamak için güzel bir gün.

28 Temmuz 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sabah saatleri kariyer odaklı davranırken, akşamleyin ise arkadaş ortamlarınız ve dahil olduğunuz kurumlarla iletişim trafiğiniz yoğun olacaktır. Her konuda konuşabilecek ve iletişim kurabilecek bir akşamüzeri sizi bekliyor. Üreme organlarınızla ilgili bir rahatsızlıktan şikayetçi olabilirsiniz. Bu konuda bir uzman yardımı almak gerekli olabilir. İş yoğunluğundan kaynaklı problemler de ruh sağlığınızı etkileyebilecek mesleki sıkıntılar olarak bir parça canınızı sıkabilir. Aidiyet hissinize baskı oluşturabilen durumlarla karşılaşabilirsiniz.

28 Temmuz 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızda yapacağınız atılımlarla uzun zamandır beklediğiniz atılımları gerçekleştirebilirsiniz. Hayatınız tam çok monotonlaştığını düşündüğünüz anda canlanacak. Türlü yerlerden irili ufaklı para gelebilir. İyi bir yatırım yapabilirsiniz.

28 Temmuz 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
01° 03' 04" R
Ay
Başak
24° 26' 06"
Merkür
Koç
16° 58' 03"
Venüs
Koç
19° 07' 40"
Mars
Balık
22° 16' 58"
Jüpiter
Boğa
21° 43' 44"
Satürn
Balık
15° 40' 45"
Uranüs
Boğa
21° 48' 21"
Neptün
Balık
28° 36' 07"
Plüton
Kova
02° 04' 10"
Chiron
Koç
20° 06' 20"
Lilith
Başak
22° 16' 10"
True Node
Koç
15° 38' 15"
Son Güncelleme : 20/04/2024 18:50

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>