Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Temmuz 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizle geçen günlerde etmiş olduğunuz büyük bir kavga bugün tekrar gündeme gelecek ve partnerinizle aranızdaki iletişim sorununu farkına bugün daha iyi varabileceksiniz.

İş hayatınızda çok yoğun günler geçiriyorsunuz ve işlerinizi yetiştirmek için çok az zaman kaldı. İşlerinizi düzene sokmalı ve daha sistematik bir şekilde çalışmalısınız.

Para durumunuzda kayda değer bir gelişme olmayacak. Her zamanki gibi acil ihtiyaçlarınızın yanında alış-veriş yapmak için de fırsat bulacaksınız. Eğitimle ilgili bir takım harcamalarda bulunabilirsiniz.

Sevgiliniz yüzünden arkadaşlarınızla aranızdaki diyalog çok bozuldu ve neredeyse hiç arkadaşınız kalmadı. Sevgilinize gereksiz kıskançlıklardan uzak durması gerektiğini söyleyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yalnızlığa ihtiyaç duyuyorsunuz. Daha önce normal diye düşündüğünüz pek çok şeyin aslında gözüktüğü gibi olmadığını anlayabilirsiniz. Gelgiti bol bir dönemdesiniz. İkili ilişkilerde heyecana ihtiyacınız var. Ailenizle iletişim sorunları yaşamak siz de çöküntü yaratıyor.

27 Temmuz 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 02:00  itibariyle  Boğa burç fazında oluşacak  Sondördün  etkisi altında, sizi doyuma ulaştıracak, geleceğinizi garanti altına alacak maddi ve manevi açıdan rahata ermenizi sağlayacak meseleler üzerinde bir hayli  yoğunlaşırsınız.  Özellikle işsiz olanlar,yerinde sorun yaşayanlar, yeni bir hayata adım atmayı düşünenler, ilişkisini gözden geçirenler gerçekçi bir şekilde durumlarını ele alırlar. Ruhunuz her şeyin en güzelini, en kıymetlisini ve en uzun ömürlüsünü ister. İşte bunları  elde edebilmek için sabırlı olmak, zamanı iyi kollamak, risk almamakta yarar vardır. Saat 10:45 Merkür-Uranüs olumlu görünümü heyecanlandırıcı ve aktif hareket etmeye yönelticidir. Uzak yere seyahatler, değişik yerler görme isteğiniz yoğundur. Değişim sizi heyecanlandırır. Farklı insanlar tanımak, görmek, keşfetmekten zevk alırsınız. Bu görünüm, bir girişimin, bir yeniliğin işaretçisidir. İletişim gücünüzü yükseltir ve yaratıcı biçimde düşünmenizi sağlar. Hızlı öğrenme ve  uygulamak ön plandadır. Günün tüm gelişmelerinin hayrımıza olması dileğimle,

27 Temmuz 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güneş burcunuzda ilerliyor ve sizi daha güçlü ve yapıcı kılıyor. İmkansızlıklar karşısında cesurca yapacağınız atılımlar, size önemli bir kariyer sağlayabilir. Çevrenizde bir çok kişiyi istediğiniz gibi etkileyeceksiniz. Liderlik özellikleriniz ön plana çıkarken, çevrenizi yönetmek için, atılımcı ruhunuzu da körüklüyorsunuz.

27 Temmuz 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Liderliği ele alarak fark yaratabilirsiniz. Hayata aktif yaklaşımlarınız olumlu sonuçların garantisi olabilir. Fiziksel ve mental mücadele gerektiren ortamlar kalbinizin daha hızlı atmasını ve adrenalinin yükselmesini sağlayabilir. İstekliliğiniz diğerlerinin dikkatini çekmenizi de sağlayabilir.Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Dün de yazmıştım, sürpriz haberler, ele geçen bilgiler, ortaya çıkan olaylar veya bazı konularda artan farkındalık türünde durumların ön plana çıktığı günlerdeyiz. Farklı kişilerle iletişimde olmak ufkumuzu geliştirmekle kalmayıp, pek çok konuyu farklı açılardan görmemizi veya farkındalığımızın artmasını sağlayabilir. Fikir alışverişleri artıyor, yaratıcılığımız yüksek ve zihnimiz açık. Farklı fikirlerimizi ve yeteneklerimizi göstermek için uygun günlerdeyiz ya da teknolojik araçlar sayesinde fikirlerimizi hızla yayabiliriz. Üzerinde yoğunlaştığımız işlerin ilerlemesi kolay olabilir veya maddi başlıklı konularda adımlar atabiliriz. Ay'ın olumlu açıları yukarıda yazdıklarımı daha uygulanabilir hale koyacaktır. Ancak, şaşırtıcı durumlar veya nereden geldiğini, ne söylemeye çalıştığını ya da ne yapmak istediğini anlayamayacağımız kişilerle karşılaşma ihtimalimizin de olduğu günlerdeyiz aklımızda bulunsun bir ihtimal. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

27 Temmuz 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızda başkalarıyla gelecek planları için bir araya gelebilirsiniz. Bilinir olmak için daha aktif olabilirsiniz. İşlerinizi en iyi hale getirmeye çalışabilirsiniz. Üstlerinizle iletişiminiz önem kazanabilir. Sorumlu olduğunuz konularda fikrinizi sonuna kadar savunmak isteyebilirsiniz. Kardeşlerinizle ilişkilerinizde dikkat etmeniz gereken konular olabilir.

27 Temmuz 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizin kendinizi anlayamamak gibi bir sorununuz var. Aklınız da son günlerde bir hayli karışık. Karar vermekte zorlanıyorsunuz. Oturup her şeyi iyice düşünün doğru kararı bulacaksınız.

27 Temmuz 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden hayatınızdaki kadın figürler, anneniz ve eğer siz bir erkekseniz eşinizle ilgili konularda belirsizlik ve durağanlık yaşayabilirsiniz. İlişkilerde yeni kararlar almamanız gereken ve yaşayacağınız her duyguyu normal ve insana özgü olarak kabul etmeniz gereken enerjisi durağan bir günde bulunmaktasınız.

27 Temmuz 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İstediğiniz bir teklif gündeme gelecek. Medya, eğitim veya seyahat işiniz varsa şanslı bir gün sizleri bekliyor. Siz şartlara esnek yaklaştıkça önemli bir anlaşma yapabilirsiniz.

27 Temmuz 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kariyer ortamınızda sizden mevki olarak daha alttaki kişilere karşı daha hoşgörülü ve affedici olduğunuzu fark edebilirsiniz. İş yerinizdeki iletişiminizde gözle görülür bir insaniyet ve güven duygusu hissedilecektir.Sanat yönü ağır basan hobilere yönelmeniz de olasıdır. Anneniz ile bağlarınızı kuvvetlendirmek isteyebilirsiniz. Mesleki kazanç sağlayabileceğiniz bir göstergeye sahip bulunuyorsunuz. Sabır ve sebat sayesinde sorumluluklarınıza haiz olduğunuz takdir de kazançlı hissetmeniz içten bile değildir. Hedefleriniz için yeni fikirlere açık bir durumdasınız.

27 Temmuz 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni birteklifiyle karşılaşabilirsiniz. Birkaç işi de birarada yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bazı sürprizler sizi bekliyor olabilir. Bunlar genelde olumlu sürprizler ve duyduğunuzda hoşunuza gidecek olan gelişmeler. Parasal konularınızın çözümü vereceğiniz kararlara bağlı.

27 Temmuz 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 42' 26"
Ay
Akrep
18° 43' 16"
Merkür
Koç
26° 14' 25"
Venüs
Balık
21° 02' 19"
Mars
Balık
04° 36' 40"
Jüpiter
Boğa
16° 41' 50"
Satürn
Balık
13° 14' 56"
Uranüs
Boğa
20° 38' 25"
Neptün
Balık
27° 47' 29"
Plüton
Kova
01° 49' 07"
Chiron
Koç
18° 45' 60"
Lilith
Başak
19° 44' 44"
True Node
Koç
15° 35' 43"
Son Güncelleme : 29/03/2024 01:00

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>