Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Ağustos 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

. Sevgilinizle aranızdaki ufak tefek sorunları gereğinden fazla büyüteceksiniz. Aslında sorun diye kendinizi ve onu üzdüğünüz şeyler konuşarak halledilecek küçük şeyler.

Çalıştığınız ortamda daha hoş görülü veya vurdum duymaz olmanız gerekirken hiç olmayacak şeylere alınıyorsunuz ve bu siziarkadaşlarınıza karşı hırçın yapıyor.

Paraya çok sıkışacağınız bugün ailenizden maddi olarak yardım alacaksınız. Bu maddi yardım sizi çok rahatlatacak. Fakat ailenize olan maddi borçlarınız bir hayli artacak.

Düşüncelerinizi denetim altına alabilirseniz,dikkat gerektiren işlerde daha başarılı olabilirsiniz. Aklınıza koyduğunuz işleri gerçekleştirmek için uygun bir dönemdesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün hayata daha olumlu bakıyorsunuz. Son günlerde yaşadığınız olumsuz gelişmeler sizde yaşam zevki bırakmamıştı. Yine de karşınıza çıkan bu yeni insanla ilgili hemen romantik düşüncelere dalmamanızda ve zihninizi işinizle meşgul etmenizde yarar var. Unutmayın çevrenizdeki insanlara karşı da sorumluluklarınız var. Zaaflarınızı da biraz gizlemeyi de denemelisiniz.

4 Ağustos 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar Saat 00:23 Ay-Uranüs olumlu etkisi özgürlük duygusunu yüreğinizin derinliklerinde hissettiricidir. Bu güç sayesinde  önünüzde duran engelleri aşabilirsiniz. Dikkat çekme isteği, kendini ifade edebilme yeteneği, alkış ve onaylanma arzusunun yükseldiği böyle bir günde davranışlarınızla, duruşunuzla ne kadar açık ve doğal bir insan olduğunuzu hissettirirsiniz. Saat 07:13 Ay-Venüs kavuşum ardından saat 10:34 olana dek Ay-Boşlukta ilerleyecek. Aşk hayatınızı canlandırıcı ve kendinizi iyi hissetmenizi sağlayıcı güzelliklere ihtiyacınız var. Bir adım atmak, geçmişi geride bırakmak, hayata tüm gücünüzle katılmak istiyorsunuz. Fakat sanki bir şeyler sizi yoruyor gibi. İşte bu kavuşum, ilişki konularını ve genel olarak durumunuzu gözden geçirmenizde önem taşıyacak. Neler yolunda gidiyor, neler gitmiyor? Bunları ele almakta yarar var. Saat 10:34 Ay-Başak burcu seyir etkinliğinde, maddi ve manevi tüm değerlerinize daha fazla önem vermenizi, özenli ve dikkatli bir şekilde hareket etmek isteyeceğinizi gösteriyor. Hani eskilerin deyimiyle evdeki hesabın çarşıya uydurulması gereken bir gündeyiz. Saat 11:43 Ay-Mars görünümü, son derece olumlu, şevklendirici, aktif hareket etmenizi sağlayıcı ve amacınıza dönük başarılı işler çıkarmanızı sağlayıcıdır. Aşk kendiliğinden emrinize amade olur. Sizi rahatsız eden, bazen oldukça yoran meseleleri gayet rahatlıkla çözüme kavuşturmanızda destekçinizdir. Ben bu yolu tercih ediyorum, ben böyle istiyorum, kendime güveniyorum ve her şeyin en güzelini kendim için istiyorum demenizi tavsiye ediyorum. Günün en şanslı burçlarından birisisiniz. Bunu bilmenizi istiyorum. Gün boyunca güzellikler yanınızdan eksik olmasın. Kalben sevgilerimle,  

4 Ağustos 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Venüs yakın ilişkilerinizde istediğiniz desteği sağlarken, dostlarınız tarafından çok seviliyorsunuz. İletişim konularında istediğiniz performansı yakalayacak, ulaşmak istediğiniz kişiler konusunda zorluk çekmeyeceksiniz. Bazı konularda daha da güçlenmek zorundasınız. . Kişisel tavırlarınızla çevrenizde imaj yaratmalısınız

4 Ağustos 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Değişiklik ihtiyacınız var. Duygusal ve fiziksel olarak gelişiminize yardım edecek kişiler ya da yerlerle tanışmanızı sağlayacakbaşvuruları yapabilir veya aktivitelere katılabilirsiniz. Aşk hayatınızda ve sevgi temalı ilişkilerinizde duygularınızı açıkça göstermenin faydasını görebilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Venüs'ün olumlu görünümü öğle saatlerine kadar estetik, aşk, sanat ve yaratıcılıkla ilgili konularda bizi destekliyor olacak. Öğle sonrası saatlerde daha gergin geçebilir, huzursuz hissedebilir veya tartışma ortamlarına girebiliriz. Kelimelerimizi dikkatli kullanmamız ve sakarlıklara veya ufak tefek kazalara karşı da tedbirli olmamız gerekebilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

4 Ağustos 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün parasal konular sizi meşgul edebilir. Kişisel harcamalarınızı kontrol etmeniz gereken bir gündesiniz. Gün içinde işlerinizle ilgili eksikleri tamamlamak isteyebilirsiniz. Yeni konular, farklı işler gündeminizi etkileyebilir. Finansal anlamda sizi zorlayan koşullar oluşabilir. İşlerinizde yeni kararlar almak isteyebilirsiniz.

4 Ağustos 2016, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Size bir takım yeni sorumluluklar vermek isteyebilirler. Fakat siz önce özel yaşamınızdakileri gündeme getirmeyi amaçlıyorsunuz. Her işinizi doğru zamanda çözmelisiniz.

4 Ağustos 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkilerinizde hissettiğiniz duygular ile karşınızdaki kişilerden gördüğünüz davranışlar bir çelişki yaratabilir ve yaşadığınız süreçten emin olamayabilirsiniz, ne var ki bu geçici bir etkidir. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, iletişim ve yolculuklar konusunda şans ve fırsatlar elde edebilir, varolan ilişkilerinizde aşk duygusunu daha fazla hissedebilir ve kendinize olan güveninizi doruk noktada hissedebilirsiniz.

4 Ağustos 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Maddi konular kafanızı kurcalıyor ve bu konularda kafanız fazla çalışıyor. Bugün, harcamalarınız hızlanabilir. Sevdiklerinizle keyifli ortamlar içinde olmaya özen gösterin.

4 Ağustos 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sabah saatleri parayla ilgili endişe ve telaşınız tüm gün devam edebilir. Maddi değerlerinizin üzerine gidip istediğiniz nitelikte bir para akışı konusunda ikna olana dek çalışabilirsiniz. Maddi ve manevi değer yaratmayla ilgili destek alabilir, destek verebilirsiniz. Özellikle matematiksel somut konular bugünün temasını oluşturacaktır. Kontrolünüz dışında gelişen konularda sabırlı olmalı ve herhangi bir öfke anında vereceğiniz kararları uygularken iki kez düşünmelisiniz. Sağlığınızla ilgili gelişmelerde dikkatli ve sağduyulu olmalısınız.

4 Ağustos 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çalışıyorsanızhayatınızda bir yıldız gibi parlayacaksınız. Yaptığınız anlaşmalar, imzaladığınız sözleşmeler v.s. hepsinden karlı çıkacaksınız. Duygusal hayatınız için söylenebilecek bir değişiklik yok. Temkinli olmalısınız.

4 Ağustos 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
03° 59' 22" R
Ay
Akrep
00° 25' 29" R
Merkür
Koç
16° 07' 34"
Venüs
Koç
22° 50' 38"
Mars
Balık
24° 36' 54"
Jüpiter
Boğa
22° 25' 18"
Satürn
Balık
15° 58' 10"
Uranüs
Boğa
21° 58' 23"
Neptün
Balık
28° 42' 02"
Plüton
Kova
02° 05' 04"
Chiron
Koç
20° 16' 50"
Lilith
Başak
22° 36' 13"
True Node
Koç
15° 38' 42"
Son Güncelleme : 23/04/2024 19:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>