Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Ağustos 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgiliniz her ne kadar bundan rahatsız olmuyor gibi gözükse de, ona karşı son günlerde çok ilgisiz kalıyorsunuz. Böyle devam ederseniz sevgiliniz de ilerideki günlerde aynı tavrı size takınacaktır.

İş yaşamınız da olumlu bir gün geçireceksiniz. Gün içinde gelişen bazı fırsatları iyi değerlendireceksiniz ve kısa vadeli yatırımlar yapma arzusunda bulunacaksınız.

Son zamanlarda gerçekten çok para harcıyorsunuz. Özellikle yol giderlerine gereksiz harcamalar yapıyorsunuz ve bu gidişle acil ihtiyaçlarınızı karşılayamayacak duruma düşeceksiniz.

Uzun zamandır beklediğiniz bir haberin size henüz ulaşmamış olması sizi çok tedirgin ediyor ve gereksiz yere sinirleniyorsunuz. Kendinizi bu kadar yıpratmamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaşadığınız sorunlara akılcı çözümler bulamadığınızı siz de iyi biliyorsunuz. Fakat son günlerde kendinizi çok güçsüz ve yaşadığınız olaylara karşı çok ilgisiz hissediyorsunuz. Bugün sabah saatlerinde alacağınız bir haber aklınızı karıştırabilir. Uzaktaki bir akrabanız sizi ziyarete gelecek. Hazırlıklı olun.

1 Ağustos 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 00:48 Ay-Kuzey düğüm görünümü, maddi şartların iyileştirilmesi yönündeki incelemelerin göstergesidir. Hesabımızı iyi yaparız. Saat 03:03 Ay-Pluto görünümü,veya farklı bir konuda çelişki duymamıza, yönümüzü tam olarak belirlemekte zorlanmamıza yol açabilir. kendimizi baskı altında hissedebiliriz. Onun için, verdiğimiz kararlara dikkat edelim. Saat 07:08 Venüs-Uranüs arasındaki olumlu görünüm gayet güzel. Gün boyunca sürpriz gelişmeler, heyecanlandırıcı aktiviteler, yeni arkadaşlıklar, ilginç ve farklı aktivitelerde bulunabiliriz. Beklediğimiz haberleri almamız, buna göre yenilikleri uygulamamız kolaylaşıyor. Değişik yerler görmek, rutin bir hayattan uzak durmak niyetindeyiz. Belki de hesapta olmayan bir seyahate çıkabiliriz. Daha önce düşünmediğimiz ancak aklımızı bir anda çelen her şeye Evet diyebiliriz. Güzel ve bakımlı görünmek, ilgi uyandırmak arzumuz bir hayli yoğunlaşır. Değişik bilgiler edinmek, kendimizle birebir ilgilenmek, bir işi farklı bir şekilde yapmak hoşumuza gidebilir. Saat 14:25 Ay-Jüpiter görünümü, özellikle parasal kazanç ve yatırım içeren konularda bilinçli olmak gerektiğini gösteriyor. Çünkü işin içine duygularımız karışırsa elde olmadan yanış karar veririz. Saat 20:49 Güneş-Satürn görünümü, aşk hayatınız başta olmak üzere, sizi ilgilendiren her konuda etkili, başarılı ve güven dolu ilerlemenizde olumludur. Sorunları halletmenizde yardımcıdır. Meseleleri gayet başarılı şekilde gözden geçirmenizde destekleyicidir. Sizi ileriye taşır ve yüreklendirir. Yeni hafta boyunca işlerinizde kolaylıklar diliyorum. Umduğunuz her ne varsa, hayrınıza olsun. Can-ı gönülden sevgilerimle,

1 Ağustos 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İçsel enerjinizin yüksek olduğu bir gün. Etrafınızdaki kişileri yönlendirme konusunda önemli aşamalar kaydediyor ve bundan büyük keyif alıyorsunuz. Bulunduğunuz ortamlarda herkesin sorumluluğunu yüklenerek, ilişkilerinize kararlı adımlarla yaklaşıyorsunuz. Ani değişimlere hazır olmalı, çevrenizin caydırıcı davranışlarına aldırmamalısınız.

1 Ağustos 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aya istikrarlı ve kararlı bir giriş yapabilirsiniz sevgili Aslanlar. Bir süredir yapmak istediğiniz şeyleri yapma fırsatını bulabileceksiniz. Kararlılığınızı bozmamalısınız. Etrafınızdaki insanlar ve tüm kaynaklarınızı bir araya getirmeniz yapamayacağınız hiçbirşey olmadığını gösteriyor. Fark yaratma zamanıdır! Bu hafta sağlığınızı ihmal etmemelisiniz. Haftanın önemli etkilerini içeren yazımı hurriyetsosyal de bulunan sayfamdan okuyabilirsiniz, arzu ederseniz. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

1 Ağustos 2016, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bilemediğiniz koşullar sizi zor duruma sokabilir. Stresler yaşayabilirsiniz. Bazı konularda kabullenme içine girebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizde daha fazla çaba sarf etmeniz gerekebilir. Kendinizi zor durumlara sokacağınız durumlar olabilir. Gün içinde iletişimde olduğunuz kişilerle çatışmaya girmeyin. Karasızlık yaşayabilirsiniz.

1 Ağustos 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Size bir takım yeni sorumluluklar vermek isteyebilirler. Fakat siz önce özel yaşamınızdakileri gündeme getirmeyi amaçlıyorsunuz. Her işinizi doğru zamanda çözmelisiniz.

1 Ağustos 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kararsızlıklarınızı bırakmak, sabır göstermek, ilişkilerinizde anlayışlı davranmak ve kendinizi en iyi şekilde ifade etmek için şanslı bir günde bulunuyorsunuz. Işığınızı en iyi şekilde ifade edebilir, insanlara duygusal, merhametli ve sevgi dolu yönlerinizi göstererek, ilişkilerinizde sevgiyi daha çok hissedebilirsiniz. Bugün size fazladan güzellik/yakışıklılık katan bir enerjinin içindesiniz.

1 Ağustos 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Güçlü ve etkili insanlardan göreceğiniz destekle aşk hayatınızda ve sanatsal alanlarınızda çok güzel gelişmeler yaşanacak. Güzel ve kalıcı anlaşmalara imza atabilirsiniz.

1 Ağustos 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bilinçaltı konularda, kontrolünüz dışında gerçekleşen olaylara karşı geliştireceğiniz savunma mekanizması sayesinde içsel bir değişime başlamanız olasıdır. Bedensel olarak cilt, dişler, ortopedik kazalara karşı dikkatli ve tetikte olmalısınız.Hizmet alanınızda önünüzdeki dönem için yapacağınız başlangıçlar için beyin fırtınası oluşturabileceğiniz bir haftaya başlıyorsunuz. Ancak sizi bir parça duygusal baskıya sevk edebilecek bir ruh haline bürünebilirsiniz. Maddi manevi destek altında olup şükretme erdemine erişebileceğiniz bir sürece erişeceksiniz.

1 Ağustos 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Geleceğe yönelik projeler ve planlar ön plana çıkacak. Önünüzde birçok fırsat var. Eğer zekanıza güvenerek olumlu kararlar verirseniz bu fırsatları kaçırmamış olacaksınız.

1 Ağustos 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 52' 17" R
Ay
Başak
10° 10' 48"
Merkür
Koç
17° 30' 17"
Venüs
Koç
17° 38' 15"
Mars
Balık
21° 20' 49"
Jüpiter
Boğa
21° 27' 09"
Satürn
Balık
15° 33' 37"
Uranüs
Boğa
21° 44' 22"
Neptün
Balık
28° 33' 43"
Plüton
Kova
02° 03' 44"
Chiron
Koç
20° 02' 07"
Lilith
Başak
22° 08' 07"
True Node
Koç
15° 36' 42"
Son Güncelleme : 19/04/2024 13:50

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>