Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Temmuz 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda bugün bir çok beklentilerinizin karşılığını alacağınız bir gündesiniz. Gün içinde gelişen bazı olumsuz gelişmelere tepkisiz kalacaksınız ve zamanınızı sevgilinizle geçirmek isteyeceksiniz.

İş hayatınızda bugün performansınızı ispatlayacağınız ve bazı ortak çalışmalar sonucu olumlu sonuçlar elde edeceğiniz bir gündesiniz. Yorucu bir gün geçireceksiniz ama huzurlu olacaksınız.

Harcamalarınızın yoğunluğu sebebiyle hemen hemen bütün kaynaklarınızı tükettiniz ve bazı acil ihtiyaçlarınızı karşılayamayacak duruma geldiniz. Harcamalarınıza biraz dikkat etmelisiniz.

Ailenizle beraber yakında kısa bir seyahate çıkmak zorunda kalacaksınız. Bu yüzden sevgilinizle tartışabilirsiniz. Sevgilinizden uzaklaşmamak için elinizden geleni yapmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir süredir yaşadığınız sıkıntıları nihayet üzerinizden atmayı başardınız. Bugün gün içinde oldukça neşeli ve keyifli olacaksınız. Beklentileriniz dışında gelişen bazı olaylarla karşılaşmanız muhtemel. Fakat bu olayları fazla önemsemeyeceksiniz. Ailenizle kötü giden ilişkiniz iyileşme dönemine giriyor.

31 Temmuz 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar Pazar günümüz, saat 00:09  Ay-Yengeç burcu geçişiyle başlıyoruz. Güven duygusu hayatın her alanında önemli hale geliyor. Ruhsal ve fiziksel anlamda huzur arayacağız. Emin olmak isteyeceğiz. Yarınımız nelere gebe, bugün uyandığımızda bizi hangi zorluk bekliyor diye endişelenmek istemiyoruz.  Bugün Ay ışığı, koruyucu ve kollayıcı bir şekilde şifalandırdığı için, endişelerimizden kurtulmamız kolay olacaktır. Ailemizle ilişkimizden ülkemizle ilgili konulara kadar geniş bir alanda her türlü gelişmeyi önemseyeceğiz. Saat 00:30 Ay-Merkür görünüm etkisi altında, hangi konuda olursa olsun,  işi yokuşa sürmek, dik tavırlı olmak yanlıştır.  Maddi konular üzerinde hassas fakat bir hayli titiz şekilde durabilirsiniz. Saat 19:51 Ay-Neptün görünümü, duygularınızı dışa karşı  gizlemenizi,  kol kırılır yen içinde kalır misali düşünmenizi sağlar. Sizi olduğunuz gibi kabul eden, zor günlerinizde yanınızda olan kişileri, yıllarca mücadele ederek oluşturduğunuz değerlerinizi bu enerjinin etkisi altında, korumaya çalışırsınız.   Keyif dolu bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

31 Temmuz 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Siz, güçlü bir kişi olarak tanınırsınız. Bugün, sosyal çevrenizde sizi etkileyecek kişilerle birlikte olacak ve ortak çalışmalar içine gireceksiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerin psikolojik yapılarına dikkat etmelisiniz. Ketum yapınızı bilenler, her konuda düşüncelerinize büyük değer veriyorlar. Şansınıza güvenmelisiniz.

31 Temmuz 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Tam anlamıyla kafanızda olayları netleştirmeden duygusal durumlarla yüzleşmekten kaçınmanızda fayda var. Bulunduğunuz alanlarda hızla ilerlemenizi sağlayacak özel planlar yapabilmek ya da fiziksel veya mental anlamda geliştirici işler için belli konulara odaklanmanız gerekebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Günün ilk saatleri daha rahat olmakla birlikte, gün içerisinde engellenmişlik hissi, gecikmeler, ertelemeler, blokajlar sabırlı olmayı gerektirebilir ya da gergin hissedebiliriz. Akşam saatlerine doğru ise, yanıltıcı kişiler, aldatıcı etkiler ve yanılsamalar dikkatli olmayı gerektirebilir. Aynı zamanda ani kararların ve hızlı düşünmenin bize zarar verebileceği, yanlış zamanda yanlış şeyler söylememeye, tartışmalı ortamlardan kaçınmaya ve yolculuklar esnasında dikkatli olmaya çalışmamız gereken günlerdeyiz. Bu konu ve bu gece geri hareketine geçen Uranüs'le ilgili çok daha detaylı yazımı Pazartesi günü ele almıştım. Arzu ederseniz internet sayfalarımızdan okuyabilirsiniz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

29 Temmuz 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Henüz yeniay gerçekleşmediği için bazı şüpheler ve huzursuzluklar gündeme gelebilir. Ailevi konular içinde elinizden geleni yapabilirsiniz.

31 Temmuz 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yaşantınıza karışılmasına izin vermiyorsunuz. Bu ara sizin için özgürlüğünüz o kadar önemli ki sevmekten bile korkar hale gelebilirsiniz.

31 Temmuz 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni yıla girerken hayattan beklentilerinizi yeniden gözden geçirecek ve bugün kendinize yeni hedefler koymak isteyeceksiniz. Erkeklerle ilişkilerinizde ılımlı davranmanızın yararlı olacağı, kendinizi çok güçlü ifade edeceğiniz bir zamandasınız. Mutlu yıllar.

31 Temmuz 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İçinde bulunduğunuz hayata ve çevrenize daha fazla dokunmalı ve katkı sağlamalısınız. Böylelikle geleceğinizi şekillendirmeniz de kolay olacaktır. Daha keyifli ve huzurlu bir hayat için kişisel bazı düzenlemeler yapmak isteyebilirsiniz. Elde ettiğiniz başarıları sevdiklerinizle paylaşmalı ve kutlamalısınız.

31 Temmuz 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinize iyi davranmak isteyeceğiniz, zihinsel olarak çözülme durumuna geçebileceğiniz, kendi içinizdeki zenginlikleri keşfe çıkabileceğiniz bir gündesiniz. Duygularınız ve sezgileriniz güçlenecektir. Ruhsal ve zihinsel krizlerinizi yönetmek adına önemli verilere sahip olabilirsiniz. Evlilikle ilgili ağır bir sorumluluk duygusu taşıyor olmanız mümkündür. Beklenmedik ve sizin kontrolünüz dışında gelişen konularda duygularınızı kontrol altına alabileceğiniz bir günde bulunuyorsunuz. Ruh sağlığınızı güçlendirme şansına sahipsiniz.

31 Temmuz 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzde zorlu günler var. Mutlu olmak için biraz uğraş vermeniz gerekecek. Fakat bu zorlu günleri atlatmak çok uzun sürmeyecek. Aşk size yardımcı olacak. Eğer seviyor ve seviliyorsanız istediğiniz desteği karşınızdaki insandan fazlasıyla göreceksiniz.

31 Temmuz 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 13' 27" R
Ay
Başak
14° 26' 24"
Merkür
Koç
17° 19' 59"
Venüs
Koç
18° 04' 58"
Mars
Balık
21° 37' 36"
Jüpiter
Boğa
21° 32' 06"
Satürn
Balık
15° 35' 46"
Uranüs
Boğa
21° 45' 33"
Neptün
Balık
28° 34' 26"
Plüton
Kova
02° 03' 52"
Chiron
Koç
20° 03' 23"
Lilith
Başak
22° 10' 31"
True Node
Koç
15° 37' 11"
Son Güncelleme : 19/04/2024 22:30

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>