Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Ağustos 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşantınızda yoğun günler yaşıyorsunuz ve daha da yoğun günler sizi bekliyor. Sevgilinizle ilişkinizde bazı önemli konularda fikir birliğine vardınız.

İş çevrenizde birlikte çalıştığınız kişilerden dengesiz bazı tavırlar görebilirsiniz. Karşınıza yeni fırsatlar çıkacaktır ancak bunları değerlendirme sorunları yaşayabilirsiniz.

Bugün beklemediğiniz bir kazanç elde edebilir ve yaşadığınız maddi sıkıntıdan biraz olsun kurtulabilirsiniz.

Çeşitli zararlara karşı dikkatli olmalı ve düşüncelerinizi başkalarına açıklamamalısınız. Küçük ayrıntılara dikkat edin ve yeni bir konuda girişimde bulunmamaya dikkat edin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün karmaşık duygu ve düşünceler içinde olabilirsiniz. Bu durumda kendi başınıza hareket etmek yerine sevdiğiniz insana danışmalı ve bazı şeyleri onun ellerine bırakmalısınız. Akrabalarınızla ilgili bazı haberler, bir araya gelme, kutlama gibi şeyler zihninizi meşgul ediyor. Günlük yaşamınızda ister istemez yer kaplıyor. Bu arada geçen günlerin hesapsız harcamaları yüzünden parasal sıkıntı duyabilirsiniz.

3 Ağustos 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar Çarşamba  günümüz burcunuz üzerinde ilerlemekte olan altın ışıltılı Ay etkisi altında başlıyor ve her zaman olduğu gibi sizleri ışıklandırıyor. Gücün peşindesiniz. Çünkü kaliteye önem veriyorsunuz. Güzelliğe sahip olmak için, seçicisiniz. İşte böyle güzel bir gündesiniz. Gün boyunca kendinize has duruşunuz  hakimiyetçi tavırlarınızla dikkat çekmekten hoşlanırsınız. İfade gücünüzü arttıran ve imajınızı kuvvetlendiren bu  enerji,  sizi dış dünyada etkileyici kıldığı gibi, gözlerin hayranlıkla üzerinize çevrilmesini sağlar.  Girişimlerinizde moraliniz yüksektir. Kazanma içgüdünüz normal zamanlara göre çok daha fazladır.  Bugünkü enerjiler altında,  hem  bütçenizi hem gelir kaynaklarınızı hem de yeteneklerinizi gözden geçirerek daha refah bir hayat sürebilmek adına yapılması gerekenleri tespit edebilirsiniz. Kendinizi her alanda güçlü bir şekilde ifade edebilmeniz dileğimle,

3 Ağustos 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Venüs'den olumlu destek alıyorsunuz. Bugün, çevre ilişkilerinizin güçlü bir şekilde gündeme gelmesiyle, sizi fazla meşgul edecek alanlarınız artıyor ve gözlemci yönünüz ortaya çıkıyor. Sezgilerinizin güçlü olması ve çevrenizdeki olaylara çabuk adapte olmanız nedeniyle motivasyonunuz artacak.

3 Ağustos 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Dışarı çıkmalı ve ortaya bir şeyler koyabileceğiniz işlerle uğraşmalısınız. Kendinizi meşgul etmeli ve fiziksel anlamda sizi güçlendirecek aktivitelere ağırlık vermelisiniz. Gayretleriniz ve disiplininiz sağlığınızı ve dış görünüşünüzü olumlu etkileyecektir. Duygusal ilişkileri ihmal etmemelisiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Israrcı veya sabit fikirli olmaktan sakınmamız ve açık fikirli olmamız gereken bir gündeyiz. Kendimize güvenelim, farklı özelliklerimizi ve yeteneklerimizi ortaya koyalım. Değişik olaylar veya farklılaşan gündem de söz konusu olabilir. Akşamüstü saatlerinde heyecanlı, enerjik, farklı şeyler deneme isteğindeyiz ya da beklenmedik olaylara veya sürprizlere açığız. İlerleyen saatler ilişkilerimizi destekliyor. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

3 Ağustos 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel açıdan önem verdiğiniz işler ön plana çıkabilir. Hassas olduğunuz konuların üzerine gidebilirsiniz. Annenizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Aşk hayatınızda değişiklikler olabilir. Gün içinde parasal konular daha fazla ön plana çıkabilir. Başkalarından alacağınız destekler sizi rahatlatabilir. İşlerinize yön kazandırabilirsiniz.

3 Ağustos 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeni tanıştığınız insanlara kolayca aşık oluyor ve hayal kuruyorsunuz. Ancak kalıcı aşk olduğuna emin olmadan sıkıntılarınızı dile getirmeyin. Sonuç hüsran da olabilir.

3 Ağustos 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

5 Ağustos'a kadar, bir süredir yapmak isteyip de yapamadığınız pek çok şeyi yapma fırsatını yakalayabilirsiniz. Yeni Ay'ın etkisiyle birlikte daha kararlı bir profil çizebilirsiniz. Bir takım kişilerin desteğini yanınıza alırsanız, pek çok sorunun üstesinden gelebilirsiniz. Potansiyelinizi ve birikiminizi ortaya koymanın tam zamanıdır. Sağlığa dikkat.

3 Ağustos 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, kafanıza göre takılmak isteyeceksiniz. Aklınıza gelen fikirleri yoluna koymak istiyorsunuz ama heyacanlı gelişmeler buna izin vermeyecek. Kendinizi şımartın.

3 Ağustos 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Egolarınızın yükseleceği, çarpıcı kıyafetlerinizle bir yıldız edasıyla topluma karışacağınız bir Yeni Ay sürecinde bulunuyorsunuz. Ses getirecek organizasyonlar ortaya koyabilirsiniz. Hedef ve kararlarınızı birer birer yoluna koyabilmek için çok güçlü ve karizmatik bir dönemde bulunuyorsunuz. Fikirlerinizi işler hale getirmeniz mümkündür. Ruh ve bilinçaltının uyumlanması söz konusu olabilir. Ebeveyninizle barışabileceğiniz ve geçmişinizdeki olumsuzlukları affedebileceğiniz bir etki altında bulunuyorsunuz.

2 Ağustos 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Kendinize olan güveniniz ve pratik zekanız sayesinde işyerinizde terfi etmeniz çok yakın. Gerekgerek özel hayatınızda herşey toz pembe. Duygusal bağlamda yine de biraz dikkatli olmanızda fayda var. Sahiplenme duygunuzun ağır basmasına izin vermeyin.

3 Ağustos 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 28' 10" R
Ay
Akrep
06° 25' 46" R
Merkür
Koç
16° 03' 34"
Venüs
Koç
23° 27' 06"
Mars
Balık
24° 59' 46"
Jüpiter
Boğa
22° 32' 07"
Satürn
Balık
16° 00' 58"
Uranüs
Boğa
22° 00' 02"
Neptün
Balık
28° 42' 60"
Plüton
Kova
02° 05' 11"
Chiron
Koç
20° 18' 32"
Lilith
Başak
22° 39' 30"
True Node
Koç
15° 38' 01"
Son Güncelleme : 24/04/2024 07:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>