Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Ağustos 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün duygusal yönden çeşitli kırgınlıklar yaşayacaksınız. Sevgilinizin soğuk, ilgisiz tavırları sizi perişan ederken arkadaşlarınızdan da beklediğiniz sıcak ilgiyi bulamayacaksınız.

Performansınızın giderek düştüğü günlerdesiniz. Özel hayatınızdaki düzensizlik işinize de yansıyor. Bazı zararlı alışkanlıklarınızı ve yaşam şeklinizi değiştirmelisiniz.

Eski bir arkadaşınız sizden borç isteyebilir. İnsanlar nedense sizi olduğunuzdan daha paralı sanıyorlar. Tutumlu ve düzenli haliniz onların gözüne batıyor ve sizin mali çalkantılardan asla etkilenmeyeceğinizi düşünüyorlar. Siz de doğru bir dille yanıldıklarını anlatmak zorunda kalıyorsunuz.

Kendinize bakmalısınız. Bugün bakıma ihtiyacınız var. Bedeninize biraz daha ilgi göstermelisiniz. Gardırobunuzu da yenilemeyi düşünebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün günlük işlerinizi bir an evvel tamamlama telaşı içindesiniz. Akşama doğru uzun süredir görmediğiniz dostlarınızla bir araya gelmek fikri sizde bayağı bir heyecan yarattı. Onları etkilemek için kılık kıyafetinizi düzene sokmak istiyorsunuz. Bazı takıntılarınızdan kurtulabilseniz, her şeyi en ince ayrıntısına kadar inceleme huyunuzdan vazgeçebilseniz, arkadaş ortamında daha canlı ve coşkulu bir kişilik sergileyebileceksiniz.

7 Ağustos 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 03:20 Venüs-Mars görünümü, dikkatli bir şekilde bütçenin gözden geçirilmesi anlamına gelen bu enerjinin etkisinde, özgürce hareket etmek pek kolay olmaz. Çünkü bütçemizi aşabilecek harcamalardan kaçınmamız gerekir. Eğer şu andaki durumumuz, uzun vadeli olarak umut veriyorsa, bir kenarımızda paramız varsa, tabii ki istediğimiz gibi karar veririz. Eğer değilse, sınırlarımızı aşamayız. Bu durum bizi rahatsız edebilir.  Saat 15:19 Ay-Satürn görünümü, güzel ve nazik yaklaşımların gerek aşkta gerekse yaşamın tüm alanlarında bizi rahatlatıcı ve kendimizi özel hissetmemizi sağlayıcıdır. Saat 19:24  Merkür-Neptün karşıtlığı, maddi konular üzerinde titiz düşünmemiz, bütçemizi  düzenlememiz, alacağımıza vereceğimize  dikkat etmemiz yönünde etkilidir. Ayrıca yaşam şeklimize göre eskinin geride kalması anlamı taşır. Bu karşıtlık, maddi konularda özellikle çok dikkatli bir şekilde hareket edilmesi gerektiğini gösterir. Yapılacak görüşmeler, kurulacak bağlantıların akla yatkın, gerçekçi bir şekilde ele alınması lazımdır. Yanılmamak için dikkatli olmalıyız. Riskli işlere girişmemeli, maddi ve manevi anlamda gözümüzü dört açmalıyız. Aklınızı çelmeye çalışan kişilere dikkat ediniz. Bugünlerde özellikle iş, ilişki ve finansal anlamdaki her türlü meselede aklınız başınızda hareket etmeye çalışınız. Büyük borçlar altına girmeyiniz.Keyifli bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

7 Ağustos 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Değerli zamanınızı boş yere harcamak istemediğiniz için, bugün çevrenize duyarsız davranacaksınız. Egoistlikle suçlanabilirsiniz. Bildiğiniz yolda ilerlemeye devam etmelisiniz. Çevrenizin hakkınızda söylemlerine aldırmamalısınız. Günlük temponuzu arttırıcı çalışmalar içinde olmanız, bazılarının kıskançlık duygularını atağa kaldıracaktır. Sonuç, başarı getirecektir.

7 Ağustos 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı olayların yaptığınız seçimlere göre şekillendiğini görebileceğiniz günler. İstediğiniz noktaya varana kadar planlarınızı uygulamaya devam etmeniz gerektiğini görebilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Hafta sonu genelinde ve sonrasında daha ciddi veya karamsar düşünmeye meyilli olabiliriz. Üzgün olabilir veya hayata olumsuz bakabiliriz. İletişim kurmak zor olabilir veya yalnız hissedebiliriz. Daha önce ihmal ettiğimiz konular nedeniyle mücadele gerektiren ortamlara girebilir veya olumsuz denebilecek haberler alabiliriz. Sözlerimiz kesilebilir veya engellenmiş hissedebiliriz. Önemli kararlar almak, imzalar atmak veya büyük yatırımlar yapmak için uygun günlerde değiliz. Aşk hayatımızda ve her türlü ilişkilerimizde zorlanabileceğimiz hafta sonundayız; tartışmalardan kaçınalım. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

7 Ağustos 2016, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Arkadaşlarla, gruplarla bir arada olmak sizi daha dışadönük kılacak. Başkalarından gelen fikirlere de kulak verin.

7 Ağustos 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşkta kendinizi şanssız hissedebilirsiniz fakat yakın çevrenizle iletişiminiz güçlü. Duygularınız değişiyor. Kendinizi duygusal karmaşa içinde hissedebilirsiniz fakat endişelerinizi sevdiğinize yansıtmasanız daha iyi olacak. Özellikle bilgisine güvendiğiniz kişilerin tavsiyesini dinlemek size iyi gelecek. Yapmanız gereken şeyleri odaklanırsanız, kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.

7 Ağustos 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aşk hayatınızda, işlerinizin tanıtımında ve çocuklarınızla ilişkilerinizde muazzam iyicil destekler alırken, bu alanlarda ani ve sürpriz başlangıçlar yaşayabilir, olumlu haberler alabilir, ayrıca gün içinde spora vakit ayırabilirsiniz. Akşam saatlerinde geçmiş ve geçmişe ait konuların üzerinde durmamanız gereken bir süreç sözkonusu olacak.

7 Ağustos 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sağlığınızı ihmal etmemeniz gereken günlerdesiniz. Bu hafta desteklendiğinizi daha iyi fark edebilir ve maddi anlamda yardımlar alabilir veya bu alanda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz.

7 Ağustos 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kısa yolculuklar ve özellikle su kenarlarına yapılacak gezintiler size çok iyi gelecektir. Eğitim, pazarlama ve reklam konularında olumlu ve dengeli sosyal diyaloglar yakalayabilirsiniz.Kariyerinize odaklanacağınız ve mesleki alanınız her neyse yoğun ve kalıcı olabilecek çalışmalara yöneleceğiniz bir güne başlıyorsunuz. Finansal açıdan kendinizi irdelemeniz ve sıkı bir hesaplamaya girmeniz olasıdır. Ancak bu konuda beklemediğiniz tatsız gerçeklerle de yüzleşmeniz olasıdır. İdealleriniz ve gerçekler çatışma yoluna gireceklerdir.

7 Ağustos 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağladığınız ayrıcalıklar sayesindehayatınızda kademe kademe ilerliyorsunuz. Etrafta hayranlık uyandıran birisiniz ve hiç tanımadığınız kişiler size yakınlaşmak istiyor. Bu yüzden özel hayatınızda yeni dostluklar yeni bir aşk sizi bekliyor olabilir.

7 Ağustos 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 02' 40" R
Ay
Yay
09° 26' 49"
Merkür
Koç
16° 02' 54"
Venüs
Koç
26° 42' 46"
Mars
Balık
27° 02' 27"
Jüpiter
Boğa
23° 08' 52"
Satürn
Balık
16° 15' 45"
Uranüs
Boğa
22° 08' 58"
Neptün
Balık
28° 48' 02"
Plüton
Kova
02° 05' 44"
Chiron
Koç
20° 27' 40"
Lilith
Başak
22° 57' 06"
True Node
Koç
15° 31' 01"
Son Güncelleme : 26/04/2024 22:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>