Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Ağustos 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda çok sadık ve dürüstsünüz. Sevdiğiniz insan için herşeyi göze alacak kadar cesursunuz. Aynı özveriyi , gösterdiğiniz sevginin tam karşılığını partnerinizden de bekliyorsunuz. Fakat partneriniz sizin gibi değil. Bu durum ilişkinizde sizin mutsuz olmanıza yol açıyor. Duygularınızı denetim altına almalısınız.

İş yaşantınızda sorunlu günler geçiriyorsunuz. Emeğinizin karşılığını alamadığınız gibi amirleriniz tarafından sürekli azarlanıyorsunuz. Bugünlerdedeğiştirmek gibi fikirler kafanızda yer etmiş durumda .

Parasal konularda yeni ve farklı beklentiler içinde olacaksınız. Bu beklentilerinizi gerçekleştirebilmek için yakınlarınızdan yardım alabilirsiniz. Hediye almayı çok seviyorsunuz. Bugün yine sevdiklerinize hediyeler alarak masraf yapacaksınız.

Çevrenizde çok güvendiğiniz , her sırrınızı açtığınız bir arkadaşınız sizin bazı sırlarınızı başkalarına taşıyor. Arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde mesafeli olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile içi ilişkilerinizde olayların gelişimi tam istediğiniz gibi olacak. Bugün bir süredir düşündüğünüz ve gerçekleşmesi zor görünen bir konuda sürpriz bir gelişme yaşayacaksınız. Pek çok konuda düşüncelerinizin berraklaştığını göreceksiniz. Arzu ettiklerinizle değil, elde ettiklerinizle yaşarsanız mutlu olacağınızı nihayet öğrendiniz. Uzun zamandır ihmal ettiğiniz arkadaşlarınız ile görüşebilir onlarla zaman geçirmek isteyebilirsiniz.

8 Ağustos 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 02:38 Ay-Pluto arasındaki zorlayıcı görünümle yeni haftamız başlıyor. Bu enerji, sizi baskı alır ve uymanız gereken mecburiyetleri, kuralları, sorumlulukları tekrar hatırlatır. Bu sizin gibi kral ve kraliçe ruhlar için çekilir durum değildir. Saat 03:29 Ay-Güneş görünümü, gün boyu çevrenizdeki insanları etkilemenizi, takdir edilmenizi, düşüncelerinizi gayet net bir şekilde ifade etmenizi sağlıyor. Uyumlu ve nazik sözlerinizle sizden etkilenmeyecek kimse yoktur. Saat 20:41-9 Ağustos saat 07:51 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Tam olarak emin değilsek, yeni bir karar vermek yanlış olabilir. Her durumu artı ve eksileriyle gözden geçirmekte yarar var. Güzel gönlünüz her dem ferah olsun.  İşlerinizde kolaylıklar ve başarılar dileğimle,

8 Ağustos 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay bugün felsefe yönünüzü ortaya çıkarıyor. İçine kapanık bir tablo çizerek, sevdikleriniz için merak konusu olacaksınız. Sürekli yoğun bir tempo içindesiniz ve bir çok işi, zincirleme başarmak gibi, bir zorunluluğunuz yok. Bugün içsel temponuzu dengelemeli, ve olayları derinlemesine düşünmemelisiniz. Dostlarınızdan ilginç teklifler var.

8 Ağustos 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı olayların yaptığınız seçimlere göre şekillendiğini görebileceğiniz günler. İstediğiniz noktaya varana kadar planlarınızı uygulamaya devam etmeniz gerektiğini görebilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Hafta sonu genelinde ve sonrasında daha ciddi veya karamsar düşünmeye meyilli olabiliriz. Üzgün olabilir veya hayata olumsuz bakabiliriz. İletişim kurmak zor olabilir veya yalnız hissedebiliriz. Daha önce ihmal ettiğimiz konular nedeniyle mücadele gerektiren ortamlara girebilir veya olumsuz denebilecek haberler alabiliriz. Sözlerimiz kesilebilir veya engellenmiş hissedebiliriz. Önemli kararlar almak, imzalar atmak veya büyük yatırımlar yapmak için uygun günlerde değiliz. Aşk hayatımızda ve her türlü ilişkilerimizde zorlanabileceğimiz hafta sonundayız; tartışmalardan kaçınalım. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

7 Ağustos 2016, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hareketli bir gündeminiz olabilir. Birden gelen fikirleri etrafınızdaki insanlarla paylaşmak size iyi gelecektir. Bazı konularda kararsız kalabilirsiniz. Gün içinde keyif aldığınız şeyler için zaman ayırabilirsiniz. Kişisel bakım yaptırabilirsiniz. Yakın çevrenizdekilerle ilgileneceğiniz zamanlar var. Kendinizi fazla yormayın.

8 Ağustos 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Birikmiş işleriniz sizi bir hayli yorabilir. Bir boşvermişlik içerisine girebilirsiniz. Dozunu arttırırsanız ileride daha da zorlanabilirsiniz.

8 Ağustos 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içindehayatınızla ilgili yeni kararlar alabilir,görüşmeleri yapabilir veyaşamınız için yeni çıkış yolları arayabilirsiniz. Strese bağlı olarak sırt ve eklem ağrıları yaşayabileceğiniz bugün iletişimde çatışmaya açık bir enerjide olduğunuz için ilişkilerinizde daha sakin iletişim kurmayı tercih etmelisiniz.

8 Ağustos 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın çevre alanlarınız devrede olacak. İletişim halinde olacaklarınızla konuşmalarınızı hızlandırabilir ve planlarınız için harekete geçebilirsiniz. Düşünceleriniz hızlı değişebilir.

8 Ağustos 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gündelikyükünüzün sosyal alandan geri kalmanıza ve sizi bireyselliğe itmesine şahit oldukça üzerinizde baskı oluşabilir. Duygusal ve ruhsal tüm maddi, manevi değer yarattığınız alanlarda bu baskıyı hissetmeniz olasıdır.Kendinizi yetersiz hissetmek için sebep arayabilir halde bulabilirsiniz. Akşam saatlerinde sosyalleşme ihtiyacınız artabilir. Venüs maddi kaynaklar alanında ilerlerken sevmeyi ve sevilmeyi daha coşkulu yaşamak isteyebilir, mülk yatırımını kurgulamaya çalışırsınız. Akşam saatlerinde sosyalleşmeye özen gösterin.

8 Ağustos 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekiler size güvenmiyorlar. Bunun nedeni sizin tutarsız davranışlarınız. Oysa onlar sizin dostunuz. Hep sizin iyiliğinizi düşünüyorlar. Dostlarınızın kıymetini bilin. Onlara karşı daha dikkatli olun. İş hayatınızda küçük çekişmeler yaşıyorsunuz.

8 Ağustos 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 07' 33"
Ay
Akrep
23° 56' 42"
Merkür
Koç
26° 26' 15"
Venüs
Balık
21° 33' 44"
Mars
Balık
04° 56' 27"
Jüpiter
Boğa
16° 47' 12"
Satürn
Balık
13° 17' 51"
Uranüs
Boğa
20° 39' 36"
Neptün
Balık
27° 48' 26"
Plüton
Kova
01° 49' 31"
Chiron
Koç
18° 47' 29"
Lilith
Başak
19° 47' 33"
True Node
Koç
15° 36' 01"
Son Güncelleme : 29/03/2024 11:10

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>