Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Ağustos 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda bir kaç olumsuzluk dışında her şey yolunda gidiyor. Ama siz mükemmel bir ilişki istiyorsunuz ve bunu başarmak içinde elinizden geleni yapıyorsunuz.

İş hayatınızda sakin ve huzurlu günler geçiriyorsunuz. Bu duruma fazla alışmamaya çalışın çünkü önümüzdeki günlerde işleriniz yoğunlaşabilir.

Yatırımlarınızı yönlendirirken bugün bir kaç zorlukla karşılaşabilirsiniz. Bu konuda bazı güvendiğiniz insanların fikrini alabilirsiniz.

Çevrenizdeki insanlara son zamanlarda çok sataşıyorsunuz. Böyle devam ederse dostlarınızın bir kısmını kaybedebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sizi yoğun ve yorucu geçecek bir gün bekliyor. Sabahın erken saatlerinden itibaren kendinizi bir koşuşturmacanın içinde bulabilirsiniz. Öğleden sonra karşılaşacağınız eski bir dostunuzdan yardım görebilir ve işlerinizi sandığınızdan daha kolay halledebilirsiniz.

12 Ağustos 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar Saat 04:04 Ay-Mars kavuşumu  hem fiziksel hem de zihinsel anlamda aktif hareketliliğin birebir işaretçisidir. Kişi spor karşılaşmalarında bir hayli hırslı, rakiplerini geride bırakmak için var gücüyle mücadele edebilir. Aşk anlamında ele alırsak bu kavuşum, kısa süreli ancak bir hayli etkili bir maceranın işaretçisidir. Eğer erkekseniz bir bayanla, bayansanız bir erkekle ilişkiye girmenin göstergesidir. Ancak bu ilişki her iki tarafın da birbiri üzerindeki etkisinin yoğun olacağını gösterir. Bu kavuşum enerjinizin mutlaka şekilde açığa çıkmasını sağlar. Tartışmalara da neden olabilir. Onun için dikkatlice hareket edilmesinde yarar vardır. Saat 12:57 Ay-Venüs görünümü ilişki ve  parayla alakalı meselelerde kendinizi güçlü görme ve gösterme arzunuz oldukça yoğun. Bu saatlerde hesabınızı iyi yapmanızı tavsiye ediyorum. Saat 15:51 Ay-Satürn kavuşumu aşkı eğlenceli tarafından ziyade, daha ciddi şekilde ele almamızda etkili oluyor. Böyle olunca bir miktar tadımızı kaçırabilir. İster istemez, duygusal anlamda köşeli düşünürüz. Sorumluluk duyarız, gerçekçi olmaya çalışırız. Kafamızı bir şeyler karıştırıyorsa, onu halletmeden yüzümüz gülmez. Saat 18:38 Ay, Neptün ile  zorlu görünüm yaptığında iç dünyamızda yaşadığımız gelgitlerin, anlaşılması zor olan duygularımızın, ideal bir yaşam arzumuzun peşine düşüyoruz. Birileri ne derse desin, yanlış veya doğru hiç fark etmiyor. Bizim ne gördüğümüz önemli hale geliyor. Yanılsak  bilsek bile  bu saatlerde pek umurumuzda olmaz. Mutlu gülümsemelerin günü olsun. Kalpten sevgilerimle,

12 Ağustos 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, arkadaş çevrenizde oluşturduğunuz güçlü bağların size kazandırdığı güçlü donanımların etkisi ve güvencesi içinde, kazançlarınızla ilgili olarak güçlü adımlar atıyorsunuz. Yaptığınız her türlü çalışmaya, yaratıcılığınızı aktararak kendinize özgü davranışlar sergiliyorsunuz. İmajınızla ilgili değişim süreci içindesiniz.

12 Ağustos 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde, desteklendiğinizi görebilir, maddi başlıklı konularda yeni adımlar atabilirsiniz. Ayrıca, olumsuz olaylarla veya tepkilerle karşılaşsanız dahi başladığınız işleri bitirmeniz gerekiyor. Kendi işlerinizle uğraşmalı ve insanlara da bu anlamda izin vermelisiniz. Evde yapacağınız değişikliklerin gizli maliyetleri olabilir. En iyi sonucu alabilmek için evin dışında çalışmanızda fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Gün içerisinde istikrarsız koşullar var. Daha soğukkanlı ve sabırlı ilerlemek gerekebilir ya da belirsizlikler veya kararsızlık yaratan durumlar ön plana çıkabilir. Akşam saatlerinden itibaren önümüzdeki birkaç gün ise, aslen Ağustos'un son on gününü ilgilendirse de, Pazartesi günü detaylı şekilde yazdığım, risk almamayı veya tedbirli olmamızı gerektirebilecek durumlar ön plana çıkıyor, huzursuzluk yaratan koşullar oluşmaya başlıyor. Gizli olaylar, sırlar veya komplo teorileri de zamanımızı alabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

11 Ağustos 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizde daha fazla sorumluluk almak durumunda kalabilirsiniz. Gün içinde daha fazla risk alacağınız zamanlar olabilir. Güzel şeyler için harcama yapabilirsiniz. Hobilerinize zaman ayırabilirsiniz. Kararsız adımlar atmamaya özen gösterin. Sorumlu olduğunuz konularda atılımlar içinde olabilirsiniz. Enerjiniz yüksek.

12 Ağustos 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Yolculuk... Araştırmacı kişiliğiniz ortaya çıkacak. Kısa bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Bu yolculuk sizi motive edecek ve başarı getirecek.

12 Ağustos 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkilerinizde muazzam olumlu destekler alırken, sosyal ortamlar ve davetlerde yer alabilir, eğitim öğretim ve görüşmelerden yana fırsatlar elde edebilirsiniz. Özel yaşamınızda teklif ve davetlere açık olduğunuz bir zamandasınız.

12 Ağustos 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatın keyifli yönlerine odaklanmak önemli olacak. İşin hep eğlenceli yanlarına takılmak isteğiniz size gereksiz harcamalar yaptırabilir. Uzaklardan iyi haberler alacaksınız.

12 Ağustos 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hobileriniz ve hayatınızın zevk aldığınız konularında başka insanların denemediği detayları keşfetmek isteyebilirsiniz. İçinizde sakladığınız aykırı ruhu ortaya çıkarabilirsiniz.Macera içeren spor dallarına yönelebilir, gezme ve dünyayı keşfetme amaçlı kültür videoları izleyebilirsiniz. Çocuklarınızın spor aktivitelerine destek olabilirsiniz. Kendi iç dünyanız ve bilinçaltınızla ilgili çalışmalar için gökyüzü ilginç vaatlerde bulunuyor. Bilhassa kendinizle olan mücadelenizi ve değişim arzunuzu bugün efektif olarak karşılamanız mümkündür. Burç burç yorumları günlük burç yorumları

12 Ağustos 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok hafiflemiş hissedeceksiniz kendinizi. Çünkü uzun süredir üzerinde çalıştığınız bir konu lehinize çözüme ulaşacak. Sabrettiniz ve mükafatını görüyorsunuz. Kendinizi kutlayabilirsiniz. Moraliniz, sağlığınız herşeyiniz çok mükemmel.

12 Ağustos 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 50' 40" R
Ay
Başak
09° 51' 08"
Merkür
Koç
17° 31' 06"
Venüs
Koç
17° 36' 11"
Mars
Balık
21° 19' 31"
Jüpiter
Boğa
21° 26' 46"
Satürn
Balık
15° 33' 28"
Uranüs
Boğa
21° 44' 17"
Neptün
Balık
28° 33' 39"
Plüton
Kova
02° 03' 43"
Chiron
Koç
20° 02' 01"
Lilith
Başak
22° 07' 56"
True Node
Koç
15° 36' 40"
Son Güncelleme : 19/04/2024 13:10

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>