Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Ağustos 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızla ilgili rahatsızlık duyduğunuz konulara bugün bir takım çözümler getirebileceksiniz. Sevgilinizin inadı yüzünden biraz zorlanmanız söz konusu olabilir.

İş hayatınızda huzurlu bir güne başlayacaksınız. İşyerinizde mantığınız ile hareket etmek isteyecek ve amirinize bazı projeler sunacaksınız.

Paranızı dengeli harcamasını biliyorsunuz. Ayrıca yakın bir zamanda size bir yerden para ulaşacak. Böylece yaşadığınız maddi sıkıntıyı üzerinizden atacaksınız.

Bütün hareketleriniz, gerek aşk gerekhayatınız birbiriyle bağlantılı. Bunlar arsındaki dengeyi tutturmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün genel olarak içinize kapanık bir gün geçireceksiniz. Kafanızda bazı problemleriniz var. Bu problemleri aşmak için kimseden yardım almak istemiyorsunuz. Son günlerde kendinizi çok yalnız hissediyorsunuz. Zamanınızın çoğunu hoşlandığınız hobilerinizle uğraşarak geçiriyorsunuz. Biraz da sosyal hayatınıza önem vermelisiniz.

11 Ağustos 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar Saat 02:25 Merkür-Pluto olumlu görünümü, maddi ve manevi anlamda bir hayli titiz düşünmenizi sağlıyor. Ancak bu titizlik verimli bir şekilde ilerlemenizde yardımcı olacaktır. Merkür-Başak burcunda akıllıca kararlar verilmesinde yardımcınızdır. Endişeye gerek yok. Sadece kendinize güvenmeniz yeterli. İnancınızı kaybetmeyiniz. Saat 08:22-20:23 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Belirli bir yön tutturmak ve bu yön üzerinde ilerlemek zor olduğu gibi, ne istediğinizi veya neyin sizi mutlu edebileceğini de tam olarak kafanızın içinde oturtmanız en mantıklı yoldur. Saat 20:23 itibariyle Ay-Yay burcu problemlerinizin altından kalkabilmenizde ışığınız olur. Sizin gibi  hayatın güzelliklerinin tadına varmaktan hoşlanan kişiler için bu enerji keyiflendirici bir akşamın işaretçisidir. Gönlünüzden geçenlerin gerçekleşeceği bir gün dileğimle,

11 Ağustos 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Birlikteyaptığınız kişilerin nitelikli yönleri sizin için oldukça önemli. İş konusunda sempati toplayacağınız başarıların altına imza atacağınız bir dönem sizi bekliyor. Ortaklıklar konusunda sizden yaşça büyük kişilerin desteğini göreceksiniz. Hayallerinize oldukça yaklaşacağınız bir gün içindesiniz.

11 Ağustos 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde, desteklendiğinizi görebilir, maddi başlıklı konularda yeni adımlar atabilirsiniz. Ayrıca, olumsuz olaylarla veya tepkilerle karşılaşsanız dahi başladığınız işleri bitirmeniz gerekiyor. Kendi işlerinizle uğraşmalı ve insanlara da bu anlamda izin vermelisiniz. Evde yapacağınız değişikliklerin gizli maliyetleri olabilir. En iyi sonucu alabilmek için evin dışında çalışmanızda fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Gün içerisinde istikrarsız koşullar var. Daha soğukkanlı ve sabırlı ilerlemek gerekebilir ya da belirsizlikler veya kararsızlık yaratan durumlar ön plana çıkabilir. Akşam saatlerinden itibaren önümüzdeki birkaç gün ise, aslen Ağustos'un son on gününü ilgilendirse de, Pazartesi günü detaylı şekilde yazdığım, risk almamayı veya tedbirli olmamızı gerektirebilecek durumlar ön plana çıkıyor, huzursuzluk yaratan koşullar oluşmaya başlıyor. Gizli olaylar, sırlar veya komplo teorileri de zamanımızı alabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

11 Ağustos 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde ev hayatınızla ilgili sıkışmalar yaşayabilirsiniz. Bu durum sizi güven arayışına itebilir. Geçmişe ait konular gündeminizi meşgul edebilir. Çalışma hayatınızda ilgilendiğiniz konuları daha iyi hale getirmek için çabalayabilirsiniz. Güçlü kişilerle iletişim halinde olabilirsiniz. İşlerinizi toparlamak için uygun bir gündesiniz.

11 Ağustos 2016, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizi bu aralar her şey rahatsız ediyor gibi. Evli olan Aslanlar eşleri ile bazı sorunlar yaşayabilir. Öfke yerine dinlemeyi tercih edin. Bekarlar ise biraz daha rahat.

11 Ağustos 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden kendinizi ifade etme konusunda istediğiniz performansı elde edemeyebilirsiniz. Böyle bir etki altında önemli görüşmeler ve paylaşmak istediğiniz önemli konuları enerjisi daha rahat akan bir günde gerçekleştirmeniz faydalı olacaktır. Yakın çevre ilişkileri, seyahatler, eğitim, kardeşleriniz ve ilişkilerde iletişim konularında durağanlık, belirsizlik yaşayabilirsiniz.

11 Ağustos 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Maddi konularda konuşmalar gündemde olacak. İş hayatınızdaki etkili insanlar parasal konularda size destek sağlayacak. Etkili iletişiminizialanlarınızda devreye sokmalısınız.

11 Ağustos 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Günü evinizde aileniz veya kendinizle baş başa geçirmeye eğilimli olabilirsiniz. Her ne kadar arkadaşlarınızla bir arada olmak ilginizi çekiyor olsa bile bugünü fazla muhabbet veya insani temasla harcamak istemeyebilirsiniz.Enerjiler durağan, başlangıç hevesleri düşük olacaktır. Akşam saatlerinden itibaren kendinizi kalabalık alanlarda eğlencenin kollarına bırakabilirsiniz. Üstelik sizi iyi hissettirecek insanlar, varsa çocuklarınız ve eşinizle birlikte kendinizi güven ve huzur ortamında hissedebileceksiniz. Burç burç yorumları günlük burç yorumları

11 Ağustos 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mantığın vehayatının öne geçtiği bir gün. İşlere dalıp sevdiklerinizi ihmal etmeyin. İlgisizliğinizden yakınacak birileri çıkabilir. Bu sizin canınızı sıkabilir. Kaba ve umursamaz davranışlarla sevdiklerinizi üzüyorsunuz. Onlar buna layık değiller.

11 Ağustos 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 48' 29" R
Ay
Yay
06° 21' 10"
Merkür
Koç
16° 01' 31"
Venüs
Koç
26° 24' 48"
Mars
Balık
26° 51' 11"
Jüpiter
Boğa
23° 05' 29"
Satürn
Balık
16° 14' 24"
Uranüs
Boğa
22° 08' 08"
Neptün
Balık
28° 47' 35"
Plüton
Kova
02° 05' 42"
Chiron
Koç
20° 26' 50"
Lilith
Başak
22° 55' 29"
True Node
Koç
15° 31' 50"
Son Güncelleme : 26/04/2024 16:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>