Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Ağustos 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşkı gerçeklerden soyut, tek başına, şahsına münhasır bir duygu olarak kabullenmeyen çoğunluktansınız. Yine de diğer azınlık içinden birini sevebilir ama kendi deyişinizle kuru aşktan ötesinin gelmeyecek olduğuna inandığınız anda terk edebilirsiniz. Bu tartışmaya çok açık ; aşka hangi bakış aşkı daha doğru tarif ediyor. Yalnız sizin taraf haklı gibi görünse de, tutkulu aşıklar da çoğunluk karşı taraftan çıkıyor. O tarafın da böyle bir artısı var.

Hayatla ilişkiniz korku esaslı. Ondan korunmak bir güdü halini almış gibi. Buyaşamınıza müthiş yansıyor. Çalışkanlığınız da eklenince mumla aranan bir eleman oluyorsunuz. Patronunuza çok fazla bağlısınız. Bu da tipik bir çoğunluk sıralaması zaten. Kaçınılmaz olarak da çoğunluğunkoşullarını yaşıyorsunuz.

Burada da çoğunluğun içindesiniz. Dizleriniz çenenize dayalı yatıyorsunuz. Çünkü yorganınız o kadar.

Sıkı bir dostunuzdan beklemediğiniz bir zamanda maddi destek gelebilir. Bu destekle maddi durumunuzu biraz olsun düzeltebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sevdiklerinizle daha sık görüşmek sizi belli konularda daha istekli yapacaktır. Geçmişe takılıp kalmamalı ve hedeflerinize ulaşmak için bugüne ve bugünün şartlarına odaklanmalısınız.

13 Ağustos 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 03:00 Jüpiter-Chiron karşıtlığıyla Cumartesi günümüz başlıyor. Parasal kazanç ve başkalarıyla olan her türlü paylaşım, borç ve alacak meselelerinin dikkatli ancak endişeden uzak verimli şekilde kullanılması yönünde olumludur. Kimi Aslanlar para konusunda fazla endişeli ve bu yüzden hesabi davranıyorlar. Bilirsiniz bu kadar paraya düşkünlük, beraberinde endişeli olmamıza yol açar ve bu insanı bir kurt gibi kemirir. Kazandığımızın bir miktarını tutmak, diğerini ihtiyaçlarımızı karşılamak için harcamak sağlıklıdır. Bazı Aslanlar ise, para konusunda fazlasıyla iyi niyetli ve gereğinden fazla rahatlar. Bu durum yüksek harcamalara ardından birileri tarafından iyi niyetin suistimal edilmesine yol açıyor. Ben her iki davranışın da sakıncalı olduğunu söylemek isterim. Yapılması gereken, tevazu sahibi olmayı bilmek, yatırım, harcama konularında da dikkatli şekilde hesabımızı yapmak olmalıdır. 13 Ağustos- 6 Nisan 2017 tarihleri arasında Satürn-Yay burcunda ileri seyrini sürdürecek. Bu dönem, sizin aşk hayatınız başta olmak üzere, çocuk meseleleri, çalışma hayatınız, sağlığınız, yeteneklerinizin değerlendirilmesi yönünde bir yapılandırma sürecidir. Aşkta ilerisi adına düşünülmesi, öylesine değil gerçekten bir ömrü paylaşabileceğiniz kişinin seçimi kıymetlidir. Görüş yapınız, hayatı ele alış biçiminiz, prensipleriniz doğrultusunda aşk hayatınızı düzene kavuşturmanız lazım. Zaten bu yolda testlerden geçilir ve karar verilir.  Problemli ilişkilerin hayatın kalitesini düşürebileceği, insanın moral motivasyonunu etkileyebileceğini bilmek lazım. Çocuklarınız varsa onlarla alakalı sorumluluklar bu dönemde bir hayli önem taşır. Nesil farklılığını gözeterek olgun şekilde davranmanız, onlara örnek olmanız icap edebilir. Bazı durumlarda ise, bu baskı şeklinde terbiye etmek, kendi görüşlerinizi dayatmak olur ki, bu hem evladınız hem de sizin için zorlayıcı olur. Bilakis ılımlı şekilde, anlayışlı biçimde yapılmalıdır. Çocuk sahibi olmak, evlat edinmek gibi etkileri de olabilecek bu dönem, bir mücadele, olgunlaşma vaktidir. Evladınız da, sizinle birlikte gelişecek, büyüyecektir. Bu dönemde, yeteneklerinizi değerlendirme yönünde fırsatlar karşınıza çıkabilir. Hobileriniz, işe dönüşür veya bu anlamda insanlara hizmet vermeniz mümkündür. En güzel yarınlara ilk adımı atmamız dileğimle,

13 Ağustos 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yüksek ideallerinizi yaşama geçirmek için gösterdiğiniz çabanın taşları yavaş yavaş oturuyor. İnce hesaplar ve planlar içindesiniz. Yaşamınızla ilgili vereceğiniz kararların sonuçlarını çok çabuk görmek istiyorsunuz. Sabırsız davranmayın. Zamanı yanınıza alarak, emeklerinizin boşa gitmesine izin vermemelisiniz.

13 Ağustos 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde, desteklendiğinizi görebilir, maddi başlıklı konularda yeni adımlar atabilirsiniz. Ayrıca, olumsuz olaylarla veya tepkilerle karşılaşsanız dahi başladığınız işleri bitirmeniz gerekiyor. Kendi işlerinizle uğraşmalı ve insanlara da bu anlamda izin vermelisiniz. Evde yapacağınız değişikliklerin gizli maliyetleri olabilir. En iyi sonucu alabilmek için evin dışında çalışmanızda fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Gün içerisinde istikrarsız koşullar var. Daha soğukkanlı ve sabırlı ilerlemek gerekebilir ya da belirsizlikler veya kararsızlık yaratan durumlar ön plana çıkabilir. Akşam saatlerinden itibaren önümüzdeki birkaç gün ise, aslen Ağustos'un son on gününü ilgilendirse de, Pazartesi günü detaylı şekilde yazdığım, risk almamayı veya tedbirli olmamızı gerektirebilecek durumlar ön plana çıkıyor, huzursuzluk yaratan koşullar oluşmaya başlıyor. Gizli olaylar, sırlar veya komplo teorileri de zamanımızı alabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

13 Ağustos 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizi keyiflendirebilecek akıcı temalar söz konusu. Sevdiklerinizle, çocuklarla beraber olmak, sosyalleşmek için güzel imkanlar var.

13 Ağustos 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ayağa kalkmak bile istemeyebilir ve bel ağrılarıyla uğraşabilirsiniz bugün. Ortopedik sorunlarınızla ilgili doktorunuza danışmalı ve bol bol dinlenmeye çalışmalısınız.

13 Ağustos 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevdiklerinizle daha sık görüşmek sizi belli konularda daha istekli yapacaktır. Geçmişe takılıp kalmamalı ve hedeflerinize ulaşmak için bugüne ve bugünün şartlarına odaklanmalısınız.

13 Ağustos 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk hayatınızda, çocuklarınızla ilgili alanlarda ve eğlenceyle ilgili konulardaki sorumluluklarınız sizi zorlayacak. Özel ilişkilerinizde birtakım sıkıntı ve sorunlara açık olacaksınız.

13 Ağustos 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Özel hayatınız ve çocuklarınızın gelişimi için gerekli olan bilgi, inanç ve fikir kaynaklarına sahip olacaksınız. Ancak bunların aktarımı konusunda cömert davrandığınız söylenemez.Somut ve soyut tüm potansiyelinizi kullanabileceğiniz bir süreçtesiniz. Kendinizden başka yakınlarınıza da cömert davranmanız gerekmektedir. Geceden itibaren Ay boşluk etkisinde kalacağından bedensel ve zihinsel efor sarf etmeyeceğiniz bir etkinlikle zaman geçirebilirsiniz. Film izleyebilir veya bilgisayar destekli oyunlarla vaktinizi değerlendirebilirsiniz. Burç burç yorumları film günlük burç yorumları

13 Ağustos 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok fırsat var önünüzde. Eğer zekanıza güvenerek olumlu ve güzel kararlar verirseniz, bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirmiş olacaksınız. Böylece hemhem de his hayatınızda yeni olanaklar yakalayabileceksiniz.

13 Ağustos 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 54' 34" R
Ay
Akrep
24° 42' 43"
Merkür
Koç
15° 58' 54"
Venüs
Koç
25° 16' 30"
Mars
Balık
26° 08' 22"
Jüpiter
Boğa
22° 52' 38"
Satürn
Balık
16° 09' 17"
Uranüs
Boğa
22° 05' 01"
Neptün
Balık
28° 45' 50"
Plüton
Kova
02° 05' 31"
Chiron
Koç
20° 23' 39"
Lilith
Başak
22° 49' 20"
True Node
Koç
15° 34' 41"
Son Güncelleme : 25/04/2024 18:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>