Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Ağustos 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Size değer veren birini çok üzdünüz. Bunu hak etmediğini düşünüyor. Siz de düşünün ona hak verecek, bu üzüntüyü paylaşacaksınız. O sizden sonsuza kadar bir ilişki beklemiyordu. Ama yaşadıklarınız hiç olmazsa arada bir aranılmayı gerektiriyordu. Onda gerçekten hiç hak etmediği halde, kullanıldığı hissi uyandırdınız.

İş yolculuğuna gönderilebilirsiniz. Ama bu sizin hayallerini kurduğunuz yerlerden olmayacak. Ayrıca öyle bile olsaydı, otelinizin penceresinden bakacak zamanı bile bulamayacaktınız. Sonuçta patronunuza yarayacak buyolculuğu.

Bir ev satışı görünüyor. Gerçekleşirse bu sizi şaşırtacak. Orasının kolay kolay satılmayacağına inanıyordunuz. Bu para size teselli mükafatı olabilir.

Ev sahibinizle hiç beklemediğiniz bir tatsızlık yaşayabilirsiniz. Bunu alttan almayın. Haklısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygularınızla farkında olmadan karşınızdaki kişi üzerinde baskı yaratabilirsiniz. Özellikle günlük yaşamınızda birlikte olduğunuz kişilere karşı ısrarcı, zorlayıcı tutumlardan uzak durduğunuza emin olmalısınız.

15 Ağustos 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 04:15 itibariyle Boğa burç fazında oluşacak Sondördün etkisi altında, sizi doyuma ulaştıracak, geleceğinizi garanti altına alacak maddi ve manevi açıdan rahata ermenizi sağlayacak meseleler üzerinde bir hayli yoğunlaşırsınız. Özellikle işsiz olanlar,yerinde sorun yaşayanlar, yeni bir hayata adım atmayı düşünenler, ilişkisini gözden geçirenler gerçekçi bir şekilde durumlarını ele alırlar. Ruhunuz her şeyin en güzelini, en kıymetlisini ve en uzun ömürlüsünü ister. İşte bunları elde edebilmek için sabırlı olmak, zamanı iyi kollamak, risk almamakta yarar vardır. Saat 04:15-17:06 arasında Ay-boşluk etkisindeyiz. İnsanları oldukları gibi kabul etmek, fikir alışverişlerinde çıkabilecek sorunların üstesinden gelmenizde faydalı olabilir. Algılama gücünüzün her zamankinden daha fazla olduğu bu etki altında, dağıldığınız konularda, kafanızın içindekileri toparlamak kolay olabilir. Saat 14:17 Venüs-Pluto karşıtlığında huzursuz olabiliriz. Bir yandan ilişkimizle alakalı meselelerde hassasız, geçmişe dönük düşünmekteyiz, belki de sakin bir liman arayışımız yüksek. Diğer yandan hayatımızla ilgili konularda neyin nasıl gerçekleştirmemiz gerektiğini tam tespit edemiyoruz. Hatta bazılarınız ortada olmayan bir kişiye veya imkansız bir aşka tutkulu ve takıntılı bir şekilde bağlanabiliriz. Hangi konuda olursa olsun, sanki kaygan bir zeminde gibiyiz. Zaman durmuş gibi. Günü huzurlu geçirmek için benim tavsiyem, geri dönülmesi zor kararlar vermekten kaçınmanızdır. Çünkü sonunda üzüleceksek bu kararın ne anlamı olabilir ki? Onun için biraz daha düşünmekte fayda görüyorum. Saat 17:06 itibariyle İkizler burcunda ilerleyecek Ay, sosyal ilişkileri canlandırıcı ve iletişimin bir hayli etkili olacağını vurguluyor. Bir grup içinde kendinizi güçlü bir şekilde ifade etmeniz ve o grup içinde bilgi paylaşımında bulunmanız, fikirlerinize danışılması da mümkün oluyor.

15 Ağustos 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayallerini gerçekleştirmek için kararlı bir adım atmaya uygun bir gündesin. Birlikteliğin seni yeni atılımlara itecek.

15 Ağustos 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizde ya da projelerinizde yeniliklere açık, özgürlükçü fikirlerle yeni oluşumlar çağrıştırabilir, yöneticileriniz tarafından onay alabilirsiniz.

15 Ağustos 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde sorumlu olduğunuz konularda daha çok çaba sarf edebilirsiniz. İşlerinizdeki yükleriniz artabilir. Başarılı olmak için çalışacağınız bir gündesiniz. İlerleyen saatlerde geleceğiniz için plan yapabilirsiniz. Alacağınız kararlarla daha başarılı olmak isteyeceksiniz. Bürokrasi ile ilgili konularda yardım alabilirsiniz.

15 Ağustos 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Her konuda meraklı bir hal içerisine girdiniz. Boş şeylerle ne vaktinizi ne de enerjinizi harcayın. Merakınız değil üretken yanınız ön plana çıkmalı...

15 Ağustos 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Duygularınızın son derece yüksek ve kendinize güveninizin tam olduğu bir gün. Sevdiğinizin size olan ilgisinden çok memnun olacak ve ona isteklerinizi açıklayacaksınız. Düşüncelerinizi onunla paylaşmanız, ilişkinizi daha da güçlendirecek. Yeni aşk maceralarına büyük bir heyecanla atılabilirsiniz.

15 Ağustos 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çevrenizle ilişkilerinizde bazı zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Egonuzu şişirecek hareketlerden sakının. Anlayış ve ılımlılık her şeyin anahtarı olabilir.

15 Ağustos 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün arka planda pek öne çıkmak istemeyen kadınlarla ilişkilerinize dikkat edin. İş ortamınızda gizli bir ilişki de patlak verebilir. Sır diye saklananlar ortaya çıkabilir. Çalışanlarınızda ayrılmak isteyen ya da mesai arkadaşlarını provoke edenler sahne alabilir. Siz babalık figürünüzle yanlış karar alanları ikna etmeyi başarırsınız. Ama bu alan her zaman risk taşır. Dikkatli olun.

15 Ağustos 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaşlıklar, geleceğe yönelik yatırımlar ve projeler, sizin için ön plana çıkacak konular. Herşeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Katılacağınız davet ve toplantılarda yaratıcılığınızla her zamankinden daha fazla dikkat çekeceksiniz.

15 Ağustos 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 40' 23" R
Ay
Yay
04° 35' 26"
Merkür
Koç
16° 00' 51"
Venüs
Koç
26° 14' 32"
Mars
Balık
26° 44' 45"
Jüpiter
Boğa
23° 03' 33"
Satürn
Balık
16° 13' 38"
Uranüs
Boğa
22° 07' 40"
Neptün
Balık
28° 47' 19"
Plüton
Kova
02° 05' 40"
Chiron
Koç
20° 26' 21"
Lilith
Başak
22° 54' 34"
True Node
Koç
15° 32' 17"
Son Güncelleme : 26/04/2024 13:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>