Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
İlerleme Kaydediyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Mart 2020, Pazar

Aşk 30%
Para 30%
Sağlık 40%

İyi bir nedeniniz olmasa da bugün kutlama yapmak için bir sebep bulun. Hayatı kutlayın, arkadaşlarınızı ve sevdiklerinizi kutlayın ve soluduğunuz havayı kutlayın. Havada, hayata güzel bakmanızı sağlayan ve sizi sahip olduğunuz her şey için şükretmeye teşvik eden bir enerji var. Kendiniz ve sahip olduklarınız konusunda cömert olun. Çünkü verdiğiniz her şey, en çok ihtiyacınız olduğu anda size geri gelecek.

Değişime direnmek ne işe yarıyor? Herkes, etrafınızdaki dünyanın sürekli değişikliklere uyum sağlamanın zor olduğunu biliyor. Ne yazık ki, hayat böyle ve bu konuda fazla bir şey yapamazsınız; ancak, güçsüz değilsiniz! Hayatın size yaptıklarıyla başa çıkmayı öğrendiğinizde, her şey çok da stabil olacak. Değişime sarılın ve her zaman ona direnmekten ziyade sizin için çalışmasını sağlayın.

Kesinlikle hassas ve sezgisel bir insansınız fakat bu duygular bugün her zamankinden biraz daha fazla olabilir. Farklı yerlerden hatta zamanlardan insanların hayatını okumak, insan doğasına yeni sezgiler getirerek o insanların duygu ve hislerini anlayabilmenizi sağlıyor. Özellikle yazma alanındaki yaratıcı projeleriniz için bu durumdan istifade edebilirsiniz. Aklınıza gelen şeyleri daha sonra unutmamak istiyorsanız, en iyi şey not etmek!

Koruyucu meleklerinle bağlantı kurmak için iyi bir gün. Dindar bir insan olmasan bile, spiritüel bir yardımın seni çevrelediğini hissedebilirsin. Hayatını ve ilişkilerini farklı bir açıdan görmek üzere ilhamla donatılmış olabilirsin. Şifalı ve huzurlu bir ruh havada dolanıyor. Bu enerjiyi hayatına kabul etmeyi denemelisin. Belki böylece birisiyle bir ateşkes imzalayabilirsin.Son günlerde gezegensel enerjiler sizi saklandığınız yerden çıkarıp biraz sosyalleşmeye zorladı. Sizi şiirsellikle bezeli nostaljik ortamınızdan koparmak o kadar da kolay olmadı tabi. Bugün kendinizi, daha net bir rol alarak sosyal anlamda daha uyumlu hissedebilirsiniz. Sadece, ne kadar sosyal olmak istediğinize karar vermeniz gerekebilir. Bir kulübe katılmayı düşünür müsünüz?

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sizin için olağanüstü bir gün ve insanlarla - özellikle de erkeklerle - olan ilişkilerinizin hiç olmadığı kadar iyi gittiğini fark edebilirsiniz. Yumuşak ve aşırı hassas tabiatınızın hazine sandığı olduğu nihayet anlaşılıyor. Bu tür bir kişiliğin zayıflık olarak görüldüğü çok zaman olmuştur ancak bugün hak ettiğiniz değeri göreceğiniz günlerden biri olacak.

15 Mart 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Birlikte olduğunuz kişiye karşı biraz daha anlayışlı davranmalı, acımasızca eleştiriler yapmaktan kaçının. Önümüzdeki günlerde bu gerilim, yerini romantizme bırakacak. İş konusunda önünüze çıkan fırsatları iyi değerlendirmeniz gereken bir gün. Ekip çalışmaları açısından potansiyeliniz yüksek. Ancak enerjinizin yüksek olması sizi aldatmasın. Sınırlı dikkatli harcamanıza rağmen ölçülü, hesaplı yaşamak zorunda kalıyorsunuz. Vücudunuzun C vitaminine ihtiyacı var.

15 Mart 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaşantına dair hayata geçirmek istediğin değişiklikleri yapmak adına doğru bir gündesin. Bu açıdan ne yapman gerektiğini çok iyi biliyorsun. Ailen aklındaki konularda sana tam destek sağlıyor. Gün içerisinde kariyerin ile ilgili önemli telefon konuşmaları yapabilirsin. İlişkisi olmayan bir Aslan burcuysan, hoşlandığın kişiye karşı olan duygularını açıklamanın vaktinin geldiğini düşünüyorsun.

15 Mart 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınıza dair önemli başlangıçlar yapabilir ve önemli bir başarıyı yakalayabilirsiniz. Bu başarının devamlılığı için sistemi belli bir düzene oturtmak isteyebilirsiniz. 

15 Mart 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi daha iyi hissedebilir ve yaratıcı uğraşlara zaman ayırabilirsiniz. Aşk hayatınızı daha olumlu kılan fırsatlar var.

15 Mart 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeni bir ilişkiye adapte olmaya çalışan Aslan'lar bugünlerde bu adaptasyon ve motivasyonu mümkün olduğunca hızlı sağlayabilirler. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

15 Mart 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aşk hayatınızla ilgili gelişmeler bugün gündeminizi belirleyebilir. Sevdiklerinizle ilgilenmek ve onlara yakın olmak isteyebilirsiniz. Heyecan ve tutkularınızı gizlemeyeceğiniz bir gün olabilir.

15 Mart 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaşlarınız hakkında dedikodu yaparken dikkatli olmalısınız. Dedikodu her ne kadar eğlenceli bir aktivite olsa da gerçekleri çarpıtmak tehlikeli sonuçlar doğurabilir.

15 Mart 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Yay burcunda seyahat etmeye devam edecek. Aşk hayatınız, flörtleriniz ve çocuklarınızla ilgili konular gündeminizde olacaktır.Ay ile ortaklaşa gelirler evinizde seyahat etmekte olan Neptün arasındaki sert etkileşim maddi konularda kafa karışıklıklarına işaret ediyor. Hobilerinize yönelik harcamalar yapabilirsiniz.

15 Mart 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, iç dünyanızda yaşadıklarınıza dalıp gitmeniz mümkündür. Onları incelemek ve tam anlamıyla kavramak istiyor olabilirsiniz. Bu durum, gün içinde son derece sessiz ve sakin olmanıza, cansız görünmenize yol açabilir.

15 Mart 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Gelecek için aksiyon almalısınız. Umudu kesip kös kös oturmak yok. Planlamak ulaşmanın ilk adımıdır. Hala etrafınızda sizin bir adım atmanızı bekleyen bir sürü insan var. Bugün enerjiniz yüksek. Bunu sosyalleşerek değerlendirebilirsiniz. Evlilikle ilgili konularda kesin kararlar almayın. Hatta mümkünse bu ara öyle kararlar almayın.

15 Mart 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Aslan; geçtiğimiz birkaç günün negatif enerjilerinden kurtulacak ve güne motivasyonun yüksek başlayacaksın. İsteklerin ve ihtiyaçların doğrultusunda hayalini kurduğun veya cevap almak istediğin konularda şansın oldukça açık. Aşk ilişkilerinde de bazı yenilikler seni bekliyor olabilir; biriyle tanışabilirsin.

15 Mart 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 31' 44" R
Ay
Aslan
17° 31' 25" R
Merkür
Koç
28° 57' 34"
Venüs
Boğa
18° 56' 25"
Mars
Koç
10° 54' 20"
Jüpiter
Boğa
27° 22' 53"
Satürn
Balık
17° 44' 13"
Uranüs
Boğa
23° 11' 22"
Neptün
Balık
29° 18' 35"
Plüton
Kova
02° 04' 12"
Chiron
Koç
21° 26' 54"
Lilith
Başak
24° 57' 13"
True Node
Koç
14° 52' 41"
Son Güncelleme : 14/05/2024 23:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>