Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Mesafeli Davranıyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Nisan 2024, Pazartesi

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda beklenmedik gelişmeler gündeme gelebilir. Duygularınızın ve düşüncelerinizin büyük ölçüde değişim gösterme ihtimali var. Koşullara uygun hareket edebildiğiniz sürece sorun yaşamayacaksınız.

Odaklanmaya çalışmalı ve üzerinizdeki baskıyı en aza indirmenin yollarını aramalısınız. Genel olarak takdir kazanabileceğiniz bir gündesiniz. Başarı çok uzağınızda olmayacak.

Maddi anlamda beklenmedik gelişmeler gündeme gelebilir. Sınırları lehinize çevirmek için zamana ihtiyaç duyabilirsiniz. Hata yapmamaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dürüst insanların hayatınızda olması sizi güçlendirebilir. İçinizin rahat olması, bazı düşüncelerinizi daha rahat paylaşmanıza önayak olabilir. Yüksek bir güven seviyesi belirlemek yerine adım adım ilerlemeyi ve bazı düşünceleri kendinize saklamayı ihmal etmeyin.

15 Nisan 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, Aslan burcu için keyifli ve hareketli bir gün olabilir. İletişim becerilerinizin ön plana çıkacağı bir gün geçirebilirsiniz. Etrafınızdaki insanlarla olan iletişiminizde daha anlayışlı ve açık olmak size fayda sağlayabilir. Kendinize zaman ayırarak hobilerinizle uğraşabilir ve keyifli aktiviteler yapabilirsiniz. Aynı zamanda kariyerinizle ilgili konularda yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Ufak tefek aksilikler olabilir ancak olumlu enerjinizi koruyarak bunların üstesinden gelebilirsiniz. Bugünün tadını çıkarın!

15 Nisan 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yerinde soğuk ve mesafeli bir tavrın olduğu içinarkadaşların seninle iletişim kurmakta zorlanabilir. Fakat seninle iletişim kurduktan sonra ne kadar sıcakkanlı olduğunu anlayacaklar. Uzun zamandır ilişkisi olan Aslan burcuysan, partnerinin evliliğe sıcak bakmaması seni düşündürmeye başlıyor. Çevrendeki olumsuz konuşmalardan hızlı etkilenebilirsin.

15 Nisan 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hak arayışında bulunabilirsiniz. Hukuksal konularda netlik kazanabilir ve fikirlerinizin değerini anlayabilirsiniz. Taşınma, ev ve aile hayatınızda düzenlemeler yapabilir, geçmişe takılıp kalmadan geleceğe yönelik motive edici seçimler yapabilirsiniz.

15 Nisan 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün elinizde olmayan nedenlerden dolayı kayıplar yaşayabilirsiniz. Kendi iç dünyanıza dönebilir, bazı konuları kabullenme içine girebilirsiniz. Fikir sahibi olduğunuz konularda fazla ısrarcı olmamaya çalışın. Sorumlu olduğunuz işlerinizde engeller çıkabilir. Akşam saatlerinde duygularınızı rahat ifade edemiyor olabilirsiniz.

15 Nisan 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gününüzü güzelleştirmek için akşam saatlerinde dostlarınızla organizasyonlar düzenleyebilirsiniz ve tüm sevdiklerinizle pozitif zaman geçirebilirsiniz.

15 Nisan 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendi hayatına dışarıdan bakman gerekebilir. Kendin ile alakalı bazı şeyleri daha objektif bir şekilde görmen, hayat standartlarını arttırman için ne yapman gerektiğini ortaya koyacak bugün. O yüzden kendine karşı bakış açın değişebilir bugün.

15 Nisan 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan, bu kendinize normalden daha fazla zaman ayırabileceğiniz için kendinizi toplamak için iyi bir zaman. Eğer fazla düşünüyorsanız, o zaman değişiklik yapmanın zamanı gelmiştir. Yine de sorumluluk duygunuz sayesinde artık kendinizi daha güçlü hissedebilirsiniz. Görevlerinize daha fazla dikkat ettikçe kendinize daha fazla güvenirsiniz. Birisiyle veya geçmişteki bir konu hakkında anlaşmaya varabilirsiniz. Artık bir hikayenin tüm açılarını veya bir konunun daha fazla katmanını görüyorsunuz ve kazanma şansınız güçlü.

15 Nisan 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Enerjinizi yaratıcılığınızla olumlu bir şeklide birleştirebiliyorsunuz. Bulunduğunuz ortamlarda karşı tarafı ikna etmeniz kolaylaşacak. Sizinle aynı düşünceye sahip kişilerin desteği sayesinde, bir takım çalışmalara gireceksiniz.

15 Nisan 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinizi ruhsal ve bedensel açıdan dengede ve rahat hissediyorsunuz. Yükselen enerji düzeyinizle işyerinizde atılım gerçekleştirebilir ve boş vakitlerinizde sizi tatmin edecek etkinliklerde bulunabilirsiniz. Bir-iki gün izin almak veya tatile çıkmak için de uygun bir zamandasınız. Tatilde sakin kafayla, hangi projelerinizin uğraşmaya değmediğini veya yeni projelere başlayıp başlamamayı düşünebilirsiniz. Sağlam kararlar almak için gereken zihin açıklığına sahip olduğunuz ve farklı koşullara uyum sağlayabileceğiniz bir dönemdesiniz.

15 Nisan 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün duygularınızı çevrenize yansıtmakta zorlanabilirsiniz. İş, kariyer veya hayatınızın genel akışında ani sarsıcı gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

15 Nisan 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize karşı birtakım endişe ve kuruntularınız bugün fazlalaşabilir. Bunun sonucu olarak kıskançlık hissedip sevgilinize karşı kin beslemeniz mümkün. Ona karşı gerçek verilerle hareket edebilirseniz duygularınızı çok daha iyi gösterebilir ve karşılığını alırsınız. Kariyerinizle ilgili arzular duymanız mümkün. Heyecanlı ortamlar, sinir sisteminizi etkileyerek kendinizi gergin hissetmenize neden oluyor. Tahmin etmediğiniz bir ödeme bütçenizi alt üst edebilir.

15 Nisan 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 33' 27" R
Ay
Başak
12° 40' 44"
Merkür
Boğa
01° 35' 24"
Venüs
Boğa
21° 31' 44"
Mars
Koç
12° 30' 34"
Jüpiter
Boğa
27° 52' 41"
Satürn
Balık
17° 52' 58"
Uranüs
Boğa
23° 18' 42"
Neptün
Balık
29° 21' 38"
Plüton
Kova
02° 03' 25"
Chiron
Koç
21° 33' 21"
Lilith
Başak
25° 11' 13"
True Node
Koç
14° 53' 37"
Son Güncelleme : 17/05/2024 02:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>