Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Tasarruf Yapıyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Ocak 2022, Cumartesi

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 100%

Yaratıcı sanatları içeren tam veya yarı zamanlı bir kariyer peşinde misiniz? Eğer öyleyse, yaklaşmakta olan bir başarının haberini bugün alabilirsiniz. Bu sizin için çok sevindirici bir gün olabilir. Arkadaşlarınız sizi arayabilir ya datebrik etmeye gelebilir ve aklınızda yeni projeler için fikirler olabilir. Kendinizi ve bir arkadaşınızı veya sevgiliniz bu akşam yemeğe çıkarın. Bunu hakediyorsunuz!

Bugün birisine akıl hocalığı yapabilirsiniz. Paylaşılabilecek profesyonel bilginiz mevcut. Rehberlik isteyen bir arkadaşınız olabilir. Geçmiş kariyer deneyimlerinize dayanarak onlara bazı önerilerde bulunabilirsiniz. Ya da onlara çalışmalarını desteklemelerine yardımcı olacak bazı önemli bağlantılar sağlayabilirsiniz. bunun için zaman ayırın. Melek kanatlarınızı takmaktan zevk alacaksınız!

Grup aktiviteleri ve sosyal etkinlikler özellikle bugün sizi tatmin edebilir. Eski arkadaşları görmek ve yeni arkadaşlar edinmek güzel olabilir özellikle de, bir sürü güzel haber ve bilgi almak açısından. Birisi sizinle bazı noktalardave para konuşmak isteyebilir. Kendinizi özellikle dışadönük hissedeceksiniz böylece insanlar arkadaşlığınızdan en az sizin kadar keyif alacak.

İki farklı projeyi dengede tutmaya çalışıyor olacaksın. Bu cambazlık işi biraz yorucu olabilir! Belki de tek bir şeye odaklanman gerekiyordur. Bir görevi devretmeyi veya yardım istemeyi düşün. Kendine bu kadar yüklenme. Enerji seviyeni ve zihnini, iyi bir çıkarmak istiyorsan yüksek tutmalısın.Ölçülü bir hızla ilerlemeyi seviyorsunuz. Fakat bugün her şey düşündüğünüzden çok daha hızlı bir biçimde cereyan edecek. Günün temposu biraz yoğun olabilir. Bir şeylerle ilgili hızlıca bir yargıya varmanız istenebilir. Değerlendirme rakamları hazır olmadan kafadan yorumlar yapmanız istenebilir. Yanlış veriler vermemeye çalışın çünkü bu vicdan azabı peşinizi bırakmaz!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün eğlence için zaman yaratmak senin için daha faydalı olacak. Etrafındakilerle birlikte keyifli zaman geçirmek için daha istekli olmalısın. Hem kendi hem de yanındakilerinin moralinin yüksek olması daha keyifli olmanı sağlayacak.

15 Ocak 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Gün nispeten kolay geçecek şekilde ayarlanmış olsa da, İkizler ayı Mars ve Neptün ile sert bir t-kare girdiğinden bu akşam sizin için biraz kötü geçebilir. Arkadaşlarınız bu kozmik iklim altında çok şey hissedecek ve onların draması veya kötü davranışları için sabrınız oldukça zayıf olacak. Olumsuzluğa veya toksik bağlantılara duygusal olarak yatırım yapmak yerine, kendinize bir iyilik yapın ve ortamı bozabilecek herkesten uzaklaşın. Dostça rekabet de kötü bir dönüş yapabilir ve kıskançlık veya güç mücadeleleriyle sonuçlanma potansiyeline sahip durumlardan kaçınmanızı önemli hale getirebilir.

15 Ocak 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gereksiz harcamaların önüne geçiyorsun. Tasarruf politikası hayatında etkisini gösterirken, mümkün olduğunca az harcama yapmak isteyeceksin. Merkür Retro’su yarın başlıyor. Eğer çocuğu olan bir Aslan burcuysan, çocuğunu meslek seçimi için yönlendirmen, aranızda tartışmalara yol açabilir. Sosyal medya üzerinden, dedikodular ifşa olabilir. Kilo problemi yaşıyorsan, yeni bir diyete başlamak isteyebilirsin.

15 Ocak 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sağlıklı düşünmeden harekete geçmeniz yanlış bir hamle olacaktır. Sizlerinişten geçtikten sonra farkında olmanız özür dilemeniz için yeterli zamanı oluşturmayabilir ve düşüncesizce hareket etmenin pişmanlığını yaşayabilirsiniz.

15 Ocak 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay günün ilk yarısında İkizler’de, daha sonra Yengeç’te olacak. Günün ilk yarısında hareket ve dışadönük işler açısından koşullar daha uygun. Akşam saatlerinde daha duyarlı olabilirsiniz.

15 Ocak 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, maddi konular öncelik kazanırken, finansal durumunuzda beklediğiniz ilerlemeyi kaydedebilir, alım satım işlerinizi gerçekleştirebilir ve hayatınıza pratiklik katacak yeni eşyalar satın alabilirsiniz. Dolunay zamanında aile ilişkilerinde denge sağlayarak, ilişkilerinizde gerçekleştirmek istediğiniz somut adımları daha kolay atabilecek, yeni fırsatlarla karşılaşabileceksiniz.

15 Ocak 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün başkalarına yardım etmek isteyebilirsiniz. Dini bir kurumda zaman geçirebilirsiniz. Ya da ihtiyacı olan bir çocuğa yol göstermeye karar verebilirsiniz. Ayrıca kendi çocuklarınız varsa, bugün onlarla özel zaman geçireğiniz bir gün olabilir. Onlarla ahlaki konulardan konuşup onları daha sağlam bir karakter oluşturmaları yönünde cesaretlendirebilirsiniz. Bugün doğru ve yanlış soruları aklınızı kurcalayacak.

15 Ocak 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün iletişim kurmak için uygun bir konumdasınız, zor konular olsa da bir şeyleri açıklamaya hazırsınız. Başkalarına ulaşmanın sizin için doğru olduğuna ve ilerlemenize yardımcı olabileceğine dair bir his var. Merakınız sizi yeni deneyimlere çeker ve öğrenmeye aktif olarak ilgi duyabilirsiniz. Kendinize daha fazlasını üstlenmek için baskı yapmak yerine, hâlihazırda devam etmekte olan projelerle daha iyisini yapabilirsiniz.

15 Ocak 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kazançlarınızı düşünerek hareket edecek ve özel zevkleriniz için para harcamak zorunda kalacaksınız. Şansınızı istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Ödemeleriniz için geç kalmak istemiyorsanız, fatura takibi yapmalısınız.

15 Ocak 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayat yolculuğunuzda üstesinden gelmek zorunda olduğunuz engeller bu dönemde artacak. Fiziksel ve ruhsal açıdan kendinize fazla yüklenmemeye dikkat edin. İyice düşünüp, hangi zorlukların sizi cidden engellediğini ve gerçekten enerjinizi harcamaya değeceğini tespit edin. Yanlış tahminlerde bulunursanız, sağlık sorunları yaşamanız işten bile değil.

15 Ocak 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sosyal çevrenizdeki insanlarla ya da arkadaşlarınızla iletişim kurabilir, bir araya gelmek üzere plan yapabilirsiniz. Ancak ilişkileri zorlayıcı gökyüzü etkileri nedeniyle iletişim dilinize dikkat etmeniz önem taşıyor.

15 Ocak 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızda sorun haline geleceğine ihtimal vermediğiniz basit görünen küçük bir problem, büyüme belirtileri gösteriyor, önleminizi almalısınız. Bu kadar stres yapmaya değmez. İyi niyetli biri olmanıza karşılık,çevrenizde huzursuz edici olaylar ve yıpratıcı dedikodularla karşılaşabilirsiniz. Bazı kimselerin, özel hayatınızı araştırmaları ve bununla ilgili kulisler yaparak sizi yıpratmaya çalışmaları mümkün olabilir. Çözümsüz para tartışmalarından uzak kalmalısınız.

15 Ocak 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 38' 46" R
Ay
Yay
04° 14' 19"
Merkür
Koç
16° 00' 44"
Venüs
Koç
26° 12' 28"
Mars
Balık
26° 43' 28"
Jüpiter
Boğa
23° 03' 10"
Satürn
Balık
16° 13' 29"
Uranüs
Boğa
22° 07' 35"
Neptün
Balık
28° 47' 16"
Plüton
Kova
02° 05' 40"
Chiron
Koç
20° 26' 15"
Lilith
Başak
22° 54' 23"
True Node
Koç
15° 32' 22"
Son Güncelleme : 26/04/2024 12:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>