Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Hayata Pozitif Bakıyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Temmuz 2020, Çarşamba

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 30%

Bugün kişisel bir ilişkinizi farklı bir şekilde ele almaya karar verebilirsiniz. Sevgilinizle bazı sorunlar yaşıyor olabilir ve önemli bir konuda aynı fikirde olmayabilirsiniz. İkiniz de karşıt görüşlerdeyken bu savaşta kilitli kalmayın. Güzel bir şekilde uzlaşabileceğinizi göreceksiniz. Paylaştığınız ortak şeylere ve görüşlere odaklanın.

Bugünarkadaşının işine burnunuzu sokmayın. Başkalarına ihtiyaçları olan alanı sağlayın ve işleri kendi başlarına çözmeleri konusunda onlara izin verin. Etrafınızdaki herkesin dikkatini çekmek zorunda gibi hissetmeyin. Yapmanız gerekeni yapın, ödülleriniz zamanında gelecektir. Bugünkü eylemleriniz, beklenmeyen bir patlama dengenizi bozabilir. Yolunuza çıkabilecek vahşi ve tuhaf şeylere dikkat edin.

Beyniniz bugün özellikle çok hızlı ve kıvrak, merakınız da tavan yapmış durumda. Entelektüel konuları takip etmeniz sizi aynı konuda ilgisi olan diğer insanlarla tanışabileceğiniz grup aktivitelerine yönlendirebilir. Karşınıza sayısız bilgi çıkacak ve bunları tanıştığınız insanlarla tartışmaktan keyif alacaksınız. Yeni arkadaşlıklar edinmeniz ve diğer olası konularla da ilgilenmeniz mümkün. Tadını çıkarın!

Ailen bugün küçük şeylerden arıza çıkarabilir; bu sebeple işleri toparlayacak kişi sen olmalısın. Çocukların haylazlıkta sınır tanımayabilir. Aile üyelerin en küçük meselelerden bile yakınabilir. Arkadaşların dengesiz davranabilir. İçme sularına bir şey mi katıldı diye düşünebilirsin ama hayır, bunların hepsi günün taşıdığı enerjinin işi!Hassasiyetiniz yeni sınırlara ulaşabilir. Bir Yay burcu olarak, işleri derinden hissetmek için doğanızın bir parçası. Bugünün yapacağı açıların da etkisiyle, işler bunaltıcı bir noktaya gelebilir. Eğer en ufak bir şey, sizi duygusallaştırıyorsa, kendiniz için çok zor olmayın. Yarın daha kolay olacak şekilde kendinizi kontrol etmeye ve bugünü atlatmaya çalışın

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaşlık ilişkilerin nasıl seyrediyor? Görünüşe göre kavga istiyorsun. Bunun sebebi peşinde olduğun liderlik pozisyonuna başkasının göz dikmiş olması olabilir mi? Güya grubun lideri olacaktın, fakat şu anki manzara hiç böyle demiyor. Öyleyse yeni bir grup projesine atıl; böylece ilişkilere sıfırdan başlayabilirsin. Şu aralar tatile çıkmak da sana iyi gelebilir.

15 Temmuz 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünhayatında köklü değişiklikler yaşanabilir. Çalışma ortamında değişiklikler olabileceği gibi, özgür iradenizlehayatında radikal kararlar içerisinde olabilirsiniz. Tahammül gösterdiğiniz bir konuda artık net bir tavır ortaya koyabilirsiniz.

15 Temmuz 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sorumluluklarının bilincine olman işlerinde ve özel hayatında takdirleri toplamanı sağlıyor. Bunun verdiği özgüven sana birtakım hatalar yaptırabilir. Gün içinde birkaç negatiflik ile karşılaşanda olayları pozitif açıları ile değerlendirmesini iyi biliyorsun. Ailenden taleplerin konusunda ısrarcı olabilirsin.

15 Temmuz 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi konuların ön planda olacağı bugün gereğinden fazla harcamalar yaparak bütçe dengenizi aşabilirsiniz. Bugün özellikle birilerini tenkit ederken ölçüyü kaçırmamalısınız. Aynı hatayı işleyebileceğiniz ihtimalini göz ardı etmeyin. Kendinizi hayata karşı daha iyimser bir bakış açısı içerisine alırsanız yaşamın size olan sürprizleri ile karşılaşabilirsiniz. Olaylara nereden baktığınızın önemli olduğu bir gün geneli.

15 Temmuz 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızdaki sorumluluklarınız gündeminizi oluşturabilir. Hedeflerinize ulaşma yönünde yeni fikirleriniz olabilir. Sezgilerinizin gücü ile yöneticilerinizi de etkileyebileceğiniz zamanlar var. Bugün önemli kararlar almamaya özen göstermelisiniz. Devletle işleriniz var ise yavaşlama söz konusu olabilir, sakin olmakta fayda var.

15 Temmuz 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi ifade etmeniz dinlemekten önemli olabilir. Çünkü farkında olmadan yanlış anlaşılmış olabilirsiniz. Çabanız ve isteğinizle bu problemler çözünecek.

15 Temmuz 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, maddi konular öncelik kazanırken, finansal durumunuzda beklediğiniz ilerlemeyi kaydedebilir, alım satım işlerinizi gerçekleştirebilir ve hayatınıza pratiklik katacak yeni eşyalar satın alabilirsiniz. Dolunay zamanında aile ilişkilerinde denge sağlayarak, ilişkilerinizde gerçekleştirmek istediğiniz somut adımları daha kolay atabilecek, yeni fırsatlarla karşılaşabileceksiniz.

15 Temmuz 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş yaşamınızdaki parlak geleceğinizi sizi çok heyecanlandırıyor olabilir ama özel hayatınızda yolunda gitmeyen bir şeylerin olduğu kesin. Mesleğinizde daha iyi yerlere gelmenizde payı olan insanların kalbini kırmamaya özen göstermelisiniz. Tek başına başarı kimseye huzur getirmez.

15 Temmuz 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Boğa burcunda devam eden seyahati kariyer hayatınızı ön plana taşıyor.İş stratejilerinizi belirlemek ve kariyer hedeflerinizi gözden geçirmek için bugünü değerlendirebilirsiniz. İş yükünüz artabilir, sorumluluklarınızı yerine getirirken kendinizi ihmal etmemelisiniz. Bugün ekip çalışması yapabilmek önem kazanacak, birlikte çalıştığınız kişilerle kurduğunuz ilişkiler önem kazanıyor.

15 Temmuz 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağlığınızı kafanıza çok taktınız. Adeta hastalık hastası oldunuz. Dostlarınız bu durumdan çok şikayetçi. Sizin yanınızda rahat değiller. Bu huyunuzdan vazgeçin. İşlerinize dört elle sarılın. Yüzdünüz ve kuyruğuna geldiniz. Bundan sonrası başarı. Enerjinizi dikkatli kullanın.

15 Temmuz 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugünlerdeki gösterdiğiniz kararlılığı ve azmi devam ettirirseniz, hedeflerinizdeki noktaya en kısa zamanda ulaşabilirsiniz. Karşınıza çıkan zorluklara karşı pozitif yaklaşmaya ve kolaylıkla üstesinden gelmeye çalışın.   

15 Temmuz 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, partnerinizden de alacağınız destek çok önemli olacak. Orijinal fikirli kişilerin size sağlayacağı motivasyon ve sevdiğiniz kişi ile yapacağınızbirliği, gün içinde enerjinizi olumlu etkileyecek. Grup çalışmaları hoşunuza gidecek.

15 Temmuz 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 24' 53" R
Ay
Akrep
00° 23' 22" R
Merkür
Boğa
07° 06' 27"
Venüs
Boğa
26° 27' 24"
Mars
Koç
15° 33' 20"
Jüpiter
Boğa
28° 49' 23"
Satürn
Balık
18° 08' 39"
Uranüs
Boğa
23° 32' 37"
Neptün
Balık
29° 27' 07"
Plüton
Kova
02° 01' 38"
Chiron
Koç
21° 45' 18"
Lilith
Başak
25° 37' 52"
True Node
Koç
14° 55' 24"
Son Güncelleme : 21/05/2024 02:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>