Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Bahanelerden Uzak Duruyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Temmuz 2022, Cuma

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 70%

Aşk konusunda içini sıkmaman gerekecek. Eğer seni mutsuz eden bir durum varsa bununla şimdiden yüzleşip yeni kararlar alman gerekebilir. Bitmesi gereken şeyleri bitirmek ve kendine yeni bir sayfa açmak önemli olabilir.

Şu andaki işinize engel olmayacak ilave birarayışınız var. Koşulları oluşturma çabalarınızda bugünlerde netice alabileceksiniz. Girişimci bir arkadaşınız sizi işle alakalı bir konuda cesaretlendirmeye çalışacak.

İş ortamında ufak değişiklikler yapmak isteyebilirsin bugün. Odan ya da yerin hakkında yapacağın değişiklikler dikkatini daha iyi vermene vesile olabilir. Tebdili mekanda ferahlık vardır derler, bugün bunu daha net görebilirsin.

Bugün esneme hareketlerini es geçmemelisin. Zira hem daha fazla hareket için hem de masa başında geçen süre için kaslarını hazırlaman gerekebilir. Ani tutulmaların önüne geçmen gerekecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayallerine ulaşmak için hayal gücünden yararlanmak isteyebilirsin bugün. Hedeflerine giden yolda yaratıcı olmak senin için yararlı olabilir. Yeni ve beklenmedik yaklaşımlar işlere yaklaşımında fark yaratabilir bugün.

15 Temmuz 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, aile üyelerinizi bir araya getirmek ve yeni bir projeye başlamak için uygun bir gün. Liderlik yetenekleriniz ortamı şekillendirmenize yardımcı olabilir.

15 Temmuz 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Üzerinde bir yorgunluk hissedebilirsin fakat yine de sorunları tek tek hallettiğin bir gün olacak. Bugün motivasyonunun hiçbir şekilde düşmesine izin vermeyeceksin. Sürekli bahane üreten kişilerden uzak duracaksın. Dizi ve film izlemeye olan düşkünlüğün nedeniyle soluğu sinemada alacaksın.

15 Temmuz 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ev işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Bayram öncesi hazırlıklarınız, aile üyelerinizle ilgili konular tüm zamanınızı alabilir. Fiziksel olarak yorulsanız da, duygusal açıdan kendinizi zinde hissedebilirsiniz. Aile içi ilişkilerin iyileşmesi, bazı gizli ve önemli konuların konuşulması herkesin rahat bir nefes almasını sağlayacaktır. Yükünüz hafifliyor.

15 Temmuz 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çevresel koşullarda büyük değişiklikler söz konusu olabilir. Yeni önerilerin anlaşma ile sonuçlanması üzerine ortaklıklarda yeni koşullar ortaya çıkabilir. Hukuki konularda yeni destekler almanız da söz konusu. İş hayatında ise daha dinamik ancak yorucu bir gün olacak. Ev vehayatı açısından sizi zorlayan koşulları organize etmeye çalışın. Sağlığınızla ilgili konuları ihmal etmeyin.

15 Temmuz 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş ve sosyal yaşamınıza ait grup çalışması gerektiren konularda kendinize uygun kişiler ile harekete geçebilecek olmanız keyfinizi arttıracak.

15 Temmuz 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Belli ki tamamıyla özgür olsaydın, müttefiklerine muazzam ve asil bir proje sunabilirdin. Ama ne yazık ki, bugün seni pek de dinleyeceğe benzemiyorlar; yani öne sürdüğün sebebin onları ikna etmesi çok mümkün değil. Hatta tersine söylediklerini eleştirmeye yatkınlar; karşılaştığın zorluklara dikkat çekme girişimlerin dikkate alınacak gibi durmuyor. Bu uyarıya dikkat et: bugün başarılı bir girişim için iyi bir gün değil!

15 Temmuz 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dâhil olduğunuz bir sosyal grup, gelecekteki bir tür planı tartışmak isteyebilir. Ufkunuzu genişletme dürtüsü bugün çok güçlü. Bu nedenle, bunun gibi geziler veya diğer öğrenme ve gelişme fırsatları özellikle çekici olabilir yine de tek başınıza sürdürmeyi tercih ettiğiniz birkaç fikirle karşılaşabilirsiniz. Bazı fikirleri yalnızlıkta büyütmek daha kolaydır, karar sizin!

15 Temmuz 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Partnerinizle karşılıklı duygular içinde olmanız sizin için oldukça önemli. Bugün yaşadıklarınızı ileri zaman dilimlerinde anımsayabilirsiniz. Her olayın arkasında gizlenen ince mesajları, algılama gücünüzle bulabileceksiniz.

15 Temmuz 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar takım çalışmasında özellikle verimlisiniz ve hatta bundan zevk bile alıyorsunuz. Bu yaratıcı çalışma ortamını devam ettirmeye bakın, çünkü birlikte çalıştığınız takdirde herkes kendi kişisel hedeflerine çok daha hızlı ulaşabilecek. Özel hayatınızda bile, tek başına kalmak yerine gruplarla daha rahat edeceksiniz. Bu hisleriniz aşk hayatınızda da ilerleme kaydetmenizi ve romantik anların tadını çıkarmanızı sağlayabilir.

15 Temmuz 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Birkaç hafta önce başlayan büyük meditasyon periyodu artık sona erdi. Bu da demek oluyor ki, dünyaya geri dönmek zorundasınız! Bir müddet " yeni ve gelişmiş" siz, günlük hayatta nasıl ilerleyecek, bunu test etmeniz gerekiyor. Gerçek değişimler deneyimleyebilirsiniz!

15 Temmuz 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İş ilişkilerinizde yoğunluk söz konusu. Birçok işi zincirleme halletmek zorunda kalacaksınız. Bazı paslaşmalar sonucunda günün ilerleyen saatlerinde istediğiniz ortamı yakalıyorsunuz. Verdiğinis sözleri unutmamaya özen göstermelisiniz.

15 Temmuz 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 47' 31" R
Ay
Aslan
08° 10' 04" R
Merkür
Koç
28° 03' 06"
Venüs
Boğa
18° 00' 01"
Mars
Koç
10° 19' 21"
Jüpiter
Boğa
27° 12' 05"
Satürn
Balık
17° 40' 57"
Uranüs
Boğa
23° 08' 42"
Neptün
Balık
29° 17' 26"
Plüton
Kova
02° 04' 27"
Chiron
Koç
21° 24' 32"
Lilith
Başak
24° 52' 08"
True Node
Koç
14° 53' 50"
Son Güncelleme : 14/05/2024 05:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>