Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ağustos 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çevrenizdekiler bu son ilişkinize hayret ediyor. Hiç olmadığı kadar sadık ve bağımlı bir ilişki yaşıyorsunuz. Gözünüzün ondan başka kimseyi gördüğü yok. Bunun bir sakıncası yok, yok da bazen görmeniz gereken şeyleri de görmüyorsunuz.

Ara sıra geç kalkmak neyse de, bugün bu durumu abartmanız için pek çok neden var. Üstelik işte de kaytaracak yer arayacaksınız. Şeytana uymayın, küçük kaçamaklarınız kimsenin gözünden kaçmak.

Çevrenizdekiler sizin bonkör olduğunuzu düşünüyor ama zaman zaman onları şok edecek davranışlarda bulunuyorsunuz. Bugün de böyle durumlardan biriyle karşılaşabilirsiniz.

Dostlarınızla ilişkiniz daha çok özen istiyor. Bugünlerde içkiden uzak durmaya çalışın. Mideniz pes etmese de başınız ağrıyabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünü yaşarken, dünü ve yarını hiç umursamıyorsunuz. Bazen vefasızlığınız çevrenizdekileri üzüyor. Bir arkadaşınız sizi bu konuda uyarabilir. Kendinizi gereksiz yere savunmak yerine söyledikleri doğru mu, yanlış mı tartmanız da bir yarar var. Sağlığınız yerinde ama yakınlarınızdan birinin sağlığı sizi endişelendiriyor. Ona endişenizi hissettirmeden biraz arayıp sormanız iyi olur.

16 Ağustos 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar Saat 04:42 itibariyle Ay-Uranüs arasındaki görünüm, özgürlüğünü hiçbir şeye değişmeyecek olan bireyin, istemediği bazı durumlar karşısındaki isyanıdır. Çünkü artık rutin bir yaşamın içinde soluklanması mümkün değildir. Bir işaret beklemektedir. İşte bu işaretin gecikmesi onu yormakta hatta kimi zaman öfkelendirmektedir. Saat 05:45-14:52 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bazı engeller ve tersliklerle karşılaşabiliriz. Bunlar bizim  elinizde olmayan sorunlardır ve uğraştırıcıdır.  Sakin ve bilinçli hareket etmek lazım. Tersliklerin neden olabileceği  strese karşı dikkatli olalım. Saat 14:52 itibariyle Kova burcu üzerinde ilerleyen Ay etkisi altında, kırgın olduğunuz bazı insanlar ve sizde yer etmiş önemli olayları farklı bir bakış açısıyla ele alırsınız. Özgürlük duygunuz, hayatın zorluklarından kaçış isteğiniz ruhsal anlamda kendinizi toplum içinde bir birey olarak hissetme isteğiniz ön plandadır. Ne olursa olsun duyguların sizi esir almasına veya gerçeklerden uzaklaştırmasına izin vermemeye çalışmanız en doğrusudur. Saat 18:16 Venüs-Kuzey düğüm kavuşumu kazancımız, işimiz, ihtiyaçlarımız ve biz. Hepsi bir bütün aslında. Dikkatimiz bugün, maddi ve manevi değerlerimize çevrilmiş durumda. Şu andaki şartlarımız kimseye ihtiyacımız olmadan ayaklarımızın üzerinde durmamızı sağlıyorsa, tabii ki huzurumuz yerinde olacaktır. Geleceğe ait planlar yapabileceğiz, piyasanın durumuna göre yatırım anlamında karar vereceğiz. Ancak finansal sıkıntımız varsa, pes etmek yerine,bulmak, becerimizi geliştirmek, mevcut sorunlara çare bulmak için istekli olacağız. Gelişimin yolu, problemimize çözüm bulmaktan geçiyor. Bu çözüm, oturmak değil, harekete geçmekle olur. saat 23:23 Güneş-Uranüs görünümü, ifade gücünüzü yükselttiği gibi, hedeflerinizi gerçekleştirme azmi veriyor.  Uranüs yenilikçi bir bakış açısıyla, yaratıcı yönlerinizi açığa çıkarmanızda size hızlılık ve destek sunuyor.  Bütün bunlar bir araya geldiğinde,  dış dünyadan beklentileriniz  karşılık buluyor. Ruh huzurlu, coşkulu, yaşam enerjiniz gayet olumlu ve fikirlerinizi ifade etmeniz kolaylaşıyor. Hızlı öğrenebilir, bilgilenebilir, hayata kuvvetle sarılabilir, dünyayı kucaklayabilirsiniz. İnsanlar sizin ne kadar farklı bir insan olduğunuzu, sıcaklığınızı, cömertliğinizi hayranlıkla izleyebilir. Gönlünüzce geçecek bir gün diliyorum. Kalben sevgilerimle,

16 Ağustos 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaşlarınızla birlikte paylaşım içimde olacağınız bir gün. Çocuklarınızla ilgilenmek için gerekli zamanı ayırmalısınız. Bugün onların duygusal problemleri gündeme gelecektir. Organizasyon konusunda başarınızı farklı biçimde ortaya koyacaksınız. Konuşarak halledeceğiniz bazı konular gündemde olacak.

15 Ağustos 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Planlarınızı başlamaya hazır hale getirmelisiniz. Ön hazırlık yapmanız durumunda fikirleriniz, planlarınız veya kararlarınız konusunda insanları ikna etmeniz daha kolay olacaktır. Yerine getiremeyeceğiniz şeyler için söz vermemelisiniz. Planlarınızın üzerinde alışmaya ihtiyacı var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Gece saatleri bazılarımız için huzursuz geçmiş olabilir, ama sabah saatlerine doğru daha iyi hissediyoruz. Yine de 15.00' a kadar, bazı işlerde istediğimiz gibi ilerleyemeyebilir, aksilikler, belirsizlikler veya halsizlik nedeniyle ne yapacağımıza karar veremeyebiliriz. Seyahatler esnasında da olası aksiliklere karşı B planlarına sahip olmak faydalı olacaktır. Akşamın ilerleyen saatlerinden itibaren ise, hızlanıyoruz, aklımız ve bedenimiz daha hızlı çalışıyor. Birkaç gün için, yepyeni planlar, işler, fikirler veya bakış açıları yenilenmemizi sağlıyor. Bazı sıkıntılara rağmen olumlu anlamda şaşırtıcı olaylara açığız. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

16 Ağustos 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde sorumlu olduğunuz konularda daha fazla yönelebilirsiniz. İlerleyen zamanlarda eşinizle ilgili konular gündeminizi meşgul etmeye başlayabilir. Çalışma hayatınızdaki işlerinizi daha iyi hale getirmek için çabalayabilirsiniz. Arkadaşlarınızla birlikte zaman geçirmek size iyi gelecektir. Sosyal konularla ilgilenebilirsiniz.

16 Ağustos 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Güne keyifli başlayacaksınız ve kendinizi şanslı hissedeceksiniz. Özellikle saygı duyduğunuz kişilerin sizi desteklediğini anlayıp farklı çevrelerle ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz. Yabancılar ile işbirliği yaparak hoş fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Kendinizi yenilemek istediğiniz bir dönemdesiniz ve isteklerinizi gerçekleştirmek için stratejinizi değiştirebilir ve projelerinizi gözden geçirebilirsiniz.

16 Ağustos 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ilişkilerinizde mesafeli davranışlarla karşılaşabileceğiniz bugün, devam eden çalışmalarınız vehayatınızda geçici problemler ve öfkeli davranışlarla karşılaşabilirsiniz. Sırt, kemik, kas ağrıları hissedebileceğiniz bugün, yalnız kalıp, kendinizi dinlendirerek ve çalışmalarınıza odaklanarak bu zamanı etkili kullanabilirsiniz.

16 Ağustos 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Seyahatteyseniz, güzel etkileşimler altındasınız. Esnek ve mutlu olarak çevrenizdekilerle iyi anlaşacak, sıradışı konulara odaklanacaksınız. İstediğiniz birkarşınıza gelebilir.

16 Ağustos 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sağlık olarak direncinizin düşük olabileceğini fark ederek uyanabilirsiniz. Ay’ın boşluk etkisi nedeniyle enerjiniz ve bağışıklık sisteminiz düşük olabilir.Ortopedik sakarlıklara daha eğilimli olabilirsiniz. Gündelik işlerinizi bitirmek için sabırlı olmalı ve yeni bir projeye atlamamalısınız. Sabah saatlerinden itibaren ortaklığınız ve özel ilişkinizle ilgili canlanmanızı sağlayacak enerjiler yerine gelecektir. Akılcı ve tutarlı diyaloglarla hem ortağınızın hem de sevgilinizin gönüllerini alabilirsiniz. Ayrıca özgür ve bağımsız hissetmek isteyebilirsiniz. Burç burç yorumları günlük burç yorumları sağlık

16 Ağustos 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzde zorlu günler var. Mutlu olmak için biraz uğraş vermeniz gerekecek. Fakat bu zorlu günleri atlatmak çok uzun sürmeyecek. Aşk size yardımcı olacak. Eğer seviyor ve seviliyorsanız istediğiniz desteği karşınızdaki insandan fazlasıyla göreceksiniz.

16 Ağustos 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 04' 33" R
Ay
Akrep
26° 51' 05"
Merkür
Koç
15° 59' 04"
Venüs
Koç
25° 29' 08"
Mars
Balık
26° 16' 17"
Jüpiter
Boğa
22° 55' 01"
Satürn
Balık
16° 10' 14"
Uranüs
Boğa
22° 05' 36"
Neptün
Balık
28° 46' 09"
Plüton
Kova
02° 05' 33"
Chiron
Koç
20° 24' 14"
Lilith
Başak
22° 50' 29"
True Node
Koç
15° 34' 11"
Son Güncelleme : 25/04/2024 22:36

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>