Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Duygularını İfade Ediyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ağustos 2021, Pazartesi

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 80%

Bugün cesur ve maceracı bir ruh hali içinde olabilirsiniz ve heyecan verici bir şeyler yapmak istiyorsunuz. Sadece evde oturup maç izlemeyin. Çıkın ve bir arayış içinde olun. Kısa bir yolculuk için bir arkadaşınızı davet edin. Mesela sevgilinizi şehir gezisine çıkmak için şehre girmeye ikna edebilirsiniz. Bugün güçlü, ilham verici enerjiyle iletişim kurmak isteyeceksiniz, bu yüzden kıçınızı kaldırın!

Bugün kendinizi halletmeniz gereken işlere geldiğinde normalde olduğunuzdan daha duygusal bulabilirsiniz. Duygusal hayatınızı günlük sorumluluklarınızdan ayrı tutmak için elinizden gelenin en iyisini yapın. Belirli bir işi artık etkili bir şekilde yapamayacağınız noktada boğulmuş hissediyorsanız, bu bazı değişiklikler yapmanız gerektiğini gösteren bir işaret olabilir. Bu sırada astral enerji size daha fazla duyarlı hissettirecek. Ayakta kalmak için elinizden gelenin en iyisini yapın.

Bugün bir kişiyle heyecanlı bir ortaklık oluşturabilirsiniz. Bu,ortamındaki bir anlaşma olabilir. Belki de, başka bir şirket veya kişiyle işbirliğine karar verebilirsiniz. Kaynakları paylaşıp, güçlü bir ortak çaba oluşturabilirsiniz. Fikirlerinizin masada kalmasından korkmayın. Geride durursanız, bu kişi sizin gerçekten ilgili olmadığınızı düşünebilir. "Birleşme" için harika bir gün!

Duyguların adeta uçları yaşıyor olacak. Günün kilit noktası ise iletişim ve sen de iletişimin gücüne tanık olacağın durumlar deneyimleyeceksin. İnsanlar bugün bilgi üzerinden yarışıyor olacak o yüzden söylediklerinin sağlam temellere ve doğrulara dayandığından emin olmalısın. Böylece gerçeğe sadık kalabilen cümlelerinle insanlardan büyük saygı görebilirsin.Bugün bir gözünüz saatte olsun çünkü zaman öyle bir akacak ki kendinizi bir saniye önce kalkan otobüsün ardından bakakalan bir yolcu gibi bulabilirsiniz. Davranışlarınızın getirilerini ve hatalarınızı kabul edin. İnsanlara karşı şimdi dürüst olursanız ileride size daha çok güvenebileceklerini fark edeceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatınızda öne çıkan kişinin muhtemelen günümüzde de büyük bir etkisi olacaktır. Çatışmalar meydana gelebilir, bu yüzden dikkat etmeniz gerekebilir. Gününüzü arkadaşlarınızın etrafında diken üzerinde geçirmeyin - sadece çatışma ihtimalinin olduğunun farkında olun. Bunun için hazırlıklıysanız, ondan kaçınabilirsiniz veya sorunu önceden çözebilirsiniz. Onlar için minnettarlığınızı da göz önünde bulundurun.

16 Ağustos 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün aile üyeleriniz ve yakınlarınızla bir arada olabilir, ailecek yapılan organizasyonlara katılabilirsiniz. İlişkilerinizde ve ortaklıklarınızda ortak beklentiler ve gelecek planları daha önemli olabilir. Stres ve gerilimi besleyecek ortamlar ve konuşmalardan uzak durmaya gayret edin.

16 Ağustos 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Haftanın ilk gününden itibaren koşuşturmaca içerisindesin. Oldukça yoğun geçecek bu günde, sayısız telefon görüşmen olabilir. Kendi işini kurmak isteyen bir Aslan burcuysan, bankalar ile olan görüşmelerinin sayısı artabilir. Evli bir Aslan burcuysan, eşinle romantik bir akşam yemeği hazırlık yapacaksın. Duygularını ifade etmekte bugün hiç zorlanmayacaksın.

16 Ağustos 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizde açıklayıcı konuşmalara yer vermiyorsunuz. Gizlenen konular sizlerin yanlış anlaşılmasına neden olabilir. Lütfen size haksızlık edilen konular hakkında onlara prim vermeyin. Konuşmalarınızda net olun.

16 Ağustos 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün zevk aldığınız konularla ilgilenecek zaman yaratabileceksiniz. Hobilerinizle ilgilenmek size çok iyi gelecektir. Kendinizi geliştirmek için hareket halinde olabilir, yolculuklara çıkmak için planlar yapabilirsiniz. Düşüncelerinizi paylaşmak için arkadaşlarınızla buluşabilirsiniz. Akşam saatlerinde fikirlerinizi netleştirmekte zorlanabilirsiniz.

16 Ağustos 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş ve maddi konularda beklentileriniz olabilir ve sürekli onları düşünüyor olabilirsiniz. Eğlenceye de vakit ayırmalı ve sadece eğlenmeye çalışmalısınız.

16 Ağustos 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ilişkilerinizde mesafeli davranışlarla karşılaşabileceğiniz bugün, devam eden çalışmalarınız vehayatınızda geçici problemler ve öfkeli davranışlarla karşılaşabilirsiniz. Sırt, kemik, kas ağrıları hissedebileceğiniz bugün, yalnız kalıp, kendinizi dinlendirerek ve çalışmalarınıza odaklanarak bu zamanı etkili kullanabilirsiniz.

16 Ağustos 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Düş kurmak mutlu etse de bu şekilde vakit kaybetmek yerine bunları hayata geçirmek için bir an önce işe koyulmanız gerekiyor. Bir süre boyunca elinizdeki en sınırlı kaynak zaman olabilir. En iyi şekilde değerlendirmek için her şeyi planlayın.

16 Ağustos 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Para kazanma konusunda kişisel çabalarınızın önemi büyük. Ani gelişen şartlara karşı fırsatçı davranmaktan hoşlanmıyorsunuz. Arkadaşlarınızın size getireceği teklifleri düşünmeden kabul etmemelisiniz. Güvene ihtiyacınız var.

16 Ağustos 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzde zorlu günler var. Mutlu olmak için biraz uğraş vermeniz gerekecek. Fakat bu zorlu günleri atlatmak çok uzun sürmeyecek. Aşk size yardımcı olacak. Eğer seviyor ve seviliyorsanız istediğiniz desteği karşınızdaki insandan fazlasıyla göreceksiniz.

16 Ağustos 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile birlikte güzel bir akşam yemeğine çıkacaksınız ve romantik anlar geçireceksiniz. İş yerinizdeki arkadaşlarınız ile birlikte daha fazla zaman geçirmeye özen gösterin. Kendinize meditasyon veya yoga yapmak için zaman ayırın.

16 Ağustos 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, özlemleriniz değer kazanabilir. Güzel ve olumlu duyguların kişisi olduğunuz için kaybettiğiniz fırsatları bir kez daha düşünebilirsiniz. Güvenli bir yaşam isteği içindesiniz. Kazançlarınıza yeni bir şekil verebilirsiniz.

16 Ağustos 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 05' 31" R
Ay
Akrep
27° 03' 37"
Merkür
Koç
15° 59' 05"
Venüs
Koç
25° 30' 22"
Mars
Balık
26° 17' 04"
Jüpiter
Boğa
22° 55' 15"
Satürn
Balık
16° 10' 19"
Uranüs
Boğa
22° 05' 39"
Neptün
Balık
28° 46' 11"
Plüton
Kova
02° 05' 33"
Chiron
Koç
20° 24' 18"
Lilith
Başak
22° 50' 35"
True Node
Koç
15° 34' 09"
Son Güncelleme : 25/04/2024 23:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>