Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Açık Sözlüsün Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Ağustos 2021, Salı

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 100%

Tam da oyun havasında olduğunuz zamanda etrafınızda oynayacak kimseyi bulamayabilirsiniz! Günün enerjisi işe odaklı bu nedenlearkadaşlarınızın çoğu arı gibi çalışacak. Bu arada, gezegen enerjileri, sosyalleşme ve rahatlama ihtiyacınızı da artırıyor. Birini akşam yemeğine ya da bir filme gitmek için ikna etmeye çalışın. Şakalaşıp gülmeniz ve bugünün eğlenceli doğasına uyum sağlamanız gerekiyor.

Birine boyun masajı yaptırmalısınız. Omuzlarınızı esnetin ve sırtınızın üstündeki bu düğümlerin bir kısmını çözmeye çalışın. İş nedeniyle omuzlarınızda biriken çok fazla gerginlik var ve bunun serbest bırakılması çok önemli, yoksa hayatınızın diğer alanlarında patlayacak ve size zarar verecek. Bugün, bir adım öne, bir adım geriye gittiğinizi hissettiğiniz bir gün olabilir. Öyle ya da böyle, adım atmak için fazla çekingensiniz!

"Kanıt" bugünün anahtar kelimesi. Düşünme ve analiz etmeye zaman ayırabilme becerinizi herkes biliyor. Bugün, diğer bir yandan, bir şeyleri "görmeye" başlayacaksınız. Bu şeyler net olacak ve artık her açıdan onları irdelemek, düşünmek ve incelemek zorunda kalmayacaksınız. Buna, tüm gün boyunca herkesin onayladığı yeni bir teori icat ettiniz de diyebiliriz aslında.

Grubun yapmak istediği şeye dahil olmak istemezsen, sadece onlara ait olduğunu hissetmek adına kendini onların yaptığı şeyi yapmaya zorlama. Saygılarını daha farklı şekillerde kazan. Uygun olmadığını düşündüğün durumlara kendini sokmana gerek yok. Bütünlüğünü ve eylemlerini güvenle hatta küstahlıkla sürdür. Sırf insanlarla uyumlu olabilmek için sakın kendi inançlarından feragat etme.Bugün hayallerinize sarılın ve en sevgili düşlerinizi aklınızdan çıkarmayın. Bunlar sizi hayatta tutan şeylerdir; zihinsel olarak canlı kalmanızı sağlarlar. Uğruna çabaladığınız bir şeyler yoksa, eylemlerinizin ardında gerçek bir amaç olmaksızın öylece yaşayıp gittiğinizi fark edebilirsiniz. Rasyonel aklınızın size ne söylediğine aldırış etmeyin; hayal gücünüzden esin almanızın tam zamanı.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Muhtemelen yoğun ve stresli birkaç gün geçirdiniz, bu yüzden biraz bitkin düşmüş olabilirsiniz. Gelgelelim, ev işleri ve diğer sorumluluklar karşınızda duruyor olabilir ve sizse hiçbir şey yapmak istemiyor olabilirsiniz. Bir düşünün bakalım: Bunların hepsinin gerçekten acelesi var mı? Bırakın dursunlar orada. Dünyanın sonu değil ya! Biraz dinlenmek sizin de hakkınız. İyi bir kitap okuyabilir ya da televizyon karşısında uyuklayabilirsiniz. Her zaman bir yarın vardır!

10 Ağustos 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Aslan burcunda Yeni Ay meydana geliyor. Bir süredir ilişkilerde sessiz kalınmış, konuşulmamış durumlar konuşulabilir. İstek ve taleplerinizive özel hayatınızdaki insanlara sunabilir, dile getirebilir veya ortaya koyabilirsiniz. Yaşamınızda yeni bir sayfa açılıyor.

10 Ağustos 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Karşılaştığın olaylara verdiğin tepkiler, duygu durumunun nasıl olduğunu çevrene yansıtabilir. Açık sözlü davranman, çevrenden tepki çekebilir ama düşündüklerini söylemekten geri durmayacaksın. Kendini ihmal ettiğin bugünlerde kendin için bir şeyler yapmak isteyeceksin. Akşam saatlerinde alışverişe çıkabilir, çok istediğin bir elbiseyi almak isteyebilirsin.

10 Ağustos 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gruplar içerisinde sizlerden rahatsız olanlar olabilir. Tepkilerini açıkça göstermek isteyeceklerdir. Tüm bunları sakinliğiniz ve yönetme gücünüzle sonlandırabilir ve çevrenizi yeniden şekillendirebilirsiniz.

10 Ağustos 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmelerle ilgilenebileceğiniz bir gündesiniz. Uğraştığınız işlerde kişisel yeteneklerinizi ortaya koyarsanız çok daha başarılı olduğunuzu göreceksiniz. Çalışma hayatınızda düzenli olmanız gerekebilir. İşlerinizde detaylarla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. İşlerinizdeki sıkışıklıklar keyfinizi kaçırabilir.

10 Ağustos 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çevrenizde sevilenbir birey olmanız kapıların size kolaylıkla açılmasına vesile olacaktır. Söyleyemediğiniz bir ilginiz varsa bu ilgi doğal yoldan açığa çıkabilir.

10 Ağustos 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca toplum içinde yetenekleriniz ve çalışmalarınızla ön plana çıkarken, aileniz, kurumlar ve çalışma arkadaşlarınızdan daha fazla destek görebilirsiniz. Aile içi ilişkilerde dikkatli olunması gereken bugün, hayatınızdaki erkeklerle güç mücadelesine girmemeye ve ev alım satımı gibi bir işiniz varsa ertelemeye çalışmanız faydalı olacaktır.

10 Ağustos 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Duygularınızı ifade ettiğinizde beklediğiniz tepkiyi göremeyebilirsiniz. İnsanlar hassasiyetlerinizi anlamayabilir ve sizi abartılı veya dramatik olmakla suçlayabilir. Açıklamanız gereken bir durum olduğu zaman, duygularınızı geri planda tutarak sadece olayları aktarmanız haklılığınızı daha çok destekleyecektir.

10 Ağustos 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Özgürlük duygularının size zarar verebileceğini düşünerek, seçimleriniz konusunda dikkatli olmalısınız. Çalışmalarınızla ilgili yapılanma içinde olabilirsiniz. Yapacağınız atılımlar için gerekli bağlantıları kuruyorsunuz.

10 Ağustos 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, çevrenizle iletişim kurma ve etkileşim içine girme isteğinizde yoğun bir artış olabilir. Herhangi bir konuyu insanlarla uzun uzun konuşmak veya tartışmak ihtiyacı duyabilirsiniz. Birçok meseleyi onlarla birlikte derinlemesine ele almanız da mümkündür.

10 Ağustos 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile birlikte romantik ve tutkulu bir gece geçireceksiniz. İş yerinizdeki herkese ne kadar yetenekli ve çalışkan olduğunuzu göstermenizin zamanı geldi. Bugün kendinizi sinirli hissedebilirsiniz.

10 Ağustos 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, içsel disiplininiz mükemmel seyrediyor. Sadece kendinizin değil çevrenizin sorunlarına da çözüm getiriyorsunuz. Hafızanızı kullanmanız gereken konularla ilgili bazı oluşumlar gündeme gelebilir. Uykunuza dikkat edin.

10 Ağustos 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 56' 22" R
Ay
Başak
10° 59' 58"
Merkür
Koç
17° 28' 15"
Venüs
Koç
17° 43' 23"
Mars
Balık
21° 24' 02"
Jüpiter
Boğa
21° 28' 06"
Satürn
Balık
15° 34' 02"
Uranüs
Boğa
21° 44' 36"
Neptün
Balık
28° 33' 51"
Plüton
Kova
02° 03' 45"
Chiron
Koç
20° 02' 21"
Lilith
Başak
22° 08' 35"
True Node
Koç
15° 36' 48"
Son Güncelleme : 19/04/2024 15:30

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>