Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Kaygıların Azalıyor Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Ağustos 2021, Pazar

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 60%

Birinin tüm ihtiyaçlarınızı karşılamasını ve özellikle de duygusal boşluğunuzu doldurmasını istiyorsanız, çok uzun bir süre beklemeniz gerekebilir. Aşktaki paradoks, en az ihtiyaç duyduğunuz anda gelmesidir. Öyleyse, kendinize tamamlamak için gereken adımları atın. Eğer yapmazsanız, size çok yakışmayan şeylere sonsuza kadar bağlı kalacaksınız.

Hassas ve çok çabuk etkilenen birisisiniz. Havada oluşan yoğun atmosfere minnettar değilsiniz ama kendinizi motive etmek için ihtiyacınız olan şey tam da budur! Evet, çok fazla baskıyla yüzleşmek üzeresiniz ama başa çıkabilirsiniz. Artık planlama yok, gecikme yok, uçuk hayaller kurmak yok! Kemerinizi bağlayın ve işinizi bitirin. Boş zamanlarınızda hayal kurabilirsiniz.

Eğer bir şirket veya bir ekibin başındaysanız, Bir toplantı veya grup aktivitesi organize etmek isteyebilirsiniz. Bugün insanlar arasındaki etkileşimler için iyi bir gün ve kişisel çıkarların her zamankinden daha fazla olacağı bir gün. Bugün doğru ve yanlışı arasında savrulmak istemiyorsunuz. Kendinizi savunmak kendi kurallarınızı koymak zorunda kalabilirsiniz.

Bugün birçok feminen enerji tarafından sarılmış olabilirsin. Dişi aile üyelerinle vakit geçirmek isteyebilirsin, annenle, kız kardeşlerinle ya da eltinle birlikte olabilirsin. Ya da gününü romantik partnerine ayırabilir, feminen enerjinin keyfini çıkarabilirsin. Bütün bu anaç ve duygusal enerji sana iyi hissettirecektir. Bazen hislerini içinde tutuyorsun, fakat hayatındaki özel insan seni duygularını paylaşman konusunda cesaretlendiriyor.Bugün insanların davranışlarını analiz ediyor olabilirsiniz. İnsanlarla ilgili yargılarınız hayatınız boyunca hep çok güçlü olmuştur ve bir nevi doğuştan psikolog olduğunuz söylenebilir. Belki sonunda birini çözeceksinizdir. Biraz gizemli hareketlerde bulunan bir kişi olabilir etrafınızda. Bugün bu gizemi çözen kişi siz olabilirsiniz! Sahip olduğunuz sezgisel yeteneği kullanarak bu kişiyle zekice başa çıkabilirsiniz. O kişinin hassas olduğu noktayı bulabilirseniz, onun suyuna gitmeyi başaracaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sizin gibi hassas insanlara göre bir gün değil. Aslında, bugün en yüksek perdeden bağıran ve masaya yumruğunu en sert vuran kimse, o kazanacak. Havadaki saldırganlık, sizi de kötü yönde etkileyecek. Keyfiniz kaçabilir, hassaslaşabilirsiniz ve normalden çok daha savunmasız bir ruh haline bürünebilirsiniz. Tüm bu olan bitenden uzak durmaya çalışmak faydanıza olacaktır.

8 Ağustos 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay sizin burcunuzda ilerliyor ve kapanış fazında olduğu için size de hayatınızın farklı alanlarında bir kapanış durumunu getirebilir. Koşullara ve değişen şartlara direnme duygunuz artabilir fakat kader ve nasip konularını atlamayın.

8 Ağustos 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Değişim rüzgarları etkisini hissettiriyor. Çünkü bugün öğlenden sonra, burcunda Yeniay meydana gelecek. Yeniay’ın etkisiyle beraber endişelerinin yersiz olduğunu anlayacaksın. Uzun süredir beklediğin ödemeyle ilgili haberler alman, kaygılarını azaltabilir. Olaylara karşı yaklaşımının değişmeye başladığını fark edeceksin. Eski davranışlarının etkisinin kaybolması, çevren tarafından takdir görecek.

8 Ağustos 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi bir yol ayrımında hissedebilirsiniz. Kadersel bir dönüşüm için şartları enine boyuna değerlendirirken yönünüzü ileride kendiniz görmek istediğiniz noktaya çevirmelisiniz. Yaşam, cesaretle hareket edenlere kapılarını sonuna kadar açacaktır.

8 Ağustos 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Burcunuzdaki yeniay pek çok alanda değişim enerjisi getirmekte. Şahsi alanda ve olaylara bakış açınızda daha hassas bir gündesiniz.

8 Ağustos 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi gölge içerisinde bırakmak zaman içerisinde samimiyetsizlik hissi yaratabilir. En yakınlarınıza veya seçtiğiniz kişilere karşı daha sevecen olabilirsiniz.

8 Ağustos 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içindehayatınızla ilgili yeni kararlar alabilir,görüşmeleri yapabilir veyaşamınız için yeni çıkış yolları arayabilirsiniz. Strese bağlı olarak sırt ve eklem ağrıları yaşayabileceğiniz bugün iletişimde çatışmaya açık bir enerjide olduğunuz için ilişkilerinizde daha sakin iletişim kurmayı tercih etmelisiniz.

8 Ağustos 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hakkınızda yapılan yorumlara karşı hassasiyetiniz, hayatınızdaki insanlarla ilişkilerinizde bazı gerginliklere yol açabilir. Kendi hatalarınıza gülmeyi başarırsanız, başkalarının söyledikleri de umurunuzda olmayacaktır.

8 Ağustos 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Doğal olan her şeyi sevmenize rağmen, maddi konulara yaklaşımınız son derece duyarlı ve temkinli. Kendinizden başka hiç kimseye güvenmiyorsunuz. Sağlığınızla ilgili hassas bir gündesiniz. Her şeyi abartmamaya çalışın.

8 Ağustos 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekiler size güvenmiyorlar. Bunun nedeni sizin tutarsız davranışlarınız. Oysa onlar sizin dostunuz. Hep sizin iyiliğinizi düşünüyorlar. Dostlarınızın kıymetini bilin. Onlara karşı daha dikkatli olun. İş hayatınızda küçük çekişmeler yaşıyorsunuz.

8 Ağustos 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Mevcut partnerinizi eski partneriniz ile karşılaştırmaktan kaçınmalısınız. İş arkadaşlarınız ile birlikte daha fazla zaman geçirmeye özen göstermelisiniz. Daha sağlıklı atıştırmalıklar tüketmeye başlamalısınız.

8 Ağustos 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün sizin burcunuzda Yeniay gerçekleşiyor. Hayatınızda yeni bir başlangıç yapabilir, liderlik yeteneklerinizi kullanabileceğiniz projeler geliştirebilirsiniz. Ancak ego ile özgüven arasındaki farkı çok net görmeniz gerekiyor.

8 Ağustos 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 58' 30" R
Ay
Yay
08° 32' 06"
Merkür
Koç
16° 02' 28"
Venüs
Koç
26° 37' 29"
Mars
Balık
26° 59' 08"
Jüpiter
Boğa
23° 07' 52"
Satürn
Balık
16° 15' 21"
Uranüs
Boğa
22° 08' 43"
Neptün
Balık
28° 47' 54"
Plüton
Kova
02° 05' 43"
Chiron
Koç
20° 27' 25"
Lilith
Başak
22° 56' 38"
True Node
Koç
15° 31' 16"
Son Güncelleme : 26/04/2024 20:47

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>