Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Sorumluluklarından Ödün Vermiyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Ağustos 2021, Pazartesi

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 80%

Sıkı tutunun ve hareket etmeye hazır olun. Kalbiniz incindiği zaman ilişkinizde kritik bir noktaya geliyorsunuz. Kocaman bir şey sizi kapana sıkıştırmış gibi hissediyor olabilirsiniz ve yavaş yavaş içinizdeki bataklığa doğru çekiliyorsunuz. Bir dala tutunun ve kendinizi yukarı çekin. Daha pozitif bir bakış açısıyla bu durumun üstesinden gelin.

Her şeyin doğru bir şekilde düşünülmüş ve planlanmış olduğunu düşündüğünüzde, birden yolunuzda başka bir engel belirir. İlk tepkiniz, küplere binmek olabilir. Bir öfke durumunun hiç kimsenin durumuna yardımcı olmayacağını unutmayın. Her zaman her şeyi kontrol edemeyeceğinizi fark edin. Sürprizler olmak zorunda. Gerçekten planlayabileceğiniz şeyi planlayın, ancakyerinizde çoğu zaman amaçlarınızın tam tersi olarak çalışan bilinmeyen güçlerin olduğunu unutmayın. Dikkatli olun!

Bugün biraz gevezeliğiniz tutabilir. Kimse sizi yalancı çıkaramaz veya başkalarının fikrini çaldığınızı ima edemez. Gerçekten hemen öfkelenebilme potensiyeliniz var. Söyleyip de daha sonra pişman olacağınıza, düşüncelerinizi bir günlüğe yazın. Eğer bir konuşma yapma gereği duyuyorsanız, bunu herkesin içinde yapın.

İçinde savaşçıl bir enerji var ve bu da seni mücadeleye hazır kılıyor. Şunu aklından çıkarma ki; bu enerji sadece geleneksel şekilde işlemek zorunda değil. Kafandaki seslerin kaynağına karşı mücadele verdiğin içsel bir savaş da yaşanıyor ya da yaşanacak olabilir. Duygularına karşı gerçekçi yaklaşımlar benimse ve dürüstlük ilken olsun. Şu anda sana üzgün ve reddedilmiş hissettiren bir konuya aşırı tepki vermediğine emin ol.Önceden katılacağınıza dair söz verdiğiniz bugün gerçekleşecek grup aktiviteleri ya da sosyal etkinlikler size eskisi kadar çekici gelmeyebilir. Yorgun olabilir, çok tembel hissedebilir ve kılınızı bile kıpırdatmak istemeyebilirsiniz. Bunlara katılıp katılmamak size kalmış ancak evde kalmaya karar verirseniz de kendinizi suçlu hissetmeyin. Hepimizin ara sıra kendine vakit ayırmaya ve televizyon karşısında uyuklamaya hakkı vardır. Rahatlayın biraz!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yazmak ve konuşmak konularını içeren görevlerin hakkında içinde iyi hisler barındırıyor olmalısın. Eğer bir teklif sunacak ya da rapor yazacaksan, kendini daha ikna edici ve açık bir biçimde ifade etmelisin. Eğer önemli bir mevzuda tartışacaksan güzel konuşma yeteneğin ve yaratıcılığın seni anlamaları konusunda yardımcı olacak. Hepsinden öte, merküryen yeteneklerini kullanmaktan keyif alacaksın.

2 Ağustos 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sosyal çevre ve ilişkiler ön planda olabilir. Öğleden sonrave özel hayatınızda birden fazla görüşme yapabilirsiniz. Finansal konularda ise bir düzenlemeye gidebilirsiniz. Başarı isteğiniz ve hırs artabilir. Fevri tavırlardan kaçının.

2 Ağustos 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kişiliğine ve karakterine göre farklı davranmak sana göre değil. Bu yüzden başkalarının söylediklerine kulak asmadan kendi istediklerini yapmaya devam edeceksin. Çalışma konusundaki prensiplerin, patronlarının takdirini kazanabilir. Her ne olursa olsun, sorumluluklarından ödün vermeyeceksin.

2 Ağustos 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma ortamınızda sorunlarla karşılaşıyorsunuz. Sizi suçlamak için ortam kollayan herkes konuşmaya başlayacaktır. Düşmanlarınızın söz söylemelerine izin vermemek için daha çok çalışmalı ve özenli olmalısınız.

2 Ağustos 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek beklentilerinizle ilgili kendinize yeni hedefler koyabilirsiniz. Gün içinde arkadaşlarınızla birlikte keyifli zamanlar geçirmek size iyi gelecektir. Gün içinde abartılı davranışlar sergileyebilirsiniz. Sosyal konularla ilgileneceğiniz zamanlar olabilir. İşten gelen destekler var. Akşam saatlerinde kendinizi duygusal karmaşa içinde bulabilirsiniz.

2 Ağustos 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevdiğiniz tutkularınızın peşinden düzenli olarak gitmek daha yerinde olacaktır. İdealleriniz var ve önceliğiniz aşk ve kariyer hedeflerinizi düzenlemek.

2 Ağustos 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00’a kadar olan zaman diliminde özel hayatınız, dostlarınız, partneriniz ve ortaklarınızla iletişim sıkıntıları ve yanlış anlaşılmalar yaşayabileceğiniz, anlaşmakta zorluk hissedeceğiniz bir dönemde iken, 17.00 sonrasında ilişkilerde motivasyonunuzun yükseldiği, kendinizi daha rahat ifade edip, etkinlik ve görüşmelerde yer alabileceğiniz bir zaman diliminde olacaksınız.

2 Ağustos 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Değer verdiğiniz insanların hisleri ve kendinize has istekleriniz arasındaki dengeyi kurmakta pek zorlanmayacaksınız. Tetikte olun çünkü karşınıza her an büyük bir fırsat hatta hayatınızın aşkı çıkabilir.

2 Ağustos 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gelenteklifleri karşısında kafanızın karışmasını istemiyorsanız, partnerinizden yardım alabilirsiniz. Öncelikle duygularınız bir hayli yoğun seyrediyor. Derin düşünce ve araştırmalar içindesiniz. Küçük kazalara meyillisiniz.

2 Ağustos 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlence, hareket, yenilik nerdeyse sizi de orada görmek mümkün. Fakat istikrarsız oluşunuz ve sık sık değiştirdiğiniz fikirler yüzündenhayatınızda zorluklar yaşıyorsunuz.

2 Ağustos 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinizi yeni bir ilişkiye girmek için hazır hissediyorsunuz ve karşınıza doğru kişinin çıkmasını bekliyorsunuz. Günün ilerleyen saatlerinde elinize fazladan para kazanma fırsatı geçebilir. Pozitif enerjilerle dolu olacaksınız.

2 Ağustos 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yeteneklerinizi ispat etmek zorunda değilsiniz. Kapasitenizin üstünde performans göstererek, parasal konularınızın üstesinden gelmek istiyorsunuz. Gizli yatırımlar söz konusu. Sırlarınızı hiç kimseyle paylaşmak istemiyorsunuz.

2 Ağustos 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 31' 45" R
Ay
Başak
18° 07' 32"
Merkür
Koç
17° 11' 31"
Venüs
Koç
18° 28' 06"
Mars
Balık
21° 52' 07"
Jüpiter
Boğa
21° 36' 23"
Satürn
Balık
15° 37' 36"
Uranüs
Boğa
21° 46' 35"
Neptün
Balık
28° 35' 04"
Plüton
Kova
02° 03' 58"
Chiron
Koç
20° 04' 28"
Lilith
Başak
22° 12' 36"
True Node
Koç
15° 37' 36"
Son Güncelleme : 20/04/2024 06:00

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>