Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Kendi İsteklerin Öne Çıkıyor Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Temmuz 2021, Perşembe

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 70%

Ortaklık üzerinde çalışmak için iyi bir zaman. Birgirişiminde bulunan biriyle işbirliği yapıyorsanız, daha iyi bir sorumluluk dengesi tutturmanız gerekebilir. Her şeyi kendi başınıza ele alıyorsanız, sevgilinizin adım atmaya başladığından emin olun. Aşk hayatınızda, daha iyi bir enerji dengesi bulmanız gerekebilir. Belki de eşiniz/sevgiliniz evle ilgili işleri yapmaya başlayabilir veya faturaları ödemeyi üstlenebilir!

Bugün planlarınızı bozarsanız şaşırmayın. Spontane ve pratik yepyeni bir yaklaşımı benimsemeniz gerekebilir. Bir durum için eski yaklaşımınızın mutlaka en iyisi olduğunu varsaymayın. İşler yürümüyor gibi görünüyorsa, yeni bir şey deneyin. Aradığınız cevap düşündüğünüzden daha yakın.

Bugün hayatınıza yeni ve heyecan verici bir kişi girebilir ve ikiniz de birbirinize karşı çekim hissedebilirsiniz. İkiniz de ortak şeyleri paylaştığını ve birlikteliğinizden keyif aldığınızı bilmeniz için bu kişiyle biraz zaman geçirebilirsiniz. Bu çekimin peşinden gidip gitmemeniz tabii ki durumunuza bağlı ama her halukarda bugün çok eğleneceksiniz.

Bugün sana uygun bir gün. Havada ateşini körükleyecek dinamik enerjiler mevcut. Günlük aktivitelerin ne olursa olsun, güzel vakit geçir. Maceracı ve neşeli yaklaşımın gitmen gereken yere ulaşman konusunda destekleyici olacaktır. Gelecekte ektiğini biçmek için şimdiden önemli dönüşümler gerçekleştirecek güce sahip olduğunu bil.Bu gibi günlerde, son birkaç günün olaylarını anlamak için zaman çok önemlidir. Kendiniz ve davranışlarınız hakkında bazı şeyleri değiştirmeye karar vermiş olabilir misiniz? Kendiniz için bir kaç dakika ayırabilirseniz, yapacağınız değişiklikler çok daha sorunsuz bir şekilde geçecektir. Bugün havadaki enerji, bu konuda düşünmenize yardımcı olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sosyal olarak yoğun bir gününüz olduğunu göstermelisiniz. Hakkında çok güçlü hissettiğiniz bir konu hakkında tartışmak için bir arkadaşınızla ya da bir grup insanla bir araya gelebilirsiniz. Bu durum gelecek için planladığınız şeyleri yapmak konusunda size motivasyon sağlayacağı gibi, sizi birbirinize daha da yakınlaştırabilir. Yabancı ülkeden gelen ya da heyecan verici bir yerde yaşayan birisiyle tanıştırılabilirsiniz.

29 Temmuz 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerinizde askıda kalan bir durum netleşecektir. Karşınızdaki kişilerle daha açık bir konuşma yapabilirsiniz. Bir yüzleşme durumu yaşayabilirsiniz. Bir süredir bitiremediğiniz durumu bitirme kararı alabilirsiniz.

29 Temmuz 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Son iki yıldır seni yoran, rahatsız eden konulardan bugün itibariyle kurtuluyorsun. Bundan sonrası için kendi isteklerin öne çıkacak. Şans ve bolluk gezegeni Jüpiter, hava burcunda geri gidiyor. Duygusal hayatında son 2 yıldır devam eden karışıklıklar son bulacak. Gizli saklı konular bugün su üstüne çıkabilir.

29 Temmuz 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni tanıştığınız kişilere agresif davranabilirsiniz. Güven alanınızın geçilmemesine dikkat edeceksiniz. Temkinli olmak kırıcı ve egolu olmayı gerektirmez, bu dengeyi sağladığınız müddetçe iyi etkiler bırakabilirsiniz.

29 Temmuz 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün akışa kendinizi bırakmak isteyebilirsiniz. Özgürleşme isteği içinde yeni projelere atılabilir. Alternatif konularda eğitim alabilirsiniz. İnandığınız düşüncelerinizi etrafınızdakilerle paylaşmak için kendinizi hevesli hissedeceğiniz zamanlar var. Yabacılarla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Gün içinde ufak tefek kazalar yaşanabilir.

29 Temmuz 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde aşk konularında kendinizi oldukça verimli hissedebilirsiniz. Duygusal konularda kendinizi iyi hissedeceğiniz gelişmeler yaşanabilir.

29 Temmuz 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca çalışma hayatınıza odaklanarak işlerinizi tamamlayabilir, günlük yaşamınızda ailenize zaman ayırabilirsiniz. Öğleden sonraki saatlerde sevip, değer verdiğiniz kişilerle ilişkilerinizi sorgulamak yerine daha sakin ve sevginizi belli eden taraf olmayı tercih etmelisiniz.

29 Temmuz 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İlişkilerinizde istediğiniz huzura ulaşabilmek için kendinizi, neyi sevdiğinizi ve nelerden hoşlanmadığınızı iyi çalışmanız gerekiyor. Sadece yalnız kalmamak amacıyla kuracağınız arkadaşlıklar, zamanla boğucu bir hale gelip sizi pişman edebilir.

29 Temmuz 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün derin ve nostaljik konuşmalar içinde olacaksınız. Duygularınızda ani gelişmelere hazır olmalısınız. Çalışma alanlarınızın kısıtlamasına izin vermemelisiniz. Yaşam kalitenizi yükseltmek için başarılı adımlar atıyorsunuz.

29 Temmuz 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Üzerinize sorumluluk almaktan hiçbir zaman çekinmiyorsunuz. Uzun süredir yaşadığınız sağlık problemlerinizi dost ve yakınlarınızın desteği sayesinde atlattınız. Yalnız günlük kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz. İrili ufaklı paralar alacaksınız.

29 Temmuz 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Duygularınızı ve düşüncelerinizi partnerinize net bir şekilde ilettiğinizden emin olun. İş yerinizde kendinizi çok yaratıcı hissedeceksiniz ve ortaya harika çalışmalar çıkaracaksınız. Şekerli besinler tüketmekten kaçının.

29 Temmuz 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yakın ilişkilerinizin önem kazandığı, mantıklı ve akıllıca kararlar alacağınız bir gün. Bugün kardeşlerle ilgili projeler gündemde olacak. Onların sorunlarına kökten çözümler bulabilmeniz için gerekli donelere sahip olmanız gerekiyor.

29 Temmuz 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 37' 54"
Ay
Akrep
17° 46' 59"
Merkür
Koç
26° 12' 08"
Venüs
Balık
20° 56' 39"
Mars
Balık
04° 33' 06"
Jüpiter
Boğa
16° 40' 52"
Satürn
Balık
13° 14' 25"
Uranüs
Boğa
20° 38' 13"
Neptün
Balık
27° 47' 19"
Plüton
Kova
01° 49' 02"
Chiron
Koç
18° 45' 44"
Lilith
Başak
19° 44' 13"
True Node
Koç
15° 35' 40"
Son Güncelleme : 28/03/2024 23:10

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>