Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Öz Eleştiri Yapıyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Temmuz 2021, Pazartesi

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 70%

İstediğinizde iyi bir oyuncu oluyorsunuz. İstediğiniz şeyi elde etmek için cazibenizi nasıl kullanacağınızı biliyorsunuz. İşlerin yolunda gitmesi için kendinizi bir durumu manipüle ederken bulabilirsiniz. Küçük beyaz yalanlar söyleme konusunda dikkatli olun. Göz açıp kapayana kadar, kendiniz için içinden çıkması imkansız olan çok derin bir çukur kazdınız. Neye başlarsanız başlayın, bitirmeye hazır olmalısınız.

Ufukta kariyer değişimleri olabilir. Olumlu bir gelişme olmasına karşın, değişime doğru giden olaylar yıkıcı görünebilir. İşvereniniz kepenk indirebilir ya da ofisiniz her gün gidip gelemeyeceğiniz kadar uzak bir yere taşınabilir. Burada altın kural, panik yapmamak olacak. Durumu kabullenin ve önünüze bakın. Uzun vadede, bu durumu yaşadığınıza şükredeceksiniz, çünkü başarı ve şans sizinle olacak.

"Alay etmelerinden korkmadan düşüncelerinizi söyleyin." Bugün gök haritasının size söylediği şey bu. Alay edilme korkusu sizin tam anlamıyla zayıf noktanız. Bugün, başkalarını fikirlerine atıfta bulunmadan veya almadan düşündüklerinizi söyleyebilirsiniz. Haydi, siz yaparsınız!

Fazladan sabırlı olman gerekiyor. Günün enerjisi duygusal açıdan yoğun bir gün yaşatabilir. Biraz uyuşuk hissedebilir ve işlerini olduğundan uzun sürede tamamlayabilirsin. İnsanların da iletişimlerinin tutarsız olduğunu fark edebilirsin. Her şeyi iki kez kontrol et. Hatalardan kaçınmak için önemli bilgileri doğruladığına emin ol.Bitirmeye çalıştığınız bir işle ilgili beklenmedik bir aksaklık yaşabilirsiniz ve bu durum çevrenizdekilerle aranızda gerginlikler oluşmasına sebep olabilir. Bu durum aile bireylerinin evden uzakta daha fazla zaman geçirmesine yol açabilir. Şunu unutmayın: herkesin kendince endişeleri var ve muhtemelen böyle olmasaydı daha farklı davranacaklardı. Peşlerinden koşmayın. Yapmanız gereken işi bitirin ve onlarla aranızı daha sonra düzeltin. Her şey yoluna girecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sizin için başkalarıyla kıymetli bağlar kurmak açısından son derece önemli. Kendinizi hızlı gelişen ve zekice ilerleyen sobetlerin ve tartışmaların içinde bulabilir ve bunlardan çok şey öğrenebilirsiniz. Madalyonun her iki yüzünü de görmekte başarılısınız fakat bu sizi kararsızlığa ve ilişki kurmakta zorlanmaya itiyor. Bir yol seçip oradan ilerleyin. Kararlı olun!

26 Temmuz 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerinizde arka planda kalan durumlar konuşulabilir. Hemhem özel hayatınızla ilgili sorun çözme, çözümcü olma zamanı. Gün içinde neyi iyileştirebileceğinize odaklanın, elinizde olmayan durumlara kafa yorarak kendinizi yormayın.

26 Temmuz 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal hayatında yaşanan gelişmeler, hayatının diğer bölümlerini de etkiliyor. Çevrene, isteklerini kabul ettirmeye yönelik adımların içerisinde olman nedeniyle tartışmalar yaşayabilirsin. Yalnız kaldığın anlarda kendini sorgulayacaksın. İş arayışında olan bir Aslan burcuysan, tanışacağın kişi, senin için önemli bir referans kaynağı olabilir. Çevrendeki bazı kişilerin gereksiz konuşmaları nedeniyle akşam saatlerini tek başına geçirmek isteyeceksin. 

26 Temmuz 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma ortamınızda sorunlarla karşılaşıyorsunuz. Sizi suçlamak için ortam kollayan herkes konuşmaya başlayacaktır. Düşmanlarınızın söz söylemelerine izin vermemek için daha çok çalışmalı ve özenli olmalısınız.

26 Temmuz 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde endişe duyduğunuz konularla yüzleşmek durumunda kalabilirsiniz. Sizi yoran kişilere karşı dikkatli olmalısınız. Ortaklı konular gündeminizi etkileyebilir. Parasal konularda sıkıştığınızı hissedebilirsiniz. İletişimde olduğunuz kişilere karşı özenli davranmalısınız. Akşam saatleri sizin için daha rahat geçebilir.

26 Temmuz 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Karakteristik olarak yapıcı ve verici bir ruh hali içerisinde olsanız da sinirlerinizi kontrol etmekte problem çekebiliyorsunuz. Rasyonel düşünün...

26 Temmuz 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 01.43’de Aslan burcunda gerçekleşen ve etkisini üç gün önce ve üç gün sonra yoğun olarak hissettirecek olan yeni ay ile birlikte moral, motivasyon ve sağlık olarak güçlenirken, erkek figürler ve aile ilişkilerinde güç mücadeleleri ve ego savaşlarından uzak durmanız gereken bir süreç sözkonusu olacak. Bu zaman diliminde güzellik ve bakımıza ait işleri yapabilir, estetik olarak düzeltmeler uygulatabilir, yaptığınız işler ve ışığınızla toplum içinde daha fazla dikkat çekerek ön planda olabilirsiniz. Yeni ay haftasının en güzel haberi Satürn’ün Merkür ve Venüs’e olan uyumlu açısı ile, olası tüm ilişki problemlerini çözümleyebileceğiniz, aile ilişkilerinizi geliştirebileceğiniz hatta bir ev sahibi olma arzusu duyabileceğiniz etkiler sunuyor olması olacak. Bu süreçte görüşmelerinizde ve flörtlerde istediğiniz sonuçları elde etmeniz daha kolay hale gelecek.

26 Temmuz 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Etrafınızdaki insanları kırmamak adına davranışlarınızda daha özenli olmanız gerekebilir. Farkında olmadan size ait sorunları başkalarına yansıtıyor olabilirsiniz. Gerektiğinde özür dilemek daima iyi hatırlanmanızı sağlar.

26 Temmuz 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün maddi konularla ilgili araştırmalarınızı yönlendirmek isteyeceksiniz. Yakın ilişki içinde olduğunuz kişilerle fikir alışverişi içinde olmanıza rağmen, en son sözü söylemek istiyor, kendinizi yoruyorsunuz.

26 Temmuz 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun süredir kafanızda olan bir konu çözüme ulaşacak. Bir yakınınıza ya da dostunuza yardımınız olacak. Bu onu gerçekten çok mutlu edecek. Toplum yaşamınızda ve aşkta başarılı olacaksınız. Özellikle sırt ağrılarında şikayeti olanlar hemen bir tedbir almalılar.

26 Temmuz 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün aklınıza eski sevgiliniz ile birlikte geçirdiğiniz güzel anlar gelebilir. İş yerinizde azimli bir şekilde çalışmaya devam ediyorsunuz ve kendinize güveniyorsunuz. Ailenizle vakit geçirmeyi çok huzurlu bulacaksınız.

26 Temmuz 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, yardımlaşma duygularınız yoğun seyrediyor. Yaratıcılığınız konusunda kendinize güveniyorsunuz. Çevrenize karşı temkinli davranma konusunda haklı nedenleriniz olabilir. Sözlerinizin güçlü olduğu bir gün içindesiniz.

26 Temmuz 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 59' 19"
Ay
Akrep
22° 13' 42"
Merkür
Koç
26° 22' 31"
Venüs
Balık
21° 23' 26"
Mars
Balık
04° 49' 58"
Jüpiter
Boğa
16° 45' 27"
Satürn
Balık
13° 16' 53"
Uranüs
Boğa
20° 39' 13"
Neptün
Balık
27° 48' 08"
Plüton
Kova
01° 49' 23"
Chiron
Koç
18° 46' 59"
Lilith
Başak
19° 46' 38"
True Node
Koç
15° 35' 56"
Son Güncelleme : 29/03/2024 07:50

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>