Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
İmkanları Değerlendiriyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Temmuz 2021, Salı

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 70%

Bunu farketmeyebilirsiniz, ama kişiliğinizin güçlü ve çekici bir tarafı var. Bugün istediğiniz şeyi almak için bu enerjiyi kullanmalısınız. Birini etkilemek istiyor olabilirsiniz, bu patronunuz ya da görüşmek istediğiniz bir kişi olabilir. Bugün, çekiciliğinizi ve ikna etme becerinizi kullanmamız için harika bir zaman. Sadece elde etmek istediğiniz sonuçlara odaklanın ve hedeflerinizi gözden kaçırmayın.

Yaratıcılığın bugün çılgın atıyor. Bu durum sizin için oldukça yeni, bu nedenle bu aşırılık ile ne yapacağınızı bilemeyebilirsiniz. Peki ya çözüm? Her şeyi yapın! Sabah resim yapın, öğleden sonra yazın ve alacakaranlıkta fotoğraf çekin. Muhtemelen sonuçlara şaşıracaksınız. İyiçıkarıyorsunuz ve böyle bir dışa vurumun iyileştirici özellikleri çok büyük. Gerçekten, söyleyecek çok şeyiniz var - hiç konuşmasanız bile.

Bugün öfkenizi kontrol etmeye çalışın. Finansal vekısıtlamalarını kontrol altına alan doğanız sayesinde bugünlerde çok iyi durumdasınız. Şu an, gösterişli ilüzyonlarla eğlenmenize gerek yok. Dahası, eğer yapabilirseniz bazı yüzleşmeler yapabilirsiniz. Daha tutucu olmanız konusunda tavsiyeler alıyorsanız, tavsiyelere kulak verin.

Romantik partnerinin söyleyeceği bir şey seni şaşırtacak. Büyük çaplı bir tartışma yaşamayacaksın fakat yine de bugünün keskin sözler ve kırıcı ifadeler içerebileceğini unutma. Eğer bunları kişisel algılarsan modunun negatife dönüp enerjinin çekildiğini göreceksin. Kendini kötü ve kaba yorumlardan koruman gereken bir gün.Bir süre önce başlayan büyük meditasyon evreniz sona eriyor. Bu da demek oluyor ki, dünyaya geri dönmek zorundasınız! Bir müddet " yeni ve gelişmiş" siz, günlük hayatta nasıl ilerleyecek, bunu test etmeniz gerekiyor. Gerçek değişimler deneyimleyebilirsiniz!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün perdelerinizi aralayın ve bırakın içeri gün ışığı girsin. Sahip olduğunuz potansiyeli ortaya çıkarmanın ve içinizdeki tutkunun daha büyük bir güvenle sesini çıkarmasına izin vermenizin vakti gelmiş olabilir. Kendi hakikatinizin ortaya çıkıp sizi geliştirmesine izin verin ve bırakın insanlarda sizi daha iyi tanısın. Çevrenizdekileri mutlu etmek için oyun oynamaktan vazgeçin. Her şeyden önce kendinize dürüst olun.

20 Temmuz 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün daha hırslı, planlı ve yönetici olabilirsiniz. Kontrol dürtünüz artacak. İradeli ve güçlü tarafınızıveya özel hayatınızda ortaya koyabilirsiniz. Sevdikleriniz için daha mücadeleci, koruyucu ve destekleyici olabilirsiniz.

20 Temmuz 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Tatil planlarının gündeminde olacağı bu hafta için bütün imkanlarını değerlendirmek isteyeceksin. Şehir hayatından uzaklaşmak için kısa süreliğine de olsa tatile çıkma planların olabilir. İlişkisi olan bir Aslan burcuysan, sevgilinin sosyal medya kullanımı aranızda sorun haline gelebilir. Ön yargıları artık bir kenara bırakmalısın.

20 Temmuz 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ortaklarınız ile sorumluluk alanlarınızda yenilikler yapabilirsiniz. Böylece daha verimli çalıştığınız bir süreci başlatabilirsiniz. Yeni alan dağılımları ile kendinize özel zaman ayırabilir ve motivasyonunuzu artırabilirsiniz.

20 Temmuz 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi ifade etmek isterken karşınızdakiyle tartışmaya girmemeye özen göstermelisiniz. İlgilendiğiniz konularda risk almaya yatkınsınız. Gün içinde kendinizi dağılmış hissedeceğiniz zamanlar olabilir. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz. Akşam saatlerinde arkadaşlarınızla plan yapabilirsiniz. Tartışmalardan uzak durun.

20 Temmuz 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dalgınlık ve dikkat dağınıklığı yaşayabilirsiniz. Eğitim sürecine yeni girecek ve kararsız bir halde iseniz bugünlerde netlik gerektiren kararlar almamakta fayda var.

20 Temmuz 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca enerjinizi ve motivasyonunuzu arttıran görüşmeler gerçekleştirebilir, partneriniz ve dostlarınızla keyifli diyalog kurabilir, eğlenceli ortamlarda yer alabilirsiniz. İletişim alanında abartılı diyaloglarla karşılaşabileceğiniz, duyguların coşkulu aktartıldığı bir zamandasınız.

20 Temmuz 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün hayat size birçok fırsat sunabilir, bunları kullanmaya çalışın. Hayalleriniz konusunda sizi destekleyen bir çevreye sahipsiniz. Dışarıdan gelen olumsuz yargılara kulak asmayın. Yalnızca sizi iyi tanıyan insanların eleştirilerinin bir değeri vardır.

20 Temmuz 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, duygusal konuların ön plana çıkmasıyla birçok konuda derin ve anlamlı düşünceler içinde olacaksınız. Aşkın gücüne inanıyor ve duygusal yaşamınızda karşılaştığınız problemleri gözünüzde çok fazla büyütüyorsunuz.

20 Temmuz 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başarınızla büyük ilgi çekiyorsunuz. Bunun tadını çıkarın. Gelecekte de önemli projelere imza atacaksınız. Hafta sonlarını evde başbaşa geçirmek, ilişkinizin yoluna girmesini sağlayacak. Yalnızsanız, kabuğunuzdan çıkmalı ve sosyal faaliyetlerde bulunmalısınız.

20 Temmuz 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile aranızda uzun mesafeler varsa bugün birbirinizi çok özleyeceksiniz. İş yerinizde ortaya çok başarılı çalışmalar çıkardığınız için çok yakında terfi alabilirsiniz. Bugün meditasyon yapmayı deneyebilirsiniz.

20 Temmuz 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Ay'ın bulunduğu konum, özgürlüğünüze bazı kısıtlamalar getirebilir. Çalışma yaşantınızda sizin istekleriniz dışında gelişen durumlar söz konusu. Hareketli yapınızı dengelemek için çaba sarf edebilirsiniz. Bugün, herkesi şaşırtacaksınız.

20 Temmuz 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 29' 03" R
Ay
Yay
28° 35' 11"
Merkür
Koç
16° 17' 32"
Venüs
Koç
28° 32' 15"
Mars
Balık
28° 11' 02"
Jüpiter
Boğa
23° 29' 30"
Satürn
Balık
16° 23' 50"
Uranüs
Boğa
22° 13' 60"
Neptün
Balık
28° 50' 49"
Plüton
Kova
02° 05' 57"
Chiron
Koç
20° 32' 44"
Lilith
Başak
23° 06' 58"
True Node
Koç
15° 26' 05"
Son Güncelleme : 28/04/2024 10:02

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>