Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Net Kararlar Almak İstiyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Temmuz 2021, Cuma

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 90%

Bugün çok romantik bir gün, sevgilinizle bir araya gelmeyi düşünebilirsiniz. Özel bir şeyler planlayın ve bu geceyi hatırlamanmaya değer bir gece yapın. Biraz mum, ve samimi bir atmosfer yaratacak şeyler alın. Bu gece kalbinizi ona açmalı ve sevginizi açıkça göstermelisiniz. Sevgilinizin bu büyük jeste verdiği tepki çok hoşunuza gidecek!

Yüzleşmekten kaçma eğiliminiz var ama bugün bundan kaçınamayabilirsiniz! Partneriniz veya bir aile üyesi size baskı yapıyor olabilir. Bu soruna daha önce bir çözüm bulmuş olma olasılığınız var. Ortağınıza duymak istediklerini söyleyin, böylece daha sonra istediğiniz şeyi yapabilirsiniz ...

Kendinizi önceden yaptığınız bir planı düşünürken bulursanız (örneğin, bir uçak yolculuğu), endişeleriniz hakkında objektif bir bakış açısı benimsemeye çalışın. Parasal endişelerinizden dolayı her şeyi iptal etmek zorunda değilsiniz. Muhtemel onlar asılsız endişeler. İlginizi çeken bir konuyla ilgili bir kursa veya eğitime kaydolarak modern teknoloji hakkında daha fazla şeyler öğrenebilirsiniz. İster bir tatil isterseniz de bir kursa katılmayı planlayın, ikisine de analitik bir incelemeyle yaklaşın.

Asabi ve sıkkın hissetmenin sebebi kendine çok fazla yüklenmenin bir sonucu olabilir. Kendine karşı olan beklentilerine bir göz at. Şunu da göz önünde bulundur: En sevdiğin insana aynı taleplerde bulunur muydun? Eğer yanıtın olumsuzsa, hayatını en sevdiğin insana uygun şekilde düzenleme zamanı gelmiştir – yani kendine.Bugün neler olduğunu anlamaya çalışmayın çünkü başaramayacaksınız. Kolektif endişe akıntısı hayatınıza hücum ediyor ve sizin bunu durdurabilecek gücünüz yok. Biraz ruhsal arayışın yardımı dokunabilir. Doğru, şu an kendinizi evrende bir toz zerresi gibi hissediyorsunuz. Fakat böyle hissetmek gerçekten çok mu kötü?

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsani tutkular kadar mantıkdışı konuları anlama yetisine sahip olduğunuz kimin aklına gelirdi ki? Gündelik hayatın sizi daha önce hiç ilgilendirmeyen vıcık vıcık, ufak tefek gerçekleriyle haşır neşir olmaya başladınız. Yeni Teflon kaplamanız sizi göz açıp kapayıncaya kadar işe alıp işten çıkaran harika bir personel müdürü yapabilirdi. Bunu hiç düşündünüz mü?

16 Temmuz 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün koşullara ve şartlara göre hareket ederek kendinizi güvene almak isteyebilir, ilişkilerinizde daha soğukkanlı veya stratejik olabilirsiniz. Bazı ilişkilere duygu yerine akılla, mantıkla yaklaşma zamanı. Nerede durmanız, karşınızdakine hayır demeniz gerektiğini fark edin.

16 Temmuz 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kimseden destek almadan kalkıştığın işlerde başarıya ulaşmayı başarıyorsun. Uzun zamandır uğraştığın konu hakkında çözüme ulaşman, kendine duyduğun güvenin artmasını sağlayacak. Kendi işinin sahibi olan bir Aslan burcuysan, bugün yeni anlaşmalara imza atabilirsin. İlişkisi olan bir Aslan burcuysan, inişli çıkışlı aşk hayatın konusunda net bir karar almak isteyeceksin. Kararsız tavrının seni daha fazla yorduğunu hissedeceksin.

16 Temmuz 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün yalnız kalmak isteyebilir ve çevrenizden kendinizi izole etmek isteyebilirsiniz. Teknoloji detoksu yapmak bu konuda size iyi gelebilir ve ruhunuzu dinleyerek kendinizi yenileyebilirsiniz.

16 Temmuz 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gündeminizi yakın çevrenizdeki değişiklikler etkileyebilir. İletişim içinde olduğunuz konularda yeni başlangıçlar söz konusu. Gün içindeki hareketlilik sizi yorabilir. Ticari faaliyetler içinde olabilirsiniz. Sözlerinizi ortaya koymanız ve dikkatli olmanız gereken koşullar oluşabilir. Gün içinde kendinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz.

16 Temmuz 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal olarak kendinizi boşlukta hissedebilirsiniz. Duygusal konularda kendinize biraz zaman tanımalı ve kendi kendinizi baskı altına sokmamalısınız.

16 Temmuz 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ilişkilerinizde mesafeli davranışlarla karşılaşabileceğiniz bugün, devam eden çalışmalarınız vehayatınızda geçici problemler ve öfkeli davranışlarla karşılaşabilirsiniz. Sırt, kemik, kas ağrıları hissedebileceğiniz bugün, yalnız kalıp, kendinizi dinlendirerek ve çalışmalarınıza odaklanarak bu zamanı etkili kullanabilirsiniz.

16 Temmuz 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün aslında yoğunluğunuz her zamankinden farksız olsa da kendinizi daha bunalmış ve işlerin altından kalkamayacak gibi hissedebilirsiniz. Bazı şeyleri ertelemek veya iptal etmek ruh sağlığınızı iyi gelebilir.

16 Temmuz 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ailenizle ilgili olaylara ilgisiz gibi dursanız bile, içinizden üzüldüğünüz bir gerçek. Çevrenizdeki kişilerin temposu sizi de etkileyecek. Düşüncelerinizi korkusuzca ortaya atmaktan korkmadığınız için tepki alıyorsunuz.

16 Temmuz 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz insanları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından vazgeçin. Herkes herşeyi bilemez. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Böyle yaparsanız çevrenizde dost kalmaz. Para sizin için şu günlerde çok önemli.

16 Temmuz 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinizi aşık hissediyorsunuz ve partneriniz tarafından çok sevildiğinizi hissedebiliyorsunuz. Sonunda finansal durumunuzu düzeltebilmeyi başardınız. Sevdiğiniz insanlara karşı son derece ilgilisiniz.

16 Temmuz 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, partnerinizden de alacağınız destek çok önemli olacak. Orijinal fikirli kişilerin size sağlayacağı motivasyon ve sevdiğiniz kişi ile yapacağınızbirliği, gün içinde enerjinizi olumlu etkileyecek. Grup çalışmaları hoşunuza gidecek.

16 Temmuz 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 46' 54" R
Ay
Balık
13° 50' 03"
Merkür
Koç
18° 37' 13"
Venüs
Boğa
05° 15' 39"
Mars
Koç
02° 23' 22"
Jüpiter
Boğa
24° 45' 57"
Satürn
Balık
16° 52' 26"
Uranüs
Boğa
22° 32' 44"
Neptün
Balık
29° 00' 38"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 09"
Lilith
Başak
23° 43' 17"
True Node
Koç
15° 22' 41"
Son Güncelleme : 03/05/2024 21:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>