Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Spontane Hareket Ediyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Temmuz 2021, Cumartesi

Aşk 50%
Para 60%
Sağlık 50%

Bugün sevgiliniz eğlence havasında olabilir. Siz de her zamanki rutininizden kurtulmaya çalışın. Genellikle haftasonlarını evde geçiren biriyseniz, bu haftasonu bir gezi planlamanın tam zamanı olabilir. Parka gitmek ya da güzel bir yeri ziyaret etmek gibi sevgilinizle özel bir şeyler yapmayı planlayın. Gece ise, birlikte bir konsere gidebilirsiniz. İlişkinize pozitif, ilham verici bir enerji getirin ve eğlencenin tadına varın!

Bugün hoş bir gün olacak. Yıldızlar, geçen haftadan daha az yoğun olsa da, oldukça parlak olacağı tahmin ediliyor. Muhtemelen profesyonel yaşamınız için yeni bakış açılarına ihtiyacınız var ve şimdi bu hedeflerin üzerinde çalışmak zorunda kalacaksınız! Bu anın gelmesini bekliyor muydunuz? Bu çok daha iyi!

Sonunda, harika bir gün! Liderlik becerileriniz bugün çok daha önemli olacak. Eğer bir ekipten sorumluysanız, bir işin başında veya bir orkestranın şefiyseniz ekibinizdeki insanlarla doğrudan konuşun. İnsanlar sizi ciddiye alacak bu da bitmeyen bazı zorlu problemleri çözmenizi sağlayacak.

Tembel hissediyorsun. Günün enerjisi seni hayal dünyasına sürükleyebilir. Roman okumak, kendini karakterler ve olaylar içinde kaybetmek hoşuna gidebilir. Ya da favori filmini izleyerek eğlenebilirsin. Sanatsal yaratıları özümsemekten keyif alacaksın. Kendini bir filmde baş rol olarak düşün. Arada bir kahraman rolünü oynamak iyidir!Arkadaşlık ilişkilerin nasıl seyrediyor? Görünüşe göre kavga istiyorsun. Bunun sebebi peşinde olduğun liderlik pozisyonuna başkasının göz dikmiş olması olabilir mi? Güya grubun lideri olacaktın, fakat şu anki manzara hiç böyle demiyor. Öyleyse yeni bir grup projesine atıl; böylece ilişkilere sıfırdan başlayabilirsin. Şu aralar tatile çıkmak da sana iyi gelebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kişisel hedeflerinize ulaşmada inisiyatif gösterin. Güveniniz başkalarını yanınıza çekiyor. İktidardaki insanlarla etkin çalışmalara gireceksiniz.

17 Temmuz 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün koşullara ve şartlara göre hareket ederek kendinizi güvene almak isteyebilir, ilişkilerinizde daha soğukkanlı veya stratejik olabilirsiniz. Bazı ilişkilere duygu yerine akılla, mantıkla yaklaşma zamanı. Nerede durmanız, karşınızdakine hayır demeniz gerektiğini fark edin.

17 Temmuz 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne uykusuz başlaman dikkat dağınıklığına yol açabilir. Bugün eksiklerini yazdığın listeyi, alışverişe çıkarken evde unutabilir, spontane şekilde alışverişini tamamlayabilirsin. İlişkisi olmayan bir Aslan burcuysan, yakın arkadaşın aracılığı ile tanışacağın kişi seni oldukça etkileyecek. Yeniden bir araya gelmek için gelen teklifi geri çevirmek istemeyeceksin. Aile içerisinde gündeme gelecek konularda, sorumlulukların öne çıkabilir.

17 Temmuz 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kararlı olduğunuz bir zaman dilimi. Artık geçmişi bırakıp sadece geleceğe odaklanarak harekete geçiyorsunuz. Aldığınız bu karar sonucu çevrenizde elemeye gidebilir ve kendinizi yeniden oluşturabilirsiniz.

17 Temmuz 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay yanan yolda ilerlerken, yakın çevrenizde daha sakın kalmaya bakmalısınız. Hareket, görüşmeler ve ticâret öne çıkabilir.

17 Temmuz 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bir problemin direkt olarak size yönelik olup olmadığını iyi araştırmalısınız. Son zamanlarda aşk konusunda verimli bir süreçten geçiyorsunuz.

17 Temmuz 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile aşk hayatınız açısından muazzam bir günden geçmektesiniz. Flört teklifleri ile karşılaşabilir, varolan ilişkilerinizde özellikle akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ile romantizmi daha yoğun hissedebilir, varolan olası problemlere çözümler üretebilirsiniz. İşlerinizin tanıtımı, çocuklarınızla ilişkileriniz ve aşk hayatınızdaki iletişim açısından pozitif bir günde bulunmaktasınız.

17 Temmuz 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugünü kendinizle ilgili duygular içerisinde geçirebilirsiniz. Başardıklarınız adına duyduğunuz gururu sevdiklerinizle paylaşın ve kendinizi alkışlayın. Sıkı çalışmanızın ve emek vermenizin asıl amacı kendinize ve sevdiklerinize daha güzel bir hayat sunmaksa, bir süre bu hayatı yaşayın.

17 Temmuz 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal, romantik ve her an gözyaşı dökmeye hazırsınız. Yüksek enerjinizi olumlu kullanmalısınız. Yaratıcı yönleriniz ön planda olacak. Duygusal konularla ilgili karışık düşünceler içindesiniz. Strese dikkat etmelisiniz.

17 Temmuz 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok fırsat var önünüzde. Eğer zekanıza güvenerek olumlu ve güzel kararlar verirseniz, bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirmiş olacaksınız. Böylece hemhem de his hayatınızda yeni olanaklar yakalayabileceksiniz.

17 Temmuz 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile birlikte özel bir gün geçirmek isteyeceksiniz. Gelecekteki hayallerinizi gerçekleştirebilmek istiyorsanız şimdiden para biriktirmeye başlamalısınız. Yeni ve eğlenceli bir hobi edinmek isteyeceksiniz.

17 Temmuz 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aklınıza taktığınız konularda ısrarcısınız fakat sessiz bir direniş sergilemekte de çok ustasınız. İnançlarınız doğrultusunda hareket etmekle birçok başarıya daha hızlı yakalayabilirsiniz. Yaratıcı kişiliğinizleortamında başarılı olacaksınız.

17 Temmuz 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 00' 14" R
Ay
Balık
17° 09' 01"
Merkür
Koç
18° 45' 48"
Venüs
Boğa
05° 32' 35"
Mars
Koç
02° 33' 57"
Jüpiter
Boğa
24° 49' 11"
Satürn
Balık
16° 53' 35"
Uranüs
Boğa
22° 33' 31"
Neptün
Balık
29° 01' 02"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 51' 54"
Lilith
Başak
23° 44' 48"
True Node
Koç
15° 23' 01"
Son Güncelleme : 04/05/2024 02:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>