Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Soğukkanlı Olmalısın Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Temmuz 2021, Pazartesi

Aşk 50%
Para 40%
Sağlık 60%

Bugün sizin için, paylaşma ve beraberlikle ilgili bazı sorunlar ortaya çıkabilir. Belki sevgilinizle ev işlerini farklı şekilde ayırmaya karar verebilirsiniz bu da aranızda daha eşit bir denge yaratır. Veya belki de birbirinizin duygusal ihtiyaçlarını nasıl karşılayacağınıza dair konuşabilirsiniz. Bir yanınızın nasıl daha korumacı olacağını öğrenmesi gerekiyor. İyi bir kalbiniz var, ama bazen kişisel endişelerinize çok kapılıyorsunuz.

Bugün havada hafif bir gerginlik olması muhtemeldir. Herhangi büyük irade çatışması içermeyecek, ancak isterister çalışma olsun, merkezi faaliyetleriniz çerçevesinde bir fikir ayrılığıyla karşılaşmayı bekleyebilirsiniz. Kendinizi büyük bir kumar oynamaya hazır hissediyorsunuz, ancak çevrenizdeki insanlar tereddütlü. Bugün genelde yaygın olan tavırlara ve yaşam tarzlarına uymanız neredeyse imkansız.

İnsanlara ne yapacaklarını söylemek zor, öyle değil mi? Eğer bir ekipten sorumluysanız, bugün insanlar tarafından daha iyi anlaşılabilir, direktif verirken daha ince düşünebilirsiniz. Arkadaşlık ve kibarlık, güçlü ve etkili bir yönetim aracı. İnsanları yönetme konusunda çok fazla tecrübeniz olmayabilir fakat bugün ne kadar nezaketli olabileceğinizi göreceksiniz.

Moralin gayet yüksek. Günün enerjisi basabileceğin bir basamak önüne koyacak ve seni gülümsetecek. Normalde geçtiğimiz birkaç hafta senin için zorlayıcı olmuş olsa da, bu ara rahatlamış ve optimist hissediyorsun. Aslan ateşli gücüyle bilinir. Ulaşmak istediklerini bir düşün. Şu anda ne istersen elde edebilecek bir durumdasın. Arzunu, hedeflerine yönelt ve sihrin çalışmasını izle!Bugün kendine yeni hedefler belirlemek için mükemmel bir gün. En son ne zaman böyle bir şey yapmıştın? Çoğu insan doğum günlerini koydukları hedefler için başlangıç seçerler, ama başlangıç zamanı herhangi bir gün de olabilir. Aslında, yaşam koşullarına sürekli bir değişim getirdiği için, düzenli olarak hırsları yenilemek, yeniden adlandırmak ve yenilemek tavsiye edilebilir. Bir kâğıt ve bir kalem çıkar ve bunları kendin için yaz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatının nasıl gittiği üzerine düşünmek her zaman kolay değil. Düşün ki, dünyada bir başınasın, seni engelleyecek veya bir şeyi yapman için zorlayacak herhangi bir güç yok. Hiç olmazsa ayda bir, hayatının böyle şartlar altında nasıl olacağı üzerine bir saat de olsa zaman ayırmaya çalış. Bu tarz etkinlikler, seni neyin engellediğini çözmene yardımcı olacaktır.

19 Temmuz 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün bilinçaltı etkili rüyalarla güne başlayabilirsiniz. Aile üyeleri, akrabalar ve yakınlarınız günü geçirmeyi tercih edeceğiniz ilişkiler olabilir. Zaman zaman kendi alanınızda kalmak, kendi içinize dönmek sizi daha iyi hissettirebilir.

19 Temmuz 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçmişte yaşadığın ve geride bıraktım dediğin birtakım olumsuz olaylar, bugün tekrar gündemine gelebilir. Soğukkanlılığını gün boyunca elden bırakmamalısın. Maddi konularla bugün fazlaca mesai harcayabilirsin. Harcamalarını yapmadan önce ihtiyaçlarını belirlemelisin. Kardeşi olan bir Aslan burcuysan, akşam saatlerinde kardeşinle yapacağın konuşma, yaşam alanınızla ilgili yeni kararları beraberinde getirebilir.

19 Temmuz 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hafızanız geçmiş konuları yeniden açmanızı isteyebilir. Eksik olan gerçekleri anlatmanız karşı tarafında bildiklerini anlatmasıyla tamamlanacaktır. Öğrendiklerinizin doğruluğu sizi kısa süreli bir şaşkınlığa sokabilir.

19 Temmuz 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde ev hayatınızla ilgili sıkışmalar yaşayabilirsiniz. Bu durum sizi güven arayışına itebilir. Geçmişe ait konular gündeminizi meşgul edebilir. Babanızla ilgili konuları ihmal etmeyin. Gün içinde duygusal zamanlar yaşayabilirsiniz. Çalışma hayatınızda ilgilendiğiniz konuları daha iyi hale getirmek için çabalayabilirsiniz.

19 Temmuz 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal çevrenizde sevilen bir birey olmanızla beraber kendinizi daha özgüvenli hissedebilirsiniz. Gününüze huzur hakim olabilir.

19 Temmuz 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün geçici bir süre ruhsal olarak engellenmiş, sınırlanmış, baskı altında hissedebilirsiniz ve aile ilişkilerinizde mesafe, soğukluk yaşayabilirsiniz. 17.40 sonrasında aşk hayatınızda romantik teklifler alabilir, partnerinizle kaliteli zaman geçirebilirsiniz ancak onların duygusal iniş çıkışları veya geçmişle ilgili bazı takıntılarının, incindikleri yerlerin üzerine gitmemelisiniz.

19 Temmuz 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Harabe evlerin yıkılması gerekir, sizin de harap haldeki ilişkilerinize son vermeniz gerekiyor. Takılı kalmayı bıraktığınızda önünüzdeki ihtimaller denizini göreceksiniz. En iyi ihtimaller için korkusuzca davranın.

19 Temmuz 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün desteğe ihtiyacınız var. Ailenizle aranızda duygusal ilişkiler çok önemli. Planladığınız uzun vadeli bir eşyayı satın alma yoluna gidebilirsiniz. Maddi sorunlarınızı dengeleyerek, istediğiniz değişimi yapabilirsiniz.

19 Temmuz 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görüşlerinizi kabul ettirmek konusunda çok inatçısınız ve amaçlarınız doğrultusunda ilerlemek için kararlısınız. Yine de zorlu günler var kapınızda, çünkü mutlu olmak için çok uğraşmanız gerekiyor. Yılgınlığa kapılmayın. Fakat bu zor günler kısa sürecek.

19 Temmuz 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Romantik bir ilişkiye girmek istiyorsunuz. Başarılı iletişim becerileriniz ileyerinizde çok büyük çalışmalara imza atıyorsunuz. Arkadaşlarınız veya aile bireyleriniz ile birlikte tatile çıkmak isteyeceksiniz.

19 Temmuz 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Değerlerinizin farkındasınız fakat bu özelliğinizi karşı tarafa aktarma konusunda güçlük çekebilirsiniz. İnatçı yapınızla karşınızdaki kişiyi zor durumda bırakabilirsiniz. Bugün, duygusal saplantılarınızda sınırları zorlayabilirsiniz.

19 Temmuz 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 13' 55" R
Ay
Oğlak
08° 44' 22"
Merkür
Koç
16° 29' 15"
Venüs
Koç
29° 29' 08"
Mars
Balık
28° 46' 39"
Jüpiter
Boğa
23° 40' 15"
Satürn
Balık
16° 27' 59"
Uranüs
Boğa
22° 16' 37"
Neptün
Balık
28° 52' 14"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 22"
Lilith
Başak
23° 12' 05"
True Node
Koç
15° 23' 51"
Son Güncelleme : 29/04/2024 04:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>