Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Panik ve Telaşlısın Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Temmuz 2021, Çarşamba

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 60%

Duyduğunuz her kelimeyi detaylı bir şekilde incelemekten kaçının. Çünkü bir şeyi derinlemesine düşünürseniz, kendinize zarar vereceksiniz. İlk düşündüğünüz şey, olaylara verdiğiniz ilk tepkiler doğru olacak, bunlara güvenin. İnsanların söylediği her şeyin altında bir şeyler ararsanız kafayı yersiniz. Bugün çok fazla bunu yapma eğilimde olacaksınız.

Bugün sosyal becerileriniz üzerinde çalışmak zorunda kalabilirsiniz. Çalışmanıza her zamanki gibi yaklaşmanıza rağmen, şu an daha hassas bir dokunuş yapmanız gerekebilir. Biraz neşelenmeye ihtiyacı olan birarkadaşı veya çalışan olabilir. Onlara karşı sert olmayın çünkü daha da üzülebilirler. Onlarla bir motivasyon konuşması yapmaya çalışın ve ekibi buna katılmaları için teşvik edin.

Taşınmak veya hayat koşullarınızı bir şekilde değiştirme isteği, şu anda maddi konularda çok fazla endişe etmenize sebep olabilir. Bu şu an yapabileceğiniz bir şey değil, bu isteğiniz sahip olduğunuzdan çok daha fazla şey gerektiriyor. Gelirinizi arttırma yolları üzerinde düşünebilirsiniz fakat şu an bir şeylere kalkışmak için iyi bir zaman değil. Bir kaç gün bekleyin, eğer hala isteğiniz devam ediyorsa o zaman seçenekleri değerlendirirsiniz.

Korku seni alman gereken riskleri almaktan alıkoyuyor mu? Hoşlandığın biri var ve ona açılamıyor musun? Evren, senden korkularını yenmeni talep ediyor. Önümüzdeki yıllarda risk aldığın için yaşayabileceğin olası utançlardan kaynaklanan değil; yapmadığın şeylerin pişmanlıkları önüne serilebilir. İyi düşün.İçinizde bir filozof var. Bazen kendinizi etrafınızdaki insanları izleyen yaşlı bir ruh gibi hissediyorsunuz. Bir tarafınız her zaman bir şeyleri analiz ediyor ve olaylara daha geniş bir çerçeveden bakmaya çalışıyor. Bugün içinize yönelmek ve hayatınızda nasıl daha büyük bir denge elde edebileceğinizi görmek isteyebilirsiniz. Beslenme ve egzersiz alışkanlıklarınız gibi temel konularda birtakım gelişmeler olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir süre önce başlayan büyük meditasyon evreniz sona eriyor. Bu da demek oluyor ki, dünyaya geri dönmek zorundasınız! Bir müddet " yeni ve gelişmiş" siz, günlük hayatta nasıl ilerleyecek, bunu test etmeniz gerekiyor. Gerçek değişimler deneyimleyebilirsiniz!

21 Temmuz 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün bilinçaltı etkili rüyalarla güne başlayabilirsiniz. Aile üyeleri, akrabalar ve yakınlarınız günü geçirmeyi tercih edeceğiniz ilişkiler olabilir. Zaman zaman kendi alanınızda kalmak, kendi içinize dönmek sizi daha iyi hissettirebilir.

21 Temmuz 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hiç olmadığın kadar panik ve telaşlı olacağın bir gündesin. Sakin davranman, hata yapmanı engelleyeceği gibi yıpranmamanı da sağlayacak. Sevgilisinden yeni ayrılmış bir Aslan burcuysan, bir süre yalnız kalmak isteyebilirsin. Evli bir Aslan burcuysan, eşinin ailesinde yaşanacak sağlık sorunu kaygılanmana neden olabilir. Gün içerisinde karşılaşacağın insan bencilce tavırları seni rahatsız edebilir.

21 Temmuz 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi ihtiyaçlarınızı çözüme ulaştırmak adına dostlarınızdan destek almak isteyebilirsiniz. Duygusal davranışlarınız samimiyetinizi artıracaktır. İnsanların size olan inancını bu süreçte daha net görebilirsiniz.

21 Temmuz 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün uğraştığınız işlerde yaratıcılığınızı ortaya koymak isteyebilirsiniz. Bazı konularda rahatça risk alabileceksiniz. Aşk gündeminize gelebilir. İlgilendiğiniz konuları sonuca bağlamak kolay olmayabilir. Hayatınızda düzeltmeniz gereken işlerle uğraşabilirsiniz. Gün içinde dağınık koşullar söz konusu. Hobilerinize zaman ayırabilirsiniz.

21 Temmuz 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Anıların tekrar gündeme gelmesi ve kendinizi daha verimli hissetmenizle beraber farkındalık getirebilir. Duygusal açıdan kendinizi verimli hissedebilirsiniz.

21 Temmuz 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Enerjinizi açık ve doğrudan yansıtabileceğiniz bugün, maddi konular, ortak gelirler, alım satım, krediler, miras, burs, nafaka, eş ve ortağın gelirleri konusunda belirsizlikler yaşayabilirsiniz. Bu konularla ilgili verilen sözleri bugün taahhüt olarak kabul etmemelisiniz. Genel olarak iletişim hatalarına ve yanılgılara açık bir günden geçmektesiniz.

21 Temmuz 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir beraberliğe şans vermek size sağlayacağı güvenli alanı kullanarak geçmişe dayanan bazı büyük sorunlarınızı çözmenizi sağlayabilir. Geçmişinizde sizi baskı altında tutan birinin gölgesinden çıkmak için, artık üstünüzde eskisi gibi bir gücü olmadığını fark etmeniz gerekiyor.

21 Temmuz 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kişisel olayları bir kenara bırakarak yaşantınızla ilgili özel kararlar almalısınız. Aşk hayatınızın size yaşattığı bazı sorunlar gurur meselesi yapabilirsiniz. İnatçı tavırlarınızla çevrenizi kızdırabileceğiniz bir dönem.

21 Temmuz 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün idari ve hukuksal işlerde güçlüklerle karşılaşabilirsiniz. Başkalarına emir vermekten çok hoşlanıyorsunuz ve herkesi sizin kurallarınıza uymaya zorluyorsunuz. Eğerarkadaşlarınızla aranızda büyük bir kavga çıkmasını istemiyorsanız, yalnız çalışmalısınız.

21 Temmuz 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eski sevgilinizi bir türlü aklınızdan çıkaramıyorsanız, bugün ona mesaj atmayı düşünebilirsiniz. Finansal hesaplarınızı çok iyi bir şekilde yönetiyorsunuz. Ailenizle vakit geçirmeyi çok huzurlu bulacaksınız.

21 Temmuz 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Zihinsel aktiviteniz çok yüksek. Hızlı ve girişken yapınızı ön plana çıkaracak seyahatler söz konusu olabilir. İdealleriniz doğrultusunda hareket etmekten yanasınız. Hiçbir konuda ödün vermemeniz gereken bir gün içindesiniz.

21 Temmuz 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 41' 31" R
Ay
Oğlak
01° 23' 39"
Merkür
Koç
16° 20' 31"
Venüs
Koç
28° 48' 04"
Mars
Balık
28° 20' 56"
Jüpiter
Boğa
23° 32' 29"
Satürn
Balık
16° 24' 59"
Uranüs
Boğa
22° 14' 44"
Neptün
Balık
28° 51' 12"
Plüton
Kova
02° 05' 59"
Chiron
Koç
20° 33' 28"
Lilith
Başak
23° 08' 23"
True Node
Koç
15° 25' 26"
Son Güncelleme : 28/04/2024 15:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>