Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Rahat ve Huzurlusun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Temmuz 2021, Cuma

Aşk 40%
Para 80%
Sağlık 60%

Geçmiş yaşamlara inanmayabilirsiniz, ancak bugün gerçekten merak ettiğiniz bazı anlar olabilir! Bazı ilginç tesadüfler yaşayabilirsiniz. İş ya da sosyal hayatınızda ruh eşinizle karışalaşabilirsiniz. Bu kişi sizinle aynı ilgilere veya inançlara sahip olabilir. Bu kişiyle daha önce tanışıp tanışmadığınızı merak edebilirsiniz, çünkü öyle hissedeceksiniz!

Bugün sizin için son derece verimli bir gün olabilir. Çalışmak için iyi bir bir bilgi birikimine sahipsiniz ve bu durum, günlük çalışmalarınız için size büyük katkı sağlayacaktır. Bu ayrıca hayatınızda daha uzun vadeli trendlere bakmak için mükemmel bir zamandır. Bundan beş ya da on yıl sonra hayatınızı düşünün ve şu anki hareketlerinizin geleceğini nasıl etkilediğini düşünün. İleriye gitmek için plan yapın.

İş ve maddi konularda kendinizi daha güvende hissettiğinize göre, ruhani ve metafiziksel yönlerinizi genişletmenin yollarını arayabilirsiniz. Sezgisel ve fiziksel becerileriniz çok yüksek düzeyde bu da bazı canlı rüyalar ve hayaller görmenize ve hatta bunlardan kaynaklanan sezgilere sebep oluyor. İlginizi çeken her hangi bir konudaki kitaplar ve konferanslar sizin için aydınlatıcı olabilir. Keşfedilmek için sizi bekliyorlar!

İnsanlar her zamankinden daha sakin ve sessiz olduğunu düşünebilir. İçinde olup bitenler yüzünden insanlarla uğraşacak enerjin kalmamış olabilir. Öte yandan son birkaç yıldır hayatına hakim olan düzensizliğin sona ermekte olduğunu hissediyorsun. Yaşamın için zaruri olan şeylerin bir daha asla görüş açından çıkmaması için elinden geleni yapmalısın.Biraz gösteriş yapıp yapmamak sana kalmış. Doğuştan gelen hünerlerini göstermek konusunda bu denli çekingen olmaya devam edersen, hayatının anlamını bulmak senin için zorlaşır. Günün gezegen hareketleri, yeteneklerini biraz ciddiye alman için seni zorluyor. Bu yeteneklerden kolayca yararlanabilirsin; nasıl olabileceğini anlamak için iç dünyana bak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün savunmasız piliçlerinizi şeytani tilkiden korurken kendinizi anne tavuk gibi hissedebilirsiniz. Kapı her çaldığında sorgusun sualsiz açmayacak kadar akıllısınız. Gözetleme deliğini kullanın, çiftçiden gelen beslenmeyi de kaçırmak istemezsin sonuçta. Diğer şeylerin bölgenize girmesi sinir bozucu olabilir. Güçlü olun ve yuvanızda her şeyin yolunda gideceğinden emin olun.

23 Temmuz 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün uyku düzensizlikleriyle güne başlayabilirsiniz. Gün içinde zorunlu işler, ilişkilerin gerektirdiği sorumluluklar ortaya çıkabilir. Aşk ilişkilerinde uzun vadeli etkilerin olabileceği deneyimler içerisinde olabilirsiniz. Bir duygunuzda netleşebilirsiniz.

23 Temmuz 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrendeki kişilerle olumlu yönde ilerleyen ilişkilerin, hayatının diğer alanlarında da etkisini gösterecek. Arkadaşların aracılığıyla tanışacağın yeni kişiler senin için önemli referans kaynağı olabilirler. Bugün, kendini çok rahat ve huzurlu hissedeceksin. Ailesiyle yaşayan bir Aslan burcuysan, sorumluluklarının gündeme gelmesi, tartışmalara neden olabilir.

23 Temmuz 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İletişiminize duygularınız hükmediyor. Kararsızlığınız sizleri zorda bırakabilir. Duygularınızın sizi bu kadar yönlendirmesine izin vermemelisiniz. Kendinize inanın ve mantığınızla harekete geçin.

23 Temmuz 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumluluklarınızın üzerine gideceğiniz bir gündesiniz. Çalışma arkadaşlarınızla fikir düzeyinde tartışmaya girmemeye özen gösterin. Gün içinde ilişkiler biraz gergin olabilir. Akışta kalmaya özen göstermelisiniz. Parasal konuları organize etmek istediğiniz zamanlar olabilir. Akşam saatlerinde yeni organizasyonlar yapabilirsiniz.

23 Temmuz 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızın stabil olduğu ve artık bunu tam olarak onaylamadığınız bir dönemdesiniz. Artık değişimi hayatınıza davet etmek isteyebilirsiniz.

23 Temmuz 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendinizi toplum içinde bulunduğunuz her ortamda sevgi dolu ifade ederek, güzelliğiniz/ yakışıklılığınız ile ön planda olacağınız bugün, ilişkilerden yana muazzam fırsatlar elde ederken, aile ilişkilerinizi geliştirebilir,hayatınızda olumlu kararlar alabilir ve ilişkilerinizde keyifli bir gün geçirebilirsiniz.

23 Temmuz 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Parasal konularda sizi biraz rahatlatacak gelişmeler yaşayabilirsiniz, bu durum kendi değerinizin ve ihtiyaçlarınızın oldukça farkında olmanızla birleşince bazı kişisel harcamalarda aşırıya kaçabilirsiniz.

23 Temmuz 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Karşı cinse istemeseniz de, kayıtsız kalamayacağınız bir dönem. İş konusunda iletişime önem vermek zorunda kalacaksınız. Küçük yazışmalar ve seminerler sayesinde kendinizi göstereceksiniz. Enerjinizin yüksek olduğu bir gün.

23 Temmuz 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok hareketli ve bereketli bir gün. Para konusunda da oldukça talihlisiniz. Şansınız oldukça açık durumda. Bu şansınızı zorlamadan dikkatli davranırsanız karlı çıkarsınız. Birlikte olduğunuz kişi hakkında söylenen sözlere hemen inanmanız üzülmesine neden oluyor.

23 Temmuz 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün eşiniz ile önemli bir konu hakkında konuşmanız gerekebilir. İş hayatınız ile ilgili karşınıza harika fırsatlar çıkacak ve bunları en iyi şekilde değerlendirmek isteyeceksiniz. Zihinsel sağlığınıza daha fazla önem gösterin.

23 Temmuz 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sinirlerinize hakim olmalısınız. Ay'ın konumu, aşk ilişkilerinize potansiyel bir heyecan getiriyor. Planlı bir şekilde davrandığınız zaman olaylar kendiliğinden rayına oturuyor. Bugün, enerjinizi istediğiniz gibi dengeleyeceksiniz.

23 Temmuz 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 59' 02" R
Ay
Yay
08° 38' 60"
Merkür
Koç
16° 02' 31"
Venüs
Koç
26° 38' 09"
Mars
Balık
26° 59' 33"
Jüpiter
Boğa
23° 07' 60"
Satürn
Balık
16° 15' 24"
Uranüs
Boğa
22° 08' 45"
Neptün
Balık
28° 47' 55"
Plüton
Kova
02° 05' 43"
Chiron
Koç
20° 27' 27"
Lilith
Başak
22° 56' 41"
True Node
Koç
15° 31' 14"
Son Güncelleme : 26/04/2024 21:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>