Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Zıtlaşmaktan Çekinmiyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Temmuz 2021, Perşembe

Aşk 90%
Para 50%
Sağlık 60%

Evet, projenizin başlaması biraz zaman aldı. Bunun nedeni, yeterince konsantre olmamanız. Tek seferde birçokyapıyorsunuz, dolayısıyla da işler beklediğinizden daha yavaş ilerliyor. Uyum sağlama evresinde enerjinizi tek bir yöne odaklamanızı gerekiyor. Peki, hangi yöne?

Yaratıcı doğanız bugün müthiş bir zirvede, ve içinizdeki sanatçının ortaya çıkıp oynamak istediğini fark edeceksiniz. Sizi mutlu eden fantezi dünyanızda kendinizi şımartın. Gerçeklerden kaçıp hayal dünyasına saklanmak, yaptığınız tüm zor işleri dengelemek için bugün gerekli bir unsur olabilir. Kullanabileceğiniz her türlü yolla kendinizi yaratıcı bir şekilde ifade edin.

Bugün kendi kabuğunuza çekilip herkesten uzak kalmak isteyeceğiniz bir gün olabilir çünkü etrafınızda apaçık bir sürü iğrençlik var. Bu sizin hatanız değil. Yorucu bir gün ve insanlar buna tepkili. Bugünkü hedeflerinize odaklanın ve negatif enerjiyi üzerinize çekmeyin. Hissedebileceğiniz gereksiz baskıyı başınızdan savmak için, gün içerisinde molalar verseniz iyi olur.

Kariyerini ilgilendiren geçici bir aksaklık sebebiyle yolunu kaybetmiş hissediyor olabilirsin. Aksaklığın sebebi bazı ekipmanlar olabilir. Kendini çılgına döndürme – bu geçici bir mesele, yakında çözülecektir. Kararlılığın, verimliliğin ve pratik yetilerin en kısa sürede aksaklığın giderilmesinde önemli yol oynayacaktır. Aslında gelecek konusunda oldukça pozitifsin ve bu enerji de uzun süre değişmeyecek gibi! Hiçbir sorunu bugün takma. Rahatla ve aile ile dostların eşliğinde günü geçir.Bugün savunmasız piliçlerinizi şeytani tilkiden korurken kendinizi anne tavuk gibi hissedebilirsiniz. Kapı her çaldığında sorgusun sualsiz açmayacak kadar akıllısınız. Gözetleme deliğini kullanın, çiftçiden gelen beslenmeyi de kaçırmak istemezsin sonuçta. Diğer şeylerin bölgenize girmesi sinir bozucu olabilir. Güçlü olun ve yuvanızda her şeyin yolunda gideceğinden emin olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İçinizde bir filozof var. Bazen kendinizi etrafınızdaki insanları izleyen yaşlı bir ruh gibi hissediyorsunuz. Bir tarafınız her zaman bir şeyleri analiz ediyor ve olaylara daha geniş bir çerçeveden bakmaya çalışıyor. Bugün içinize yönelmek ve hayatınızda nasıl daha büyük bir denge elde edebileceğinizi görmek isteyebilirsiniz. Beslenme ve egzersiz alışkanlıklarınız gibi temel konularda birtakım gelişmeler olabilir.

22 Temmuz 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün güne daha enerjik ve yüksek duygularla, motivasyonla başlayabilirsiniz. Gün içinde daha flörtöz olabilir, katıldığınız ortamlarda ışıldayabilir ve ilgiyi üzerinize toplayabilirsiniz. Çocuklarla ilişkiler ön planda olabilir, çocuklarınızla vakit geçirebilirsiniz.

22 Temmuz 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatında meydana gelecek hızlı gelişmeler, seni sürekli hareket halinde olmaya itecek. Arkadaşlarınla vakit geçirmek için planlar yapabilir ve çok sayıda telefon görüşmesi gerçekleştirebilirsin. Çalışmayan bir Aslan burcuysan, kaygıların bu süreçte artış gösterebilir. Venüs, bugün itibariyle kendisini güçsüz hissettiği burçta konumlanıyor. Aile içerisinde yaşanan zıtlaşmalar, tartışmalara neden olabilir. Düşündüklerini söylemekten geri durmayacaksın.

22 Temmuz 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal konularınız için bankalar ile görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz. Mali tablonuzdaki dengesizlik sizi kısa süreli yorsa da süreci mantıklı kararlarla hızlıca toparlayabilirsiniz.

22 Temmuz 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınıza daha ciddi yaklaşabilirsiniz. Gün içindearkadaşlarınızla ilişkilerinizde gerilmeler olabilir. Ailenizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Sizi yoran koşullara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Endişe yaratan durumlardan uzak durmalısınız. İkili ilişkilerinizde dengede kalmaya çalışın.

22 Temmuz 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Günün büyük bir çoğunluğunu ilişkiniz odaklı geçirmek isteyebilirsiniz. İş konusunda karar almanız ve karar uygulayıcı olmanız beklenebilir.

22 Temmuz 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aile büyükleri, kurumlar, patronlar ve devam eden işlerinizle ilgili geçici problemler yaşayabilirsiniz. Bu süreçte tez canlı davranmadan ve acele etmeden, işlerinizi kendi akışına bırakıp, isteklerinizin gerçekleşmesi için kendinize zaman tanımalısınız.

22 Temmuz 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Parasal konularda şanslı bir döneme giriyorsunuz, bazı harcamalar beklediğinizden daha kolay olabilir veya ufak meblağlar birikerek sizi daha rahat ettirebilir. Hayallerinizi finanse etmek ve bütçenizi planlamak için uygun bir zaman.

22 Temmuz 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaşam enerjinizin yüksek olması motivasyonunuzu artırıyor. Babanız veya aile büyüklerinizin tavsiyelerine karşı çıkarken, kendi düşüncelerinizi uygulama konusunda ısrarcı olacaksınız. Enerjik ve yaşam zevkiyle dolusunuz.

22 Temmuz 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde işleriniz yolunda gitmiyor. Hemen umutsuzluğa kapılmayınız. Sabırlı olunuz. Zaten bu da sizin burcunuzun bir özelliği. Hayatta elde ettikleriniz hep sabrınızın sonucu. Duygularınızı kontrol edin. Olaylar karşısında serinkanlı olursanız, artı puan kazanabilirsiniz.

22 Temmuz 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugünü partneriniz ile birlikte geçirmek istemeyebilirsiniz. İş hayatınızda karşınıza engeller çıksa bile durmadan ilerlemeye devam ediyorsunuz. Zihinsel sağlığınıza daha fazla önem göstermeye başlamanızda fayda var.

22 Temmuz 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, her olayı pratik bir şekilde çözeceğinizin farkındasınız. Düşünceleriniz hızlı ve yoğun duygular içindesiniz. İsteklerinizi gerçekleştirmek için gerekli şartları kısa sürede oluşturacaksınız. Beklediğiniz haberleriniz gecikebilir.

22 Temmuz 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 02' 12" R
Ay
Akrep
01° 00' 54" R
Merkür
Koç
16° 07' 07"
Venüs
Koç
22° 54' 13"
Mars
Balık
24° 39' 09"
Jüpiter
Boğa
22° 25' 58"
Satürn
Balık
15° 58' 26"
Uranüs
Boğa
21° 58' 33"
Neptün
Balık
28° 42' 08"
Plüton
Kova
02° 05' 05"
Chiron
Koç
20° 17' 00"
Lilith
Başak
22° 36' 32"
True Node
Koç
15° 38' 38"
Son Güncelleme : 23/04/2024 20:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>