Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Değişim Etkisini Gösteriyor Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Temmuz 2021, Pazar

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 40%

Hiçbir şey sizin istediğiniz gibi gitmiyor. Akılcı zihniniz size her şeyin yerinde ve yolunda olduğunu ve planlarınıza devam etmek için hiç bir engelinizin olmadığını söylüyor. Ancak içinizden bir ses, bunun tam aksini iddia ediyor. Planlarınızda bir şekilde kusurlar olduğunu düşünebilir veya kalbinizde diğerlerinden saklayarak görmezden gelmeye çalıştığınız fakat herkese söylemeniz gereken bir acı olabilir.

Bugün size karşı çıkan güçlü bir karşı güç var. Başkalarının kararlı tutumunun, başarmaya çalıştığınız şeylerden sizi geri bıraktığını görebilirsiniz. Bozuk paranın diğer tarafını da görmeye çalışın. Büyük bir perspektif kazanabilir ve günün olayları sayesinde sağlıklı bir denge sağlayabilirsiniz. Birisi sizinle aynı fikirde olmasa bile, bakış açınızdan ödün vermeyin.

Duyduğunuz veya okuduğunuz ruhani ve metafiziksel konular bugün kafa karıştırıcı ve biraz da sıkıcı gelebilir. Tek başına bir yerlere gidip bu konuları anlamaya çalışabilirsiniz, fakat bugün bunun için iyi bir zamanlama değil. Çünkü böyle yaparak sadece kafanızı biraz daha karıştıracaksınız. Bugün bilgi toplamak için iyi bir gün diye düşünün, bunları kabul edip etmeme konusunda düşünmeyin. Yarın zihniniz daha temiz olacak.

Günü sessiz sakin bir şekilde geçirmek istiyorsun ama aile üyelerinin başka planları var. Çocukların adeta hiperaktif gibi davranabilir ve oyun oynamak için ısrar edebilirler. Romantik partnerin seni alışverişe ya da ev işlerine sürüklemek isteyebilir. Zorunlu ev işlerini yapıp geri kalan vakti kendine ayırmak en iyisi olacaktır.Bugün sizin için başkalarıyla kıymetli bağlar kurmak açısından son derece önemli. Kendinizi hızlı gelişen ve zekice ilerleyen sobetlerin ve tartışmaların içinde bulabilir ve bunlardan çok şey öğrenebilirsiniz. Madalyonun her iki yüzünü de görmekte başarılısınız fakat bu sizi kararsızlığa ve ilişki kurmakta zorlanmaya itiyor. Bir yol seçip oradan ilerleyin. Kararlı olun!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Karamsar ya da morali bozuk bir kişinin beklenmedik bir ziyareti biraz canınızın sıkılmasına neden olabilir. Fazla neşeli olmaya uğraşmayın. Şu anda iyi bir dinleyici olmanız daha önemli. Ayrıca bugün biraz fazla hassas olduğunuzu fark edebilir ve ani gürültülerde yerinizden sıçradığınızı görebilirsiniz. Bundan çok fazla anlam çıkarmamaya dikkat edin. Bu aşırı duyarlılık kalıcı değil ve birkaç gün içinde geçecek gibi görünüyor.

25 Temmuz 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Kova burcunda Dolunay gerçekleşiyor. İlişkilerinizde olgunlaşma, netleşme ve ilişkilerin geleceğini daha iyi görebilme hali söz konusu olacak. Pek çok ilişkinizde daha akılcı ve mantıksal davranmak isteyebilirsiniz. Bazı ilişkilerin gerektirdiği sorumluluklar bugünlerde daha önemli ve belirleyici olabilir.

25 Temmuz 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün rahat bir nefes alabilirsin. Hayatının küçük alanlarında başlayacak değişim üzerinde büyük bir etki yaratabilir. Yakın çevrendeki insanların konuşmalarını irdeleyeceğin bir gündesin. Bu durum ufak tefek anlaşmazlıklara yol açabilir. Uzun zamandır görüşmediğin arkadaşlarınla yapacağın telefon konuşmalarında enteresan bilgiler öğrenebilirsin. Akşam saatlerinde yakın arkadaşının düğününe katılmak için hazırlıkların olabilir.

25 Temmuz 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Partnerinizle aranızdaki sorunları çözmek için atılımda bulunabilirsiniz. Bu atılımı bir çiçek, bir şiir ya da herhangi bir hediye ile desteklemek yeterli olmayabilir. Gerçekten pişman olduğunuzu ve onun için her şeyi yapabileceğinizi ona hissettirmelisiniz.

25 Temmuz 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay bugün karşıt burcunuzda. Bugün ortaklaşa konulara odaklısınız ve kendinizi daha bağlı hissedebilirsiniz. Öğle saatlerinde başkaları ile paylaşabileceğiniz çok şey var.

25 Temmuz 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mutluluğu bulmak sizin için önemli olacak bu bağlamda çevrenize kulak vermelirsiniz. Ailenize karşı olan belirgin ilginiz sevildiğinizi hissetmenizi...

25 Temmuz 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca özel ilişkilerinizde uyum, denge ve aşk duygusu öne çıkarken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, hayatınızdaki sosyal ilişkiler ağının size katkısını daha rahat gözlemleyebilirsiniz. Arkadaş çevrenizle eğlenceli etkinliklerde yer alabilir, ortaklar, yakın dostlar ve partnerinizle uyumlu bir gün geçirebilirsiniz.

25 Temmuz 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İlişkinizde herhangi bir değişiklik olmasa bile yakınlarınızdan uzaklaşıyor gibi hissedebilirsiniz. Dönemsel olarak daha fazla ilgi ihtiyacınızın olması buna yol açıyor olabilir. Sabretmeyi başarırsanız yakında kazançlı bir haber alabilirsiniz.

25 Temmuz 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün organizasyon çalışmalarıyla yaşantınızı renklendirmek isteyeceksiniz. Liderlik yapabileceğiniz bazı olayların gündem kazanması sonucunda, kendinizi yeniden keşfedeceksiniz. Maddi konularda bolluğa kavuşmanız zaman alabilir.

25 Temmuz 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde zihniniz çok açık. Özellikle mesleki konularda bundan yararlanabilirsiniz. Bu da sizin yararınıza olacak. Fikirleriniz çevreniz tarafından takdirle karşılanıyor. Sevildiğinizi bilin ve ona göre davranın. Gereksiz kuruntulara kapılmayın.

25 Temmuz 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yeni bir ilişkiye gireceksiniz ve kendinizi dünyanın zirvesindeymiş gibi hissedeceksiniz. İş yerinizde karşınıza engeller çıksa bile azimli bir şekilde ilerlemeye devam edin. Meditasyon yaparak negatif enerjilerden kurtulabilirsiniz.

25 Temmuz 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, çevrenize karşı sevecen ve anaç duygular içindesiniz.Arkadaşlarınızın her türlü sorunlarına çare bulma çabası içinde olacaksınız. Dostlar arası kırgınlıklara aracılık yapabilirsiniz. Uzun sürecek yakınlıklara tanık olacaksınız.

25 Temmuz 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 11' 40"
Ay
Akrep
24° 48' 18"
Merkür
Koç
26° 28' 03"
Venüs
Balık
21° 38' 53"
Mars
Balık
04° 59' 42"
Jüpiter
Boğa
16° 48' 05"
Satürn
Balık
13° 18' 19"
Uranüs
Boğa
20° 39' 48"
Neptün
Balık
27° 48' 36"
Plüton
Kova
01° 49' 35"
Chiron
Koç
18° 47' 43"
Lilith
Başak
19° 48' 01"
True Node
Koç
15° 36' 04"
Son Güncelleme : 29/03/2024 12:50

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>