Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
İrdeliyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Temmuz 2021, Cumartesi

Aşk 80%
Para 40%
Sağlık 50%

Havada aşk kokusu var. Kendinizi ormanın içinden atlayan ve karşılaştığı tüm canlıya özel gücünü gösteren bir süper kahraman gibi düşünün. Verecek çok fazla şeyiniz olduğu için bunun karşılığını da fazlasıyla alacaksınız. Aşkınızı her yere saçın. Oradan oraya atlayarak adeta insanların gülümsemelerini topluyorsunuz. Endişelerinizi bir kenara bırakın. Mutlu olmak için çok neden var. Gülün çünkü sizi genç tutan şey bu.

Yaklaşık iki hafta önce, kariyer planlarınızın bazılarına yeni bir boyut eklediniz. Bugün, bu planların hayata geçmesi için sıkı çalışmaya başlama zamanı. Buna emin olabilirsiniz! Her şeyi mümkün olduğunca verimli bir şekilde yapmak için ihtiyacınız olan tüm enerjiye sahip olacaksınız. Bugün verdiğiniz kararlar, kariyerinizde bazı uzun vadeli etkilere neden olabilir.

Bugün bazı güçlü sezgisel anlar yaşayabilirsiniz. Her zaman ruhani bir tarafınız vardı ve bugün bu sezgiler size yardım edecek. Odadan içeri girdiğinde, o kişinin enerjisini okuyabiliyorsunuz. Eğer birsözleşmesi yapmak üzereyseniz, açığa vurulmamış şeylere dikkat edin! Sezgileriniz, satır aralarını okumanıza yardım edecek bu da cebinize para girecek anlamına geliyor.

Hayatınla ilgili önemli bir adım atabilirsin. Yüksek bir özgüvenle birleşen kuvvetli bir fiziksel enerji ile büyük hedeflerine yönelik hareket edebilisin. Her yönden ayağına fırsatlar gelebilir ve hazırdaki enerji hızlı ve öfkeli olabilir! Güçlü, cesur doğan kendini gösteriyor olacak; hareket halindeki o trene atlayacak enerjiyi ve yüreği kendine bulacaksın!Karamsar ya da morali bozuk bir kişinin beklenmedik bir ziyareti biraz canınızın sıkılmasına neden olabilir. Fazla neşeli olmaya uğraşmayın. Şu anda iyi bir dinleyici olmanız daha önemli. Ayrıca bugün biraz fazla hassas olduğunuzu fark edebilir ve ani gürültülerde yerinizden sıçradığınızı görebilirsiniz. Bundan çok fazla anlam çıkarmamaya dikkat edin. Bu aşırı duyarlılık kalıcı değil ve birkaç gün içinde geçecek gibi görünüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Biraz gösteriş yapıp yapmamak sana kalmış. Doğuştan gelen hünerlerini göstermek konusunda bu denli çekingen olmaya devam edersen, hayatının anlamını bulmak senin için zorlaşır. Günün gezegen hareketleri, yeteneklerini biraz ciddiye alman için seni zorluyor. Bu yeteneklerden kolayca yararlanabilirsin; nasıl olabileceğini anlamak için iç dünyana bak.

24 Temmuz 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün uyku düzensizlikleriyle güne başlayabilirsiniz. Gün içinde zorunlu işler, ilişkilerin gerektirdiği sorumluluklar ortaya çıkabilir. Aşk ilişkilerinde uzun vadeli etkilerin olabileceği deneyimler içerisinde olabilirsiniz. Bir duygunuzda netleşebilirsiniz.

24 Temmuz 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Atacağın adımları sağlam bir şekilde irdeleyerek atıyorsun. Hata yapmak istemeyişin, seni buna mecbur bırakıyor olabilir. Gün içerisinde kendini ifade etmekte zorlanmayacaksın. İkili ilişkilerinde fikir ayrılıkları olsa da tatsızlıkların önüne geçebilirsin. İlişkisi yeni sona ermiş bir Aslan burcuysan, yeni bir ilişki için aceleci olmak istemeyeceksin. Bir süreliğine kendi kabuğuna çekilmeyi düşüneceksin.

24 Temmuz 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Partnerinizle gelecek hakkında konuşabilirsiniz. İleriye dönük alacağınız sorumluluklar sizi korkutsa da bu sorumlulukları gözünüzde büyütmeden ve kendinize yük etmeden, bunların hayatın tatlı telaşları olduğunu hatırlamalısınız.

24 Temmuz 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün evde ve evlilik hayatında daha dikkatli ve gerçekçi olmanızda fayda var. Duygusal açıdan sizi zorlayabilecek durumlarla karşılaşabilirsiniz.

24 Temmuz 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Geçmiş yüklerinizden arınabilirsiniz. Aşk konusunda da partnerinize oldukça çekici gelebilirsiniz ve karşı cinsi de kendinize kolaylıkla çekebilirsiniz...

24 Temmuz 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gökyüzündeki zorlayıcı enerji ilişkileri zorlaştırıyor. İlişkilerinizde daha sahiplenici, karşı tarafı zorlayan bir tutum içerisinde olabilirsiniz. Eski defterleri açmamaya, fevri davranmamaya özen gösterin.

24 Temmuz 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Genelde size bağımlı olan biriyle ilişkinizde ibreler tersine dönebilir. Yardıma veya yönlendirilmeye ihtiyacınız olduğunu inkar etmek işleri zorlaştıracaktır. Her zamankinden daha fazla ilgi ve sevgi talebiniz olabilir.

24 Temmuz 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Zor şartlarda çalışmaktan yılmayan bir yapınız var. Koşullarınızı zorladığınız zaman hedeflerinize hızlı yaklaşıyorsunuz. Yaşam kalitenize ilave edeceğiniz her türlü donanıma hazırsınız. Yeni sınavlara doğru gidiyorsunuz.

24 Temmuz 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekilerle ilşkileriniz yönünden oldukça olumlu gelişmeler yaşayacaksınız. Çevrenizden yararlanarak içinde bulunduğunuz sıkıntılardan kurtulacaksınız. Geçmişte ufak kırgınlıkların yaşandığı bir arkadaşınızla karşılaşıp hiç bir şey olmamış gibi davranacaksınız.

24 Temmuz 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün eşiniz ile tartışmaktan kaçınmalısınız. İş hayatınızda karşınıza çıkan engelleri başarılı bir şekilde aşıyorsunuz ve çok azimlisiniz. Sağlığınız için gün içinde fiziksel olarak daha aktif olmaya başlamalısınız.

24 Temmuz 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinizle birlikte mantıklı davranışlar içinde olacak ve bazı planlarınızı birlikte hayata geçireceksiniz. Zevklere düşkünlük söz konusu olacak. Ortak kararlar alacak, birçok aktiviteye birlikte katılacaksınız. Hareketlenme var.

24 Temmuz 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 45' 44"
Ay
Akrep
19° 24' 15"
Merkür
Koç
26° 16' 02"
Venüs
Balık
21° 06' 26"
Mars
Balık
04° 39' 16"
Jüpiter
Boğa
16° 42' 32"
Satürn
Balık
13° 15' 19"
Uranüs
Boğa
20° 38' 35"
Neptün
Balık
27° 47' 37"
Plüton
Kova
01° 49' 10"
Chiron
Koç
18° 46' 11"
Lilith
Başak
19° 45' 06"
True Node
Koç
15° 35' 46"
Son Güncelleme : 29/03/2024 02:20

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>