Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Ciddiyetini Yansıtıyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Temmuz 2021, Çarşamba

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 80%

Kontrolü bırakın ve başkalarının motivasyonlarını değiştirmemeye çalışın. Kendinize konsantre olun ve çevrenizdeki insanlarla kendinizi karşılaştırmayın. En mükemmele ulaşmaya çalışırsanız, şimdiye kadar başarmış olduğunuz şeylerden asla tatmin olamazsınız. Kendinize iyi davranın ve kararlarınıza saygı gösterin. Rahatlayın ve fantastik romantik yanınızın bu gece ortaya çıkmasına izin verin.

Toplumun kültürel değerlerine cevap vermek zorunda değilsiniz. Örneğin, çalışmanızın büyük bir kısmı modaya uygun veya belirsiz kaldıysa, kendiniz veya yaratımlarınız hakkında iyi hissetmeyi başaramazsınız. Zamanınızı anlamsız olanlarla geçirmemek için anlamlı etkinliklerle çok motive olursunuz. Bugünün gezegen açıları, size derinden hitap etmeyen her şeyden kendinizi kesmeye zorlayacaktır.

Rolling Stones ne güzel söylemiş: "Tatmin olamıyorum." Son zamanlarda hissettiğiniz ruh hali tam da böyle. Aslında son aktivitelerinize bakarsanız, yalnızca aynı yerde kalabilmek adına olabildiğince hızlı koştuğunuz için Alice Harikalar Diyarı'nda gibi hissetmeniz normal. Sonraki gün size yeni, daha tatmin edici yollar açmanın yanı sıra biraz rahatlamanızı da sağlayacak.

Dağları yerinden oynatacak bir hisle uyanabilirsin. Fiziksel enerjin ve istekliliğin çok yüksek; özgüvenin de öyle! Yaratıcı projeler zamanının büyük kısmını alabilir. Hem senin hem de çevrendekilerinin diyelim. Birilerine koçluk yapıyor veya bir konuda yardımcı oluyorsan, projeye hükmenin cezbediciliğinden kaçın.Bugün sosyal olarak yoğun bir gününüz olduğunu göstermelisiniz. Hakkında çok güçlü hissettiğiniz bir konu hakkında tartışmak için bir arkadaşınızla ya da bir grup insanla bir araya gelebilirsiniz. Bu durum gelecek için planladığınız şeyleri yapmak konusunda size motivasyon sağlayacağı gibi, sizi birbirinize daha da yakınlaştırabilir. Yabancı ülkeden gelen ya da heyecan verici bir yerde yaşayan birisiyle tanıştırılabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinize acımaktan vazgeçmelisiniz. Olaylar istediğiniz gibi gelişmediğinde veya bazı istenmeyen durumlarla karşılaştığınızda, mağduru oynamak çok kolay olabilir. Ancak her zaman çevremizde olup bitenleri ve bize olacakları kontrol altına alamayacağımızdan, en iyisi onlarla nasıl baş edebileceğimizin yollarını bulmak olacaktır. Acı çekmek her ne kadar iyileşmek için önemli bir unsur olsa da, daha iyi bir yol var. Asla pes etmeyip kendinizi hep daha iyiye taşımayı çalışın.

28 Temmuz 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerinizde arka planda kalan durumlar konuşulabilir. Hemhem özel hayatınızla ilgili sorun çözme, çözümcü olma zamanı. Gün içinde neyi iyileştirebileceğinize odaklanın, elinizde olmayan durumlara kafa yorarak kendinizi yormayın.

28 Temmuz 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dile getirmek istediğin konuları, çekinmeden, yüksek sesle dile getireceksin. Geleceğinle ilgili önemli kararlar alırken, ciddiyetini çevrene yansıtmayı başaracaksın. İletişim ve haberleşme gezegeni Merkür, bugün itibariyle burcunda hareket etmeye başlıyor. Harcamaların bu doğrultuda artış gösterebilir. Çocuğu olan bir Aslan burcuysan, çocuklarının okul durumları ile ilgili değişiklik gündeme gelebilir.

28 Temmuz 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eğlenmek için fırsat kolluyorsunuz. Uzun zamandır stres atamadınız ve kendinizi yorgun hissediyorsunuz. Artık stres atmak için tatil zamanı! Keyifli bir mola yaşam enerjinizi tazelerken ruhunuzu arşa çıkarabilir.

28 Temmuz 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ortaklı konular gündeminizi oluşturabilir. Endişe ve korku duyduğunuz olaylarla karşılaşabilirsiniz. Parasal konularınıza zaman ayırabilirsiniz. Yenilenme ihtiyacı içinde olabilirsiniz. Üstelerinizle ilgili konularla uğraşacağınız zamanlar olabilir. İşlerinizde bürokratik engellere takılabilirsiniz. Gelecek yönünde yeni planlar yapabilirsiniz.

28 Temmuz 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Jüpiter’in Kova burcunda seyredeceği 28 Aralık’a kadar ilişkiler açısından hareketlilik artabilir. Evlilik, birliktelik, ortaklık konuları gündemde olabilir, enerjinizin büyük bir kısmını ilişkilere odaklayabilirsiniz.

28 Temmuz 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi bulunduğunuz her ortamda ışığınız, yetenekleriniz ve yüksek enerjinizle gösterecek ve ön plana çıkacaksınız. Ani gelişen güzel haberler alabilir, seyahat edebilir ve sevdiklerinizle olumlu ve keyifli diyaloglar geliştirebilirsiniz. Gün içinde aile ilişkilerinde güç mücadelelerinden uzak durmanız gereken bir zaman dilimindesiniz.

28 Temmuz 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İnsanlarla paylaştığınız şeyler konusunda dikkatli olmak isteyebilirsiniz, özellikle sosyal medyadaki paylaşımlarınız başınızı ağrıtabilir. Çevrenizdeki insanları geçmiş olaylar için hak ettiğinden fazla yargılıyor olabilirsiniz.

28 Temmuz 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Düşünce bazında kalacak olan konular için, çevrenize taviz vermek istemiyorsunuz. Duygusal konularda fazla derin olacağınız bugünde, geniş kapsamlı olaylar için biraz daha beklemelisiniz. Motivasyonunuz çok daha güçleniyor.

28 Temmuz 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızda yapacağınız atılımlarla uzun zamandır beklediğiniz atılımları gerçekleştirebilirsiniz. Hayatınız tam çok monotonlaştığını düşündüğünüz anda canlanacak. Türlü yerlerden irili ufaklı para gelebilir. İyi bir yatırım yapabilirsiniz.

28 Temmuz 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün eşiniz ile aranızda çocuk sahibi olmak konusunda ufak bir konuşma geçebilir. Finansal durumunuzu düzeltebilmek için elinizden gelen her şeyi yapıyorsunuz. Aile bireyleriniz ile zaman geçirin.

28 Temmuz 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Harcamada sınır tanımıyorsunuz. Bugün, planladığınız işler için yüklü bir bütçeye ihtiyacınız olacak. Düşündüğünüz şeyleri gerçekleştirmek uğruna borçlanabilirsiniz. Çevrenize iyi niyetle yaklaşmanız, her zaman olumlu sonuç vermiyor.

28 Temmuz 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 54' 57" R
Ay
Akrep
12° 02' 59" R
Merkür
Koç
16° 00' 57"
Venüs
Koç
24° 00' 60"
Mars
Balık
25° 21' 02"
Jüpiter
Boğa
22° 38' 29"
Satürn
Balık
16° 03' 33"
Uranüs
Boğa
22° 01' 35"
Neptün
Balık
28° 43' 53"
Plüton
Kova
02° 05' 18"
Chiron
Koç
20° 20' 08"
Lilith
Başak
22° 42' 33"
True Node
Koç
15° 37' 11"
Son Güncelleme : 24/04/2024 18:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>