Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Aynanın Karşısına Geçiyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Ağustos 2021, Pazar

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 70%

Son zamanlarda, günlük rutininiz konusunda halsiz bir ruh halinde olabilirsiniz. Ama bugün, alarm sizi aniden uyandıracak. Yardımınızın acilen gerekli olduğunu anlayabilirsiniz ve boşa harcayacak zamanınız yok. Tek bir iyi belirlenmiş hedefe tüm enerjinizi vermeniz gerek. Genellikle projeden projeye atlıyorsanız, bu sizin için bir değişiklik olacak.

Hem maddi hem de manevi yaşantınız şu sıralar mükemmel bir uyum içinde görünüyor. Kariyer hedefleriniz orada duruyor fakat siz onlara erişecek özgüveni kendinizde bulamıyor olabilirsiniz. Hayalgücünüz, sezgileriniz ve ilhamınız had safhada. Bugünkü kadar yüksek olmasalar da öyle olmaya da devam edecekler. Bu iki kutbu kaynaştırmak oldukça zordur fakat siz bunu başarmış gibisiniz. İlerlemeye devam edin!

Bugün bir dönüm noktası yaşarsanız şaşırmayın. Buna ister kriz deyin ister farkına varma deyin, hayatınızda bir yön seçip diğerini devre dışı bırakmanız gereken zamanlardan biri. Tabii ki, sizin gibi insanlar belirsizlikten nefret ederler. Asla tereddüt etmezsiniz ve zorlukların üstesinden gelirsiniz. Bugün hedefinize tam gaz ulaşacaksınız ancak ayaklarınız yere basana kadar birkaç endişeli an yaşayabilirsiniz.

İçgüdülerin hiç olmadığı kadar kuvvetli. Bazen şeyler hakkında yoğun kokular alıyorsun ama bunlara her zaman önem atfetmiyor ve dikkatini vermiyorsun. Bugün bu enerjiye sarıl. Birisi hakkında, bütünüyle içgüdüsel, bazı düşünceler geliştirebilirsin. Bu içsel rehberliğe güven ve buna göre hareket etmekten çekinme. Profesyonel yaşamında sana faydası dokunabilecek bilgiler ayağına gelmiş olabilir mesela!Çok büyük olasılıkla duygusal hayatınızda bazı güzel gelişmeler olacak bugün. Kendinizi yenilenmiş ve enerji dolu hissedeceksiniz! Yurt dışında yaşamayı düşünebilirsiniz mesela ve bu fikir sizi ve arkadaşınızı ortak bir gelecek inşa etmek üzerine düşünmeye itebilir. Bir takım ilişkisini güçlendirmek için büyük bir projeden daha iyi bir şey olamaz, sizce de öyle değil mi?

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yaratıcı hayallerinizin peşinde koşun ancak gemideki gerçeklik polisine de dikkat edin. İnatçı bir kişiyle ya da hayatınızın çok iyi planlanmamış bir alanıyla biraz çatışma yaşıyor olabilirsiniz. Eyleme geçmeden önce iyice düşünün, yoksa kendinizi geri dönebileceğiniz herhangi bir imdat çıkışı olmayan bu hayaller dünyasında kaybolmuş halde bulabilirsiniz. Durumun olumlu taraflarına odaklanırsanız başarılı olacaksınız.

1 Ağustos 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Mars Başak burcuna geçiyor. Ay ise Koç burcunda ilerliyor. Gün içinde yeni harcamalarınız olabilir, seyahat ve yolculuklar içerisinde olabilirsiniz. Akrabalar ve aile büyükleriyle haberleşebilir, görüşebilirsiniz.

1 Ağustos 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bir türlü ikna olmadığın konularda, aynanın karşısına geçmen, ikna olmanı kolaylaştıracak. Konfor arayışın gün içerisinde fazla harcama yapmana neden olabilir. İlişkisi olan bir Aslan burcuysan, sevgilinin kariyerindeki gelişmeler büyük bir kutlamaya dönüşebilir. Zamanın hızını yakalamaya çalışırken, detayları atlamak istemeyeceksin.

1 Ağustos 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygularınızı baskı altında tutmaya çalışıyorsunuz. Olgunlukla hareket etme isteğiniz sevginizi açıkça yaşamanıza engel olmasın. Bugüne kadar kariyerinizde yalnız ilerlemiş olabilirsiniz. Bundan sonraki süreçte tek başınıza çabalamak yerine ekip çalışmasını tercih etmeyi seçin.

1 Ağustos 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün düşüncelerinizde ısrar edebilirsiniz. Başarılı olmak için oldukça kararlısınız. Ancak yine de eksik hissettiğiniz şeyler var.

1 Ağustos 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dostlarınızla ve ailenizle geçirdiğiniz zamandan büyük keyif alabilirsiniz. Yeterince iyi olmayı beklemeden yapmak istediklerinizi yapmaya çalışmalısınız.

1 Ağustos 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kararsızlıklarınızı bırakmak, sabır göstermek, ilişkilerinizde anlayışlı davranmak ve kendinizi en iyi şekilde ifade etmek için şanslı bir günde bulunuyorsunuz. Işığınızı en iyi şekilde ifade edebilir, insanlara duygusal, merhametli ve sevgi dolu yönlerinizi göstererek, ilişkilerinizde sevgiyi daha çok hissedebilirsiniz. Bugün size fazladan güzellik/yakışıklılık katan bir enerjinin içindesiniz.

1 Ağustos 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın ilişkilerinizdeki sorunlar şu an çözümsüz gibi gelse de olayların ateşinin sönmesiyle durumun sandığınız kadar vahim olmadığını göreceksiniz. İş hayatınızdaki gerilimleri evinizin içine sokmamak için bir yol bulmanız gerekiyor.

1 Ağustos 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Zekanız sayesinde başaramayacağınız konu yok. Yaptığınız çalışmalar, istediğiniz hedefe yaklaşmanızı sağlıyor. İş birliği içinde olduğunuz kişiler çok önemli ve seçimleriniz sayesinde yaşam kalitenizi yüksek tutuyorsunuz.

1 Ağustos 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Geleceğe yönelik projeler ve planlar ön plana çıkacak. Önünüzde birçok fırsat var. Eğer zekanıza güvenerek olumlu kararlar verirseniz bu fırsatları kaçırmamış olacaksınız.

1 Ağustos 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yeni bir ilişkiye girdiyseniz, bugün kendinizi sevgi dolu hissedeceksiniz. İş arkadaşlarınız ile birlikte daha fazla zaman geçirmeye özen göstermelisiniz. Duygusal olarak kendinizi çok kararlı ve mutlu hissediyorsunuz.

1 Ağustos 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kardeşlerle bağlarınızı güçlendirme adına yapacağınız işbirlikleri olumlu sonuç verecek.Yakın ilişkilerinizde pozitif davrandığınız zaman kendinizi huzurlu ve mutlu hissediyorsunuz. Bugün, iletişim konusunda oldukça şanlısınız.

1 Ağustos 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
28° 39' 26" R
Ay
Aslan
25° 27' 49"
Merkür
Koç
18° 09' 52"
Venüs
Koç
16° 06' 15"
Mars
Balık
20° 23' 01"
Jüpiter
Boğa
21° 10' 08"
Satürn
Balık
15° 26' 13"
Uranüs
Boğa
21° 40' 18"
Neptün
Balık
28° 31' 12"
Plüton
Kova
02° 03' 14"
Chiron
Koç
19° 57' 45"
Lilith
Başak
21° 59' 51"
True Node
Koç
15° 35' 07"
Son Güncelleme : 18/04/2024 08:00

Astroloji Gündemi

25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri 30 Mart 2024, Cumartesi 25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 25 Mart'taki Terazi burcundaki Ay Tutulması ile bazı defterleri yeniden ama son ke... Devamını Oku >>