Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Hakkını Arıyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Temmuz 2021, Cumartesi

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 90%

Sevgilinizle yeni bir projede çalışabilirsiniz. Belki ikiniz de evinizi daha iyi bir düzene koymak istiyorsunuzdur. Yeni bir kitaplık ve dosya kitaplığı satın alabilirsiniz. Ya da bodrumunuzu temizleyebilirsiniz. Evinizin her yerini düzenli hale getirmek isteyeceksiniz. Sevgilinizin kırlentler ve çiçeklerle renk katma konusunda bazı dekorasyon fikirleri olabilir. İkiniz de sonuçlardan memnun kalacaksınız.

Bugün netlik ve odaklanma duygusu hissetmelisiniz. Herhangi bir zor projeyle ilgiliyseniz, işleri kolayca halledebileceksiniz. Gününüzün enerjisi, görevlerinizi yaparken size ekstra hareket kabiliyeti sağlayacaktır. İşler düzgünce gidecek ve gün hızla geçecek. Birikmiş ev işleri veya yazışmaları ele almak için iyi bir zaman!

Bu dönemde, kişisel inançlarınızı ifade etmek isteyebilirsiniz. Kendinizi finansal pazarlardaki düşüncelerini açıklayan insanların olduğu sosyal bir ortamda bulabilirsiniz. Birileri negatif bir şey söyleyebilir ve yatırımlarla ilgili tüm soruları bildiklerini düşünebilir. Eğer bu konuda bilginiz varsa, belki de adım atıp siz de bildiklerinizi aktarmalısınız. Eğer bugün yanlış anlaşılmaları ortaan kaldırırsanız, kendinizi iyi hissedeceksiniz.

Birilerinin senin yardımına ihtiyacı var. Yardım sinyali ve çağrısı alabilirsin. Belki bir komşunun başı dertte. Ona sızdıran musluğu tamir ederek veya kırık bir kapıyı onararak yardım edebilirsin. Belki de bir aile üyesi maddi olarak sıkışmış olabilir. Gelir gider hesaplarını inceleyerek onlara organize olabilmeleri konusunda destek olabilirsin.Bugün yazmak ve konuşmak konularını içeren görevlerin hakkında içinde iyi hisler barındırıyor olmalısın. Eğer bir teklif sunacak ya da rapor yazacaksan, kendini daha ikna edici ve açık bir biçimde ifade etmelisin. Eğer önemli bir mevzuda tartışacaksan güzel konuşma yeteneğin ve yaratıcılığın seni anlamaları konusunda yardımcı olacak. Hepsinden öte, merküryen yeteneklerini kullanmaktan keyif alacaksın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kişisel bir projen için bir işbirliği arıyorsan veya atılım yapmak istiyosan, bugün hepsi bir anda olabilir. Üç ya da dört görüşme yapabilirsin, yeni insanlarla tanışabilir veya yirmi tane telefon araması alabilirsin. Her zaman aynı şeyi yaşadığını biliyorsun: Hayatında hiçbir şey sana küçük dozlarda sunulmuyor.

31 Temmuz 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerinizde askıda kalan bir durum netleşecektir. Karşınızdaki kişilerle daha açık bir konuşma yapabilirsiniz. Bir yüzleşme durumu yaşayabilirsiniz. Bir süredir bitiremediğiniz durumu bitirme kararı alabilirsiniz.

31 Temmuz 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Haklı olduğun konularda geri atım atmıyor, hakkını sonuna kadar arıyorsun. Düşüncelerini dile getirmekten çekinmeyeceksin. Çevrendeki kişilere yardımcı olman, olumlu geri dönüşler almana yardım edecek. Yalnız bir Aslan burcuysan, arkadaşların aracılığıyla tanışacağın kişi seninle yeniden iletişime geçmek isteyebilir.

31 Temmuz 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınızda özgür olmak istiyorsunuz. Bu dolunayda fırsatlarını takip et. Ardından, sizi neyin motive ettiğini gözden geçirin. İlişkilerde kontrolü kaybedeceğiniz korkusundan ötürü mü kendinizi bu kadar manipüle ediyorsunuz düşünün. Kıtlıktan değil bolluktan gelmeye çalışın.

31 Temmuz 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kararsızlıklar gündeme gelebilir. Aslında evinizi, ailenizi ilgilendiren konularda çok şey yapabilirsiniz. Etki altındasınız.

31 Temmuz 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kariyerinizle ilgili yeni ve sıra dışı fikirler aklınıza gelebilir. Bugün pozitif düşüncenin gücünü her zamankinden çok hissedeceğimiz bir gün. İstediğiniz her şeyin gerçek olabileceğine inanın.

31 Temmuz 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni yıla girerken hayattan beklentilerinizi yeniden gözden geçirecek ve bugün kendinize yeni hedefler koymak isteyeceksiniz. Erkeklerle ilişkilerinizde ılımlı davranmanızın yararlı olacağı, kendinizi çok güçlü ifade edeceğiniz bir zamandasınız. Mutlu yıllar.

31 Temmuz 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Her şeyi bildiğini düşünen insanlar özellikle finansal kararlarınızı eleştirebilir. Siz kulak asmasanız dahi sürekli fikir belirtebileceğini düşünmemesi için ne yapmanız gerektiğine karar vermelisiniz. Sizin iyi niyetle kurduğunuz sessizlik başkaları tarafından sizin hayatınıza müdahale edebilecekleri anlamında yorumlanabilir.

31 Temmuz 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sosyal ilişkilerinizin sizde yarattığı güven duygusu içinde hareket etmeyi seviyorsunuz. Bugün Ay, tepe evinizde ilerliyor ve toplumsal yaşantınıza renk veriyor. Görüşmek istediğiniz dostlarınızı bir araya getirebilirsiniz.

31 Temmuz 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzde zorlu günler var. Mutlu olmak için biraz uğraş vermeniz gerekecek. Fakat bu zorlu günleri atlatmak çok uzun sürmeyecek. Aşk size yardımcı olacak. Eğer seviyor ve seviliyorsanız istediğiniz desteği karşınızdaki insandan fazlasıyla göreceksiniz.

31 Temmuz 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yeni bir ilişkiye girdiyseniz, bugün kendinizi çok heyecanlı ve aşık hissedeceksiniz. İş yerinizdeki sıkı çalışmalarınızın karşılığı olarak çok yakında terfi alabilirsiniz. Bugün meditasyon yaparak rahatlamaya çalışın.

31 Temmuz 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yaşamınızla ilgili olumlu çıkış yapmak üzeresiniz. Mesleki başarılarınızı arttırma çabası içinde olmanız, herkesin dikkatini çekiyor. Bugün, görüştüğünüz kişiler üzerinde olumlu bir etki bırakmanız sizi her anlamda mutlu edecek.

31 Temmuz 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 07' 56" R
Ay
Akrep
14° 47' 19" R
Merkür
Koç
16° 00' 04"
Venüs
Koç
24° 17' 26"
Mars
Balık
25° 31' 20"
Jüpiter
Boğa
22° 41' 33"
Satürn
Balık
16° 04' 48"
Uranüs
Boğa
22° 02' 19"
Neptün
Balık
28° 44' 18"
Plüton
Kova
02° 05' 21"
Chiron
Koç
20° 20' 54"
Lilith
Başak
22° 44' 02"
True Node
Koç
15° 36' 43"
Son Güncelleme : 24/04/2024 23:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>