Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Her Türlü İhtimali Göz Önünde Bulunduruyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Temmuz 2021, Cuma

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 70%

Sevdiklerinize nazik davranmaya çalışın. Gezegensel enerjilerden dolayı biraz sinirli olabilirsiniz ve bunu ailenizde çıkarmak size kolay gelebilir. Huysuz bir ruh halinde olsanız bile çocuklarınızı sevdiğinizi belirtin! Ya da eşinize bazı sorunları çözdüğünüzü söyleyin ve ona karşı kaba olmayın. Kalbiniz, açın ve insanların sizi ne kadar önemsediğini görün.

Stres, gerginlik ve fazla çalışma bugün biraz rahatsız hissetmenize neden olabilir. Bir yerlere kaçmaya karar verebilirsiniz - ve bu tam da ihtiyacınız olan şey olabilir. Bunu yapamazsanız, yalnız gideceğiniz etkinliklere konsantre olmaya çalışın, çünkü başkalarıyla birlikte olmak şu anda iyi bir fikir olmayabilir. Sabrınız oldukça zayıf olabilir. Akşam: Dışarı çıkın ve eğlenin. Buna ihtiyacınız var!

İnsanlarla önemlikonularında görüşmeler yaptığınız için iletişim, hayatınızda çok önemli bir yer teşkil ediyor. Pratik, doğrudan ve gerçekci tavırlarınız çok etkileyici. Diğerleri başarısız olurken siz başarınızla biliniyorsunuz. Bu, hiyerarşik düzende diğerlerinin sizin üzerinizden kaybetmesi anlamına gelmiyor. Onlar sizin kolayca kandırılamadığınızı biliyor. İşle ilgili konularda stabil ilerlemeler yaşayabilirsiniz, ayrıca iyi bir teşvikle özgüveniniz artacak.

Bugün duygularının gücünü keşfetmeye yatkın olacaksın. “Aşırı hassaslık” dediğin şeye karşı koymak ve savaşmak için çabalama. Çocukluğundan kalma bir etki sana gerçek ihtiyaçlarını hatırlatma konusunda yardımcı olacak. Senin üzerinde etkisi fazla olan insanlardan biraz uzak durman iyi olmaz mı? Bunun üzerine düşün ve hislerine göre hareket et...Kişisel bir projen için bir işbirliği arıyorsan veya atılım yapmak istiyosan, bugün hepsi bir anda olabilir. Üç ya da dört görüşme yapabilirsin, yeni insanlarla tanışabilir veya yirmi tane telefon araması alabilirsin. Her zaman aynı şeyi yaşadığını biliyorsun: Hayatında hiçbir şey sana küçük dozlarda sunulmuyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu gibi günlerde, son birkaç günün olaylarını anlamak için zaman çok önemlidir. Kendiniz ve davranışlarınız hakkında bazı şeyleri değiştirmeye karar vermiş olabilir misiniz? Kendiniz için bir kaç dakika ayırabilirseniz, yapacağınız değişiklikler çok daha sorunsuz bir şekilde geçecektir. Bugün havadaki enerji, bu konuda düşünmenize yardımcı olabilir.

30 Temmuz 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerinizde askıda kalan bir durum netleşecektir. Karşınızdaki kişilerle daha açık bir konuşma yapabilirsiniz. Bir yüzleşme durumu yaşayabilirsiniz. Bir süredir bitiremediğiniz durumu bitirme kararı alabilirsiniz.

30 Temmuz 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kariyerini şekillendirebileceği ya da yeniden düzenleyebileceğin gelişmelerle karşılaşabilirsin. Uzun süredir beklediğinteklifi için bugün telefonun çalabilir. Her türlü ihtimali göz önünde bulunduracağın bu günde, karşına çıkacak olan fırsatlara temkinli yaklaşmak isteyeceksin. Evli bir Aslan burcuysan, eşinle baş başa vakit geçirmek için planların olabilir.

30 Temmuz 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aylık maddi bütçenizi kontrol ediyorsunuz. Bu ay fazla harcama yapmanız endişelerinizi artırabilir. Yoğun temponuz dolayısıyla ihmal ettiğiniz ailenizle vakit geçirmek onlara da size de çok iyi gelecektir.

30 Temmuz 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni ufuklara açılmak için heyecan duyduğunuz bir gündesiniz. Yolculuklara çıkmak için planlar yapabilirsiniz. Elinizde olmayan nedenlerden kaynaklı programlardaki aksamalar biraz sizi rahatsız edebilir. Kabullenme içine girebilirsiniz. Gündelik kazalara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir.

30 Temmuz 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde yurt dışı seyahat planları yapıyor olabilirsiniz. Bunlar bazı işlerinizle de bağlantılı olabilir. Aslında istediğiniz şey günlük rutinin dışına çıkıp uzaklaşmak. Biraz bunalmış hissediyorsunuz.

30 Temmuz 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca sezgileriniz ve duygularınız yaşamınıza yön verirken, anlamı rüyalar görebilir, hayatınızdaki her şeyi ve herkesi sevgiyle kucaklama eğilimi göstererek, sevgi dolu taraflarınızı daha fazla ortaya koyabilirsiniz. Akşam saatlerinde aile ve özel yaşamınızda olası sorunlara karşı sakinliğinizi ve sevgi dolu tavrınızı korumanız gerekmekte.

30 Temmuz 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu anki sıkıntılarınızın sebebi aslında yaşadıklarınız değil, bunlarla beklentileriniz arasındaki fark. Emeklerinizin karşılığını alamamış hissetseniz dahi, elde ettikleriniz oldukça güzel şeyler. Hayal kırıklığını atlatıp olaylara objektif bir gözle bakmayı başarırsanız siz de memnun olacaksınız.

30 Temmuz 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaşamınızı ön plana çıkaracak ve kişisel özelliklerinizi ortaya koyacak çalışmalar içindesiniz. Bazı olayları yeniden irdelemenin zamanı geldi. Yaratıcılığınızı kullanmak için elinize geçen fırsatları  değerlendirmelisiniz.

30 Temmuz 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kalbinizve aşk için atacak. İş hayatınızda büyük ilerlemeler kaydediyor ve hayranlık topluyorsunuz. Bununla da yetinmek istemiyorsunuz. Gözünüz hep daha yukarılarda. Duygusal bağlamda da parlak günler sizi bekliyor.

30 Temmuz 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yeni bir ilişkiye girdiyseniz bugünü partneriniz ile birlikte geçirmek isteyeceksiniz. Harika birteklifi alacaksınız ve kendinizi mutlu hissedeceksiniz. Bugün çok enerjik olacaksınız ve arkadaşlarınız ile zaman geçireceksiniz.

30 Temmuz 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Birlikte çalıştığınız kişilerin davranış biçimlerinden hoşlanmayabilirsiniz. Bazı konularda herkesten farklı düşünüyorsunuz. Bugün duygusal bazlı çalışmalar içinde olacak ve yaratıcılığınızı çevrenizle paylaşmak isteyeceksiniz.

30 Temmuz 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 44' 02" R
Ay
Akrep
22° 27' 26" R
Merkür
Koç
15° 58' 53"
Venüs
Koç
25° 03' 09"
Mars
Balık
26° 00' 00"
Jüpiter
Boğa
22° 50' 08"
Satürn
Balık
16° 08' 16"
Uranüs
Boğa
22° 04' 24"
Neptün
Balık
28° 45' 29"
Plüton
Kova
02° 05' 29"
Chiron
Koç
20° 23' 02"
Lilith
Başak
22° 48' 08"
True Node
Koç
15° 35' 11"
Son Güncelleme : 25/04/2024 14:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>