Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
İstediğini Alıyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Ağustos 2021, Çarşamba

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 100%

Bırakın bugün aşkın ışığı parlasın. Kalbinizde ortaya çıkması gereken çok fazla tutku var. Romantik doğanızın dizginleri eline almasına ve yaratıcı doğanızın kendini göstermesine izin verin. Sevdiklerinizle ilgili kendinize güvenin. Cesaretinizi toplayın ve liderliği elinize almaktan çekinmeyin. Şefkatli ve sevecen olun ama bu rahatsızlık verici ve insanları sıkan bir düzeyde olmasın. İnsanları serbest bırakın!

Sevgiliniz boş zamanınızın çoğunu bu gece evde geçirmek isteyebilir, ancak sizin de fiziksel enerjiniz o kadar yüksek olabilir ki dışarı çıkıp gece dans etmekten başka bir şey istemeyebilirsiniz. Durumun tüm yönlerini göz önünde bulundurun. Mümkünse uzlaşmaya çalışın, belki bir süre için dışarı çıkabilirsiniz. Unutmayın: Mümkün olduğunca kimsenin kaybetmediği bir kazan-kazan durumu yaratın!

Para mevzuları bugün ilginizi çekebilir ancak muhtemelen bunları düşünecek doğru bir yerde değilsiniz. Aklınız başka şeylerde - büyük ihtimalle projelerinizde - ancak para konularını bir düşünmeye başlarsanız, tüm gün boyunca kaygılanıp duracaksınız. Elinizden geleni yapın, eğer ihtiyacınız olursa yardım isteyin. Eğer böyle yaparsanız, günün geri kalanında keyfinize bakabilirsiniz. Ha gayret!

Hızlı bir tempoda hareket ediyorsun. Göksel enerjiler seni gergin hissettirebilir. Kafein ve şekerden kaçınman gerek yoksa iyice enerji patlaması yaşıyor olacaksın! Gün boyunca küçük yürüyüşler yaparak kendini dengede tutmaya çalış. Ya da bir şekilde zihnini boşaltabilmek için molalar ver. Denediğin takdirde birçok şey başarabilirsin, ama duygularının çok hassas olacağı bir gündesin.Bugün olayların üstesinden gelemeyebilirsiniz. Bu sebeple bugün tamamen kendinize odaklanmalısınız. Vücudunuz size ne diyor onu dinlemeye çalışın. Bu yöntem biraz tuhaf görünse de, genel halinizden biraz uzaklaşmanız için hakettiğiniz arayı size sağlayacak. Yepyeni duygular keşfedeceksiniz. Arada bir gülümsemeyi unutmayın!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaratıcılığınız bir kuş gibi kanat çırpıyor fakat önünüze büyük bir engel çıkacak gibi görünüyor. Biri ya da bir şeyler, ilerlediğiniz yolda devam etmenizi istemiyor çünkü muhtemelen onun hayatta pek de tasvip etmediği yepyeni bir tutkuyu keşfetmenizden korkuyor. Sahne kimin, unutmayın. Orada tek bir mikrofon var ve o sizin.

4 Ağustos 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kendiniz için adımlar atabilir, kendinizle ve görüntünüzle daha fazla ilgilenebilirsiniz. Finansal konular ön planda olabilir. Gün içinde bazı şeyleri sorgulayabilir, duygularınızı akıl süzgecinden geçirmek isteyebilirsiniz.

4 Ağustos 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün terslikler yaşasan da iyimserliğini kaybetmeyeceksin. Karşına gelecek konulara çekimser yaklaşacak olsan da çevren seni olaylara dahil etmek isteyebilir. Gelirlerini artırmak için hobilerinden faydalanmak isteyebilirsin. Evli bir Aslan burcuysan, taşınma konusu için eşinle yapacağın uzun süren konuşmalar, senin istediğin gibi sonuçlanabilir.

4 Ağustos 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sıkışıklığınızı üzerinizden atıyorsunuz. Fikirlerinizi ve kendinizi daha iyi ifade edebilir, yeni insanlar arasına karışabilirsiniz. Günü bu şekilde geçiriyor olmak, sonraki günlerde yapacaklarınıza da olumlu katkılar sağlayacaktır.

4 Ağustos 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek beklentileriniz de gizli kalmış olaylardan dolayı sıkışmalar meydana gelebilir. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı işlerinizi sonlandırmak zorunda kalabilirsiniz. Uğraştığınız işler öğle saatlerinde dağınıklık yaşayabilirsiniz. Sosyal konularla ilgilenmek ve kafanızı dağıtmak isteyebilirsiniz. Gençlerle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir.

4 Ağustos 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Olumsuz bir dönemden geçiyor, her konuda çokça düşünüyor olabilirsiniz. Halbuki mükemmeliyetçiliği bir kenara bırakırsanız huzuru yakalarsınız.

4 Ağustos 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkilerinizde hissettiğiniz duygular ile karşınızdaki kişilerden gördüğünüz davranışlar bir çelişki yaratabilir ve yaşadığınız süreçten emin olamayabilirsiniz, ne var ki bu geçici bir etkidir. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, iletişim ve yolculuklar konusunda şans ve fırsatlar elde edebilir, varolan ilişkilerinizde aşk duygusunu daha fazla hissedebilir ve kendinize olan güveninizi doruk noktada hissedebilirsiniz.

4 Ağustos 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatınız daha olumlu bir döneme girerken başı kişisel finansınız ve kariyeriniz çekebilir. Siz takdir ve şükran hissettikçe size sunulanlar daha da artacak ve çevrenize yayılacaktır. Kendinizden emin attığınız adımlar sizi tahmin edebileceğinizden daha güzel yerlere ulaştırabilir.

4 Ağustos 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün gücünüzün sınırlarını fazla abartmamalısınız. Altından kalkamayacağınız konulardan uzak kalmalısınız. Anaç duygunuz size zarar verebilir. Sosyal çalışmalarınızda da meydana gelecek olumlu gelişmeleri beklemelisiniz.

4 Ağustos 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çalışıyorsanızhayatınızda bir yıldız gibi parlayacaksınız. Yaptığınız anlaşmalar, imzaladığınız sözleşmeler v.s. hepsinden karlı çıkacaksınız. Duygusal hayatınız için söylenebilecek bir değişiklik yok. Temkinli olmalısınız.

4 Ağustos 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün kendinizi yeni bir partner adayıyla tanışmak için hazır hissedeceksiniz. İş hayatınızda planlı ve kararlı bir şekilde ilerlemeye devam ediyorsunuz. Yakın arkadaşlarınız ile vakit geçirmek isteyeceksiniz.

4 Ağustos 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çeşitli nedenlerden dolayı bilinçaltınızın sizi yönlendirmesine izin veriyor ve yaşamı her konuda sorguluyorsunuz. İçsel sesinizin meraklı yönlerinizi ortaya çıkarmasından dolayı, bilgi dağarcığınızı entelektüel düzeyde arttırabilirsiniz.

4 Ağustos 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 07' 08"
Ay
Akrep
23° 51' 33"
Merkür
Koç
26° 26' 04"
Venüs
Balık
21° 33' 13"
Mars
Balık
04° 56' 08"
Jüpiter
Boğa
16° 47' 07"
Satürn
Balık
13° 17' 48"
Uranüs
Boğa
20° 39' 35"
Neptün
Balık
27° 48' 26"
Plüton
Kova
01° 49' 31"
Chiron
Koç
18° 47' 27"
Lilith
Başak
19° 47' 30"
True Node
Koç
15° 36' 01"
Son Güncelleme : 29/03/2024 11:00

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>