Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Kararlısın Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Ağustos 2021, Salı

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 100%

Hayallerinize kulak verin. Manevi yönden duyarlılığınız artabilir ve etkileyici bakış açılarına sahip olabilirsiniz. Geleceğinizden bir sahneyi önceden görebilirsiniz ya da sevdiğiniz biriyle ilgili sezgileriniz olabilir. Bu izlenimler size yardımcı olabilir, bu yüzden onlara dikkat etmeye çalışın. Sezgilerinizi bir yere yazmak isteyebilirsiniz, böylece onları daha kolay çözümleyebilirsiniz.

Bu zamanlar, bir bütün olarak sizin için oldukça elverişli olacak; bununla birlikte, özellikle kariyer ya da çalışmalarınız söz konusu olduğunda, tüm avantajlardan yararlanmak için bazı riskler almak zorunda kalabilirsiniz. Hayal gücünüz ve yaratıcılığınız üstün olmanıza ve fark yaratmanıza izin veriyor. Eğer aranılan kişi sizseniz, bir adım önde olduğunuzdan emin olun!

Evle ilgili organizasyonlarınızı kontrol etmek için iyi bir zaman. Bir şeyleri akışına bırakmak için kişisel alan oluşturmanız gerekebilir. Kıyafet dolabınızı gözden geçirin, ihtiyacınız olmayanları atın. Ya da, satmayı da düşünebilirsiniz. Karışıklık yaratan dosyaları ortadan kaldırın. Daha az dağınıklık demek daha fazla odaklanmak demek!

Yepyeni bir sayfa açmaya hazırsın. Hayatının bazı alanlarında köklü değişiklikler yapmaya istekli olabilirsin. Mesela fiziksel sağlığına eğilebilirsin. Daha egzersiz yapar; sağlıklı yiyecekler tüketirsen kendini daha iyi hissedersin. Gündelik alışkanlıklarına dikkat et. Küçük değişikliklerin sonuçları büyük olabilir.Yaratıcılığınız bir kuş gibi kanat çırpıyor fakat önünüze büyük bir engel çıkacak gibi görünüyor. Biri ya da bir şeyler, ilerlediğiniz yolda devam etmenizi istemiyor çünkü muhtemelen onun hayatta pek de tasvip etmediği yepyeni bir tutkuyu keşfetmenizden korkuyor. Sahne kimin, unutmayın. Orada tek bir mikrofon var ve o sizin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sizin tarafınızdan gelebilecek herhangi bir bencil davranış, hangi koşulda olursa olsun hoş görülmeyecek. Etrafınızdakilerin duygularını incittiğinizi fark etmemiş gibi yaparak durumu kendiniz için daha da kötü bir hale getirmeyin. İnsanlar bugün muhtemelen normalde olduğundan çok daha hassas olacak, dolayısıyla tek istediği onu dinleyebilecek ya da omzunda ağlayabileceği bir kişi olan birisini kullanmaya çalışmadığınızdan emin olun.

3 Ağustos 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sosyal çevre ve ilişkiler ön planda olabilir. Öğleden sonrave özel hayatınızda birden fazla görüşme yapabilirsiniz. Finansal konularda ise bir düzenlemeye gidebilirsiniz. Başarı isteğiniz ve hırs artabilir. Fevri tavırlardan kaçının.

3 Ağustos 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçmişte yaşadığın zorlukların üstesinden, verdiğin mücadele sayesinde geldiğini hatırlayacaksın. Dışarıda geçirmek için planlar yaptığın bu günde, evde çıkan beklenmedik tadilat işleri programını değiştirebilir. Yalnız bir Aslan burcuysan, katılacağın bir davette tanışacağın kişi seninle yeniden iletişime geçmek isteyebilir. Kararlı tavırların dikkat çekecek.

3 Ağustos 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi doğru ifade edemediğinizi düşünebilir, ruhsal bir baskı altında hissettiğiniz için yanlış kelimeler kullanabilirsiniz. Hayatınızla ilgili güzel gelişmeler oluşturabileceğiniz bu zaman diliminde bazı anları dinlenmeye ayırın. Dinlenin ve bu kargaşaya sebep olan sorunu çözmeye çalışın.

3 Ağustos 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda alacağınız desteklerle daha hızlı hareket edebileceğiniz bir gündesiniz. Sabah saatlerinde daha fazla yenilik yapma ihtiyacında olabilirsiniz. Gelecek beklentilerinizle ilgili atılımlar yapabilirsiniz. Gün içinde karşınızdakini rahatça ikna edebileceğiniz zamanlar var. İşlerinizde pratik çözümler bulabilirsiniz.

3 Ağustos 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Etrafınızdaki herkesi korumak istiyorsunuz. İnsanların hepsine eşit değer vererek maddi manevi zarara uğramamaya dikkat edin.

3 Ağustos 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Arkadaşlarınızla zaman geçirmek için uygun bir gün. İş çıkışı program yapabilirsiniz. Ayrıca yöneticiniz Güneş ile Ay arasında olumlu açı var, hedeflerinizle ilgili yaratıcılığınız yüksek. Bunu kullanabilirsiniz.

3 Ağustos 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatınızı paylaştığınız insanlarla aranızda bazı büyük amaçlar üzerine gerilimler yaşanabilir. Uzun vadeli planlarınız hakkında kararsızlık ve endişe hissedebilirsiniz. Kendinizi bağlı hissettiğiniz bir yerden daha iyi bir yaşam için ayrılma fikri bir süre kafanızı kurcalayabilir.

3 Ağustos 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Düşüncelerinizi yaşama geçirmek konusunda, deneyimlerinizi ve bilgilerinizi kullanmak için fırsatlar söz konusu. Gücünüzün farkındasınız. Bugün beklemekten çok sıkılıyorsunuz ve girişimciliğinizi hızlandırmak istiyorsunuz.

3 Ağustos 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Kendinize olan güveniniz ve pratik zekanız sayesinde işyerinizde terfi etmeniz çok yakın. Gerekgerek özel hayatınızda herşey toz pembe. Duygusal bağlamda yine de biraz dikkatli olmanızda fayda var. Sahiplenme duygunuzun ağır basmasına izin vermeyin.

3 Ağustos 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile birlikte romantik bir akşam yemeğine çıkmak isteyeceksiniz. İş yerinizdeki tecrübeli arkadaşlarınızdan çalışmalarınız ile ilgili çok önemli ipuçları öğreneceksiniz. Bugün pozitif enerjilerle dolu olacaksınız.

3 Ağustos 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün birçok aktiviteye partnerinizle birlikte katılmak isteyeceksiniz. Yaratıcılığınızı ve maddesel gücünüzü onunla paylaşmaktan hoşnut olacaksınız. Anlamlı olayları paylaşmak için her türlü şartların uygun olduğu bir gün.

3 Ağustos 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 35' 49" R
Ay
Başak
18° 56' 40"
Merkür
Koç
17° 09' 42"
Venüs
Koç
18° 33' 14"
Mars
Balık
21° 55' 21"
Jüpiter
Boğa
21° 37' 20"
Satürn
Balık
15° 38' 01"
Uranüs
Boğa
21° 46' 49"
Neptün
Balık
28° 35' 12"
Plüton
Kova
02° 03' 60"
Chiron
Koç
20° 04' 43"
Lilith
Başak
22° 13' 04"
True Node
Koç
15° 37' 41"
Son Güncelleme : 20/04/2024 07:40

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>