Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Sorunlar Geride Kalıyor Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Ağustos 2021, Perşembe

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 90%

Bugün çok yalnız mı hissediyorsunuz? Verecek çok fazla sevgisi olan tutkulu bir insansınız fakat şu anda,bunun için etrafınızda kimse olmayabilir. Ya bekarsanız ya da sevgiliniz sizden uzakta. O zaman bir tavsiye: alışverişe çıkın ve kendinizi güzelce şımartın. Sonra harika bir akşam yemeği için bir arkadaşınızla dışarı çıkın.

Bugün, özellikle ilişkilerinizin söz konusu olduğu durumlarda kesin yargılarda bulunmak için iyi bir gün değil. Bugünün atmosferinin birleşme ve uzlaşmayı vurguladığı doğrudur, ancak bu durumu lu an hayatınıza kanalize etmeye çalışmayın. Uzun vadeli kararlar vermeden önce dikkatlice ilerleyin. Eğer işte ya da kişisel yaşamınızda büyük bir “sonraki adımı” atmak üzereyseniz, bir gün daha kararınızı düşünmeye çalışın. Düşünceleriniz daha sonra netleşecek.

Şu anki gezegen haritası yeni bir dünya görüşünü benimseyeceğinizi söylüyor. Bu "Yeni Çağ" anlamına gelmiyor, daha doğrusu üzerinde düşündüğünüz fikirleriniz var. Yol gösterici insanlar tarafından verilen konferanslara katıldığınızı hayal edebilirsiniz. Elbette ki, cevapları araştırıyorsunuz fakat duyduğunuz her doğruyu da kabul etmeme konusunda dikkatli olun..

Bugün mentorlük rolünü üstlenebilirsin. Uzmanlığına danışılması gereken bir durum içerisinde olabilirsin. Bildiklerin konusunda her zaman güvenli hissetmiyor olsan da, bugün onlara inanmayı dene. Doğru kelimeler sana gelecektir. Sen doğuştan öğretmen özellikleri taşıyorsun ve öğrenme için tutkun adeta bulaşıcı. Kitlene rehberlik ve ilham sunmaktan çekinme. Spot ışıkları seni aydınlattıktan sonra gerisi kendiliğinden gelecektir.Süper güçlere sahip olmak üzerine hayal kurmayı bıraktığında, emin ol çok daha iyi hissdeceksin. Sen bir süper kahraman değilsin ve hiçbir zaman da olmadın. Öte yandan, geçmiş sömürülmüş olan yeteneklerin var, fakat şu an bu yeteneklere ilgi göstermiyorsun. Bu meseleleri yeniden düşünme zamanı.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün olayların üstesinden gelemeyebilirsiniz. Bu sebeple bugün tamamen kendinize odaklanmalısınız. Vücudunuz size ne diyor onu dinlemeye çalışın. Bu yöntem biraz tuhaf görünse de, genel halinizden biraz uzaklaşmanız için hakettiğiniz arayı size sağlayacak. Yepyeni duygular keşfedeceksiniz. Arada bir gülümsemeyi unutmayın!

5 Ağustos 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün uyku düzensizlikleriyle güne başlayabilirsiniz. Sağlıkla ilgili destekler alabilirsiniz. Kökleriniz, topraklarınız ve vatanınız için fedakarlık yapma, çaba sarf etme, endişe duyma hali ve özlem ortaya çıkabilir. Maddi-manevi yardımlarda bulunabilirsiniz.

5 Ağustos 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni gün, karşına yeni sürprizlerle birlikte gelecek. Hayatındaki sorunları geride bırakman, işlerine daha kolay odaklanmanı sağlayacak. Günlük rutinlerini yeniden düzenlemek isteyeceksin. Kardeşi olan bir Aslan burcuysan, kardeşininyaşamı hakkında alacağın sevindirici haberler seni de fazlasıyla mutlu edecek.

5 Ağustos 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni tanıştığınız kişilere agresif davranabilirsiniz. Güven alanınızın geçilmemesine dikkat edeceksiniz. Temkinli olmak kırıcı ve egolu olmayı gerektirmez, bu dengeyi sağladığınız müddetçe iyi etkiler bırakabilirsiniz.

5 Ağustos 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bilemediğiniz konular gündeminizi etkileyebilir. Elinizde olmayan nedenlerden kontrol kaybı yaşayabilirsiniz. İç sesinizi dinleyerek olayları yönlendirebilirsiniz. Öğlen saatleri daha sakin geçebilir. Akıcı enerjiler söz konusu. İkili ilişkilerinizde kendinizi şanslı hissedebilirsiniz. Kulağınıza yeni dedikodular gelebilir. Fazla önemsememeye çalışın.

5 Ağustos 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ufak aksaklıkların bile bazen hayrınıza olabileceğini keşfedebileceksiniz. Kendinizi strese sokmak yerine durumun geçici olduğunu bilin ve manevi yönünüzü yükseltin.

5 Ağustos 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde finansal konular, alım satım ve para akışı konusunda problemler yaşayabilir, ilişkilerde fazla kaygılarınızı partnerinize yansıtabilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek finansal problemlerinize çözüm üretebilir, aile ve özel hayatınızda dengeyi sağlayabilir, ilişkilerde daha rahat bir tavır sergileyebilirsiniz.

5 Ağustos 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Size iyi niyetle yöneltilen bir tavsiye pek de istenilen etkiyi oluşturmayabilir. Eğer hoşlanmadığınız bir söz duyarsanız bunu irdelemek ve sinirlenmek yerine zihninizden akıp gitmesine izin verin. Hiçbir şey sizden ve huzurunuzdan daha önemli değil.

5 Ağustos 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün geç kalınmış bir kaprisle ortaya çıkıyorsunuz. Sevdiğiniz kişilerin sizi anlamasının mümkün olmadığı bir alanda paslaşmalar yaşamanız, sizi oldukça gerginleştiriyor. Son günlerde gereksiz detaylar canınızı sıkıyor.

5 Ağustos 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir an önce işlerinizi bir düzene koymalısınız. Çevreniz sizden bir cevap bekliyor. Onlar her konuda yardımınıza hazır. Parasal konularınızın çözümü de vereceğiniz kararlara bağlı. Böylece toplum yaşamınıza ve aşka epey zaman kalacak.

5 Ağustos 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile birlikte romantik bir gün geçirmek isteyeceksiniz. İş yerinizdeki tecrübeli arkadaşlarınızdan çalışmalarınız ile ilgili çok önemli ipuçları öğreneceksiniz. Duygusal olarak kendinizi çok mutlu hissediyorsunuz.

5 Ağustos 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Güvendiğiniz kişilerle bir arada olma ihtiyacı içindesiniz. Güvendiğinizi kişilerle yapacağınız işbirliği rahatlamanıza neden olacak. Kendi gücünüzü çevrenize ispat etmek isteyeceksiniz İçsel çatışmalarınızdan sıyrılmalısınız.

5 Ağustos 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 08' 20" R
Ay
Akrep
14° 52' 28" R
Merkür
Koç
16° 00' 02"
Venüs
Koç
24° 17' 57"
Mars
Balık
25° 31' 40"
Jüpiter
Boğa
22° 41' 39"
Satürn
Balık
16° 04' 51"
Uranüs
Boğa
22° 02' 21"
Neptün
Balık
28° 44' 19"
Plüton
Kova
02° 05' 21"
Chiron
Koç
20° 20' 55"
Lilith
Başak
22° 44' 04"
True Node
Koç
15° 36' 42"
Son Güncelleme : 24/04/2024 23:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>