Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Öz Eleştiri Yapıyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Ağustos 2021, Cumartesi

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 100%

Bugün biriyle ilginç bir konuşma yapabilirsiniz. Gezegensel enerjiler iletişimi ön plana çıkarıyor. Tahmin etmediğinizi biri size açılabilir. Örneğin, patronunuzyerinizde olan değişikliklerle ilgili bazı bilgileri sizinle paylaşabilir ve dürüstlüğü sizi şaşırtabilir. Ya da belki o çekici meslektaşınız sonunda flört etme girişimlerinize cevap verebilir. Anı yakalayın ve bu kişinin ilgisini çekin! Şans bugün sizinle.

Özellikle kariyerinizle ilgili konuları zorlamaya çalışıyorsanız, biraz stresli bir gün olabilir. Bugün için yapacağınız en akıllıca eylem planı, son üç haftanın etkinliklerini ele almak olacaktır. Yeni tavırlar denediniz ve yaptığınız arkadaşlıklar kariyerinizde olumlu bir değişim yaratabilir.

Bugün sizde bir haller var. İçinizdeki geleneklere karşı çıkan canavar bugün özellikle de sanat camiasındaki tüm tekdüzelikleri yıkmaya kararlı gibi. Neden gelenekçiliğe bu kadar öfke duyuyorsunuz? Bir taklitçinin sizin fikirlerinizi çaldığını ve onlar sayesinde bir şans yakaladığını düşünsenize? Eğer bir sanat eleştirmeni olsaydınız, bugün övgü dolu cümleler alabilirdiniz.

Güçlü kişilik sergilemelerine tanık olabilirsin. Belki aile üyelerin inatçı davranıyordur. Belki de arkadaşların bir konuda çatışma yaşamaktadır. Günün enerjisi insanları huysuz yapacak. Kendi negatif hislerinde beslenmemeye çalışmalısın. Yerine, enerjini pozitif düşüncelere ve arkadaş canlısı insanlara ayır. Günü beklenenin tersine çevirip keyifli zaman geçirmek senin elinde!Sevgili #burç adı#, bugün sizin gibi hassas insanlara göre bir gün değil. Aslında, bugün en yüksek perdeden bağıran ve masaya yumruğunu en sert vuran kimse, o kazanacak. Havadaki saldırganlık, sizi de kötü yönde etkileyecek. Keyfiniz kaçabilir, hassaslaşabilirsiniz ve normalden çok daha savunmasız bir ruh haline bürünebilirsiniz. Tüm bu olan bitenden uzak durmaya çalışmak faydanıza olacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendinizi bazı sorulara cevap ararken bulabilirsiniz ama tüm bunları kelimelere dökmek biraz zor olacak. Duygusal güvenliğiniz için endişeleniyorsunuz çünkü bu durumu şu an anlamlandıramıyorsunuz. Muhtemelen bugün her şeyi tamamen çözmek imkansız olacak. bir kaç gün bekleyin. Duygularınız daha açık bir hale gelecek ve sorularınızın cevapları size hiç olmadığı kadar açık bir şekilde görünecek.

7 Ağustos 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün rutinlerinizde küçük değişiklikler yapmak daha iyi gelecektir. Ruhunuzu rahatlatacak ve besleyecek aktivitelerle meşgul olma zamanı. Stres ve sıkışıklığın içinden çıkıyorsunuz. Finansal konular gündemde. Borçlar ve ödemeler, yardımlar olabilir.

7 Ağustos 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatında kazandığın tecrübeler, yoluna daha güçlü şekilde devam etmene yardımcı oluyor. Gün içerisinde karşılaşacağın eski bir dostun, sana geçmiş anıları yeniden yaşatabilir. Ailesinden uzakta yaşayan bir Aslan burcuysan, uzun süren telefon konuşmaları gerçekleştirebilirsin. Öz eleştiri yapabilir ve içini rahatlamak isteyebilirsin.

7 Ağustos 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sağlam temellere dayanan yeni bir ilişkiye başlıyorsunuz. Hayatınıza dahil edeceğiniz kişiyle birlikte bir gelecek inşa edebilirsiniz. Korkularınızın üstüne gitmek, size kazanç getirmeye devam ediyor.

7 Ağustos 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Henüz ay karanlık aşamada olduğu için belirli konularda beklemeler ve sonlanmalar gündeme gelebilir. Bugün şahsi alanda bazı sıkışıklıklar ve bitişler gündeme gelebilir.

7 Ağustos 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ev içerisindeki görünümü değiştirmek ya da estetik, güzellik herhangi bir alanda aksiyon almak için uygun bir gündesiniz.

7 Ağustos 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aşk hayatınızda, işlerinizin tanıtımında ve çocuklarınızla ilişkilerinizde muazzam iyicil destekler alırken, bu alanlarda ani ve sürpriz başlangıçlar yaşayabilir, olumlu haberler alabilir, ayrıca gün içinde spora vakit ayırabilirsiniz. Akşam saatlerinde geçmiş ve geçmişe ait konuların üzerinde durmamanız gereken bir süreç sözkonusu olacak.

7 Ağustos 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Planlarınızı çok detaylı yapmak ve tesadüflere, sürprizlere alan bırakmamak sizi zor bir duruma sokabilir. Her şeyi bugün yetiştirmek zorunda hissetmeyin, kendinize mümkün olandan fazla yüklenmeniz yıpratıcı olacaktır. Dinlenmek bir lüks değil ihtiyaçtır.

7 Ağustos 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Partneriniz duygularınızı paylaştığı zamanlar yaşama gücünüz artıyor. Kalbi boş olanlar için, ufukta güzel günler görülüyor. Şanslı dönemlerinizden birini yaşıyorsunuz. Bugün özellikle hızlı düşünüp hızlı karar vermelisiniz.

7 Ağustos 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağladığınız ayrıcalıklar sayesindehayatınızda kademe kademe ilerliyorsunuz. Etrafta hayranlık uyandıran birisiniz ve hiç tanımadığınız kişiler size yakınlaşmak istiyor. Bu yüzden özel hayatınızda yeni dostluklar yeni bir aşk sizi bekliyor olabilir.

7 Ağustos 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile olan ilişkinizde her şey yolunda gidiyor. Yeni birarayışındaysanız, bugün karşınıza harika fırsatlar çıkacak ve kendinizi şanslı hissedeceksiniz. Yağlı ve sağlıksız besinler tüketmekten kaçınmaya çalışın.

7 Ağustos 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, yaptığınız işlere farklı bir vizyon getiriyorsunuz. Cesaret isteyen çalışmalarınız için gerekli donananıma sahip olmanıza rağmen, fikir ayrılıkları konusunda karşıt düşünceler içinde kalıyorsunuz. Sağlığınıza dikkat edin.

7 Ağustos 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 31' 32" R
Ay
Başak
05° 59' 52"
Merkür
Koç
17° 40' 56"
Venüs
Koç
17° 12' 02"
Mars
Balık
21° 04' 21"
Jüpiter
Boğa
21° 22' 17"
Satürn
Balık
15° 31' 31"
Uranüs
Boğa
21° 43' 12"
Neptün
Balık
28° 32' 60"
Plüton
Kova
02° 03' 36"
Chiron
Koç
20° 00' 52"
Lilith
Başak
22° 05' 46"
True Node
Koç
15° 36' 14"
Son Güncelleme : 19/04/2024 05:20

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>