Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Dikkatlisin Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ağustos 2021, Cuma

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 80%

Bugün mantığınızı korumaya çalışın. Kendinizi, yoğun bir ruh halinde olan insanlarla konuşurken bulabilirsiniz. Sessiz ve huzurlu bir tip olarak, bu duygu patlamaları sizi biraz şaşırtabilir. Ama bunlar sizi ilgilendirmiyor. Uzaklaşmak ve kendi işlerinize odaklanmak için elinizden geleni yapın. Sevdiğiniz bir kişi bazı karmaşık duygulardan geçiyorsa, destekleyici olun fakat onun melodramına çok fazla dahil olmayın.

Bugün geri adım atıp diğerlerinin önderlik etmesini isteyebilirsiniz. Bazı güçlü egolar kontrolü ele almak için mücadele ediyor olabilir. İş yerinde, şu anda taraf seçmemek en iyisidir. İsviçre gibi tarafsız kalmaya çalışın! Kendinizi dedikoduya dahil etmeyin. Etrafınızdaki kişiler şikayetçi olsa bile, olumlu bir tutum sergilemeye çalışın. Bütün bu olumsuzluklara katılarak kazanılacak bir şey yok. Ruhunuzu yükseltmek için ilham veren insanlarla kendinizi kuşatın.

Bugün bitirmeyi umduğunuz bir şey konusunda kafanız karışabilir. Sersem bir halde, ne yaptığını bilmeden yürüyormuş gibi hissedebilirsiniz. Odaklanmaya çalışın: Her zamanki objektif ve pratik halinize dönün. Her zamanki gibi kolay gelmeyebilir fakat siz busunuz. Oturun, bir kahve için ve yapmanız gerekenlerin listesini çıkarın. Bazen ihtiyacınız olabilir.

Tutku dolusun. Muhtemelen de pek ev işi yapasın olmayacak. Daha çok gününü eğlenerek geçirmeye ayırmak istiyorsun. Romantik partnerinle özel bir şeyler yap. Güzel bir parka gezinti planlayın. Birbirinize olan hayranlığınızı dile getirin. Ya da bir lokantada akşam yemeğinin tadını çıkarın. Birlikteliğinizin basit öğelerini bile kutlama faktörü haline getirin!Bugün kendinizi bazı sorulara cevap ararken bulabilirsiniz ama tüm bunları kelimelere dökmek biraz zor olacak. Duygusal güvenliğiniz için endişeleniyorsunuz çünkü bu durumu şu an anlamlandıramıyorsunuz. Muhtemelen bugün her şeyi tamamen çözmek imkansız olacak. bir kaç gün bekleyin. Duygularınız daha açık bir hale gelecek ve sorularınızın cevapları size hiç olmadığı kadar açık bir şekilde görünecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Süper güçlere sahip olmak üzerine hayal kurmayı bıraktığında, emin ol çok daha iyi hissdeceksin. Sen bir süper kahraman değilsin ve hiçbir zaman da olmadın. Öte yandan, geçmiş sömürülmüş olan yeteneklerin var, fakat şu an bu yeteneklere ilgi göstermiyorsun. Bu meseleleri yeniden düşünme zamanı.

6 Ağustos 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün rutinlerinizde küçük değişiklikler yapmak daha iyi gelecektir. Ruhunuzu rahatlatacak ve besleyecek aktivitelerle meşgul olma zamanı. Stres ve sıkışıklığın içinden çıkıyorsunuz. Finansal konular gündemde. Borçlar ve ödemeler, yardımlar olabilir.

6 Ağustos 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Adımlarını atarken dikkatli bir şekilde hareket etmen gerekiyor. Görmezden geleceğin konular ileride sorun olarak karşına tekrar çıkabilir. Kenarda olan birikimini değerlendirmek isteyebilir, alım satım konulara yönelmek isteyebilirsin. Son günlerde artan vücut ağrılarının önüne geçmek için spora başlamayı düşünebilirsin.

6 Ağustos 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Endişe ve kayıp ihtimali yaratan insanları ayıklamak için ideal bir gündesiniz. Sosyal çevrenizde arkanızdan bazı işler çevrilebilir ve bunlar önünüze gelebilir. İnsanların amaçlarının sizi geri plana düşürmek olduğunu fark etmeniz, gardınızı almanızı kolaylaştıracaktır.

6 Ağustos 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bilemediğiniz nedenlerden dolayı işlerinizde sonlanmalar olabilir. Gizli kalan konularla uğraşmanız gereken bir gündesiniz. Gün içinde başkalarından etkileneceğiniz olaylar yaşayabilirsiniz. Kendi iç dünyanızdaki konular işlerinizi etkileyebilir. Kontrol kaybı yaşamamaya özen göstermelisiniz. Endişelerinize yenilmeyin.

6 Ağustos 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinize koyduğunuz hedefler bağlamında alacağınız olumlu haberlerle beraber moraliniz yükselebilir. Sevdiklerinizden destek aldığınızı hissedebilirsiniz.

6 Ağustos 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yolculuklar, eğitim, haberleşme, yakın çevre ilişkileri ve görüşmeler açısından fırsatlar elde edeceğiniz bugün, plan proje ve hedeflerinizin desteklendiği, kariyeriniz açısından pozitif fırsatlar elde edip, görüşmeler gerçekleştirebileceğiniz, arkadaş çevreniz ve ikili ilişkilerinizin desteğini alabileceğiniz bir zaman diliminde olacaksınız.

6 Ağustos 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kariyerinizde size iyi gelecek bazı değişimler gerçekleşmek için üstünüze düşeni yerine getirmenizi bekliyor. Bazı gelişmelere yetişmek için bir süre öğrencilik yaşamanız gerekebilir. Bu süreçte hatalarınızı hoş görün ve sabredin.

6 Ağustos 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aşk gezegeniniz sizi romantik ve çekici yapacak. Gizli kapaklı olaylardan uzak kalmak sizi daha olumlu yapacaktır. Kıskançlıklar ve tutkular ön planda olacak. Eşinizden destek geliyor. Kıskançlık duygularınıza dikkat etmelisiniz.

6 Ağustos 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinize zaman ayırdığınız ve dinlendiğiniz zaman gösterdiğiniz performans herkesi şaşkına uğratıyor. Ne yazık ki kendinize fazla zaman ayırmıyorsunuz. Rejim yapmak istiyor ama başlayamıyorsunuz. Birden kendinizi bu kadar sıkıntıya sokmayın.

6 Ağustos 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile birlikte geçirdiğiniz her anın tadını çıkarıyorsunuz. İş yerinizde hızlı ve başarılı bir şekilde yükselmeye devam ediyorsunuz. Sağlığınız için uyku programınızda bazı değişiklikler yapmalısınız.

6 Ağustos 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün daha fazla çalışmaya eğilimlisiniz. Kendinizi belli bir düzene aitmiş gibi görmeniz,disiplininizi arttırıyor. Duygusal ilişkilerinizde isteklerinizi yeniden belirlemelisiniz. Çok gerginsiniz. Bugün konulara sabit bakmanızda yarar var.

6 Ağustos 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 25' 33"
Ay
Akrep
15° 13' 48"
Merkür
Koç
26° 05' 43"
Venüs
Balık
20° 41' 11"
Mars
Balık
04° 23' 23"
Jüpiter
Boğa
16° 38' 14"
Satürn
Balık
13° 12' 59"
Uranüs
Boğa
20° 37' 38"
Neptün
Balık
27° 46' 51"
Plüton
Kova
01° 48' 50"
Chiron
Koç
18° 44' 60"
Lilith
Başak
19° 42' 50"
True Node
Koç
15° 35' 31"
Son Güncelleme : 28/03/2024 18:10

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>