Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Çalışma Metotların Değişiyor Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Ağustos 2021, Pazartesi

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 90%

Aslan öfkesinin bugün size galip gelmesine izin vermeyin. Size yakın biri, belki bir arkadaşınız, aileden biri ya da sevgiliniz bazı entelektüel veya manevi konularda sizinle aynı fikirde olmayabilir. Bu yüzden tartışma olarak başlayan şey, hararetli bir kavgayla sonuçlanabilir. Unutmayın: gerçeklik, (özellikle soyut kavramlarla ilgili olan) görecelidir ve karşınızdakinin bakış açısı da en az sizinki kadar geçerlidir. Herkes sadece kendisine en anlamlı gelen fikri benimser.

Bugün planlarınızı bozarsanız şaşırmayın. Spontane ve pratik yepyeni bir yaklaşımı benimsemeniz gerekebilir. Bir durum için eski yaklaşımınızın mutlaka en iyisi olduğunu varsaymayın. İşler yürümüyor gibi görünüyorsa, yeni bir şey deneyin. Aradığınız cevap düşündüğünüzden daha yakın.

Kişisel para konusuna biraz daha dikkat vermeniz gerekebilir. Çok yorucu bir süreç olabileceği için, pes edip yarına ertelemek isteyebilirsiniz. Bu tuzağa düşmeyin! Yarının bugünden bir farkı olmayacak. Paçaları sıvayın, odaklanın ve bu işi halledin. Bu durumu ele alış şekliniz gerçekten ilginizi çekecek.

Sen doğuştan bir arabulucusun ve bugün bu yeteneğine ihtiyaç duyuluyor. Görünüşe göre senin gibi birinin çözebileceği bir gerilim havaya hakim. Taraf tutmadığına emin ol yine de. Tarafsız kalamazsan, sıkıntılı atmosfer yoğunlaşacaktır. Sakin kal ve olaya odaklan, böylece üstünlüğü ele geçirmiş olursun. Olayın çözülmesi için senin öz yargılama yetin yeterli!Muhtemelen yoğun ve stresli birkaç gün geçirdiniz, bu yüzden biraz bitkin düşmüş olabilirsiniz. Gelgelelim, ev işleri ve diğer sorumluluklar karşınızda duruyor olabilir ve sizse hiçbir şey yapmak istemiyor olabilirsiniz. Bir düşünün bakalım: Bunların hepsinin gerçekten acelesi var mı? Bırakın dursunlar orada. Dünyanın sonu değil ya! Biraz dinlenmek sizin de hakkınız. İyi bir kitap okuyabilir ya da televizyon karşısında uyuklayabilirsiniz. Her zaman bir yarın vardır!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün insanların davranışlarını analiz ediyor olabilirsiniz. İnsanlarla ilgili yargılarınız hayatınız boyunca hep çok güçlü olmuştur ve bir nevi doğuştan psikolog olduğunuz söylenebilir. Belki sonunda birini çözeceksinizdir. Biraz gizemli hareketlerde bulunan bir kişi olabilir etrafınızda. Bugün bu gizemi çözen kişi siz olabilirsiniz! Sahip olduğunuz sezgisel yeteneği kullanarak bu kişiyle zekice başa çıkabilirsiniz. O kişinin hassas olduğu noktayı bulabilirseniz, onun suyuna gitmeyi başaracaksınız.

9 Ağustos 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Aslan burcunda Yeni Ay meydana geliyor. Bir süredir ilişkilerde sessiz kalınmış, konuşulmamış durumlar konuşulabilir. İstek ve taleplerinizive özel hayatınızdaki insanlara sunabilir, dile getirebilir veya ortaya koyabilirsiniz. Yaşamınızda yeni bir sayfa açılıyor.

9 Ağustos 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendine yeni alternatifler hazırlıyorsun. İş yerindeki yoğun tempon çalışma metotlarını değiştirmene neden olabilir. Ailesinden ayrı yaşayan bir Aslan burcuysan, bugün sosyal medyada gördüğün paylaşımlar dikkatini daha fazla çekebilir. Kronik rahatsızlığı olan bir Aslan burcuysan, rutin kontrollerini ihmal etmemende fayda var.

9 Ağustos 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Toplum önüne çıkmak istemiyor ve insanlardan daha uzaklaşmak istiyor olabilirsiniz. Sanki güvendiğiniz dağlara kar yağmış gibi düşünebilirsiniz. Zihniniz çok yormayın. Duygusal kararlar almamaya özen gösterin.

9 Ağustos 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel hassasiyetiniz olan konularla ilgili zaman harcayabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. İş hayatınızda mücadele verdiğiniz konularda kendinizi daha başarılı görebilirsiniz. İlişkiler gündeminizi etkileyebilir. Sağlığınızla ilgili konuları ihmal etmeyin. İmaj değişikliği için uygun bir gündesiniz.

9 Ağustos 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Size artık hizmet etmeyen ve hayatınızda olan her şeyi atmak ve size güzellik getirenleri bırakmak için de uygun bir gündesiniz.

9 Ağustos 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aile ilişkilerinizi iyileştirebilir, evinizle ilgili düzenlemeler yapabilir ve beklediğiniz finansal çözümü bulabilirsiniz. Bu süreçte sevdiğiniz kişi ile ev ortamında olmayı tercih edebilir, kalabalık ortamlar yerine sakin yerlerde olarak, enerjinizi yükseltebilirsiniz.

9 Ağustos 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İşlerinizde zorlanmanızın bir sebebi de esnek olmayışınız olabilir. Doğru yöntem her zaman sadece bir tane değildir ve duruma göre alternatiflere yönelmiyorsanız kendinizi çok yorarsınız. Sıra dışı olaylar yaşayabilirsiniz, dumura uğramamak için hazırlıklı olun.

9 Ağustos 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevresel ilişkilerinizde yaşadığınız sorunları özel yaşantınıza yansıtmamalısınız. Kendinize yakın hissettiğiniz kişilerin etkisinde kalabilirsiniz. Yakın dostlarınızın, düşüncelerinize ilgi göstermeleri oldukça kuvvetli görünüyor.

9 Ağustos 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeniprojeleri yapacaksınız. Bunların hepsi bol kazançlı ve önemli işler. Şansınız açılıyor. İşte hayatta olumlu düşünmenin yararları. Dengenizi koruyabilirseniz çabalarınızın karşılığını almamanız için bir neden yok. En büyük zaafınız terazinin dengelerini eşitlemek.

9 Ağustos 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün partneriniz ile kavga etmekten kaçının ve sakinliğinizi koruyun. İş hayatınızda başarılı ve azimli bir şekilde ilerlemeye devam ediyorsunuz. Önemli bir karara varmadan önce kalbinizin sesini dinlemelisiniz.

9 Ağustos 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Amaçlarınızın saptırılmasından hoşlanmıyorsunuz. Bugün ikili ilişkilerinizde tüm enerjinizi kaşı tarafa göre yönlendirmek istiyorsunuz. Güven duygunuzun gelişmesini bekliyorsunuz. İniş ve çıkışlarınızı dengeleyeceğiniz bir gündesiniz.

9 Ağustos 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 53' 42" R
Ay
Başak
22° 32' 58"
Merkür
Koç
17° 01' 56"
Venüs
Koç
18° 55' 50"
Mars
Balık
22° 09' 33"
Jüpiter
Boğa
21° 41' 32"
Satürn
Balık
15° 39' 49"
Uranüs
Boğa
21° 47' 49"
Neptün
Balık
28° 35' 48"
Plüton
Kova
02° 04' 06"
Chiron
Koç
20° 05' 47"
Lilith
Başak
22° 15' 06"
True Node
Koç
15° 38' 03"
Son Güncelleme : 20/04/2024 15:00

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>