Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Yanlış Anlaşılıyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Ağustos 2021, Cuma

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 80%

Bunu farketmeyebilirsiniz, ama kişiliğinizin güçlü ve çekici bir tarafı var. Bugün istediğiniz şeyi almak için bu enerjiyi kullanmalısınız. Birini etkilemek istiyor olabilirsiniz, bu patronunuz ya da görüşmek istediğiniz bir kişi olabilir. Bugün, çekiciliğinizi ve ikna etme becerinizi kullanmamız için harika bir zaman. Sadece elde etmek istediğiniz sonuçlara odaklanın ve hedeflerinizi gözden kaçırmayın.

Bugün disiplinli olmak için biraz daha çalışmak zorunda kalabilirsiniz. Bağlı kalmanız ve yetiştirmeniz gereken şeyler olabilir. Sıkı bir programınız olabilir ve gününüz görevlerle dolu olabilir. Sohbet etmek ve sosyal olmakla zaman kaybetmeyin. Arkadaşınızla çıkacağınız öğle yemeğini başka bir güne saklayın. Konsantre olup odaklanmaya devam ederseniz, iyi notlar elde edip başarılı olacaksınız.

Cüzdanınızı sıkı tutun çünkü tuhaf bir şekilde tamamen gereksiz şeylerde büyük miktarda harcama yapabilirsiniz. Paranızı daha iyi bir şekilde ya da en iyi şekilde harcama konusunda düşünmelisiniz, başka bir şey değil. Paranızı harcamak yerine ihtiyacı olanlara zamanınızı harcamaya ne dersiniz?

Enerjiyle dolup taşıyorsun. Bir ateş grubu burcu olarak, enerjik ve aktif hissetmek senin için olağan bir şey ve bu his bugün tam anlamıyla taçlandırılıyor. Fakat büyük bir enerjiye sahip olmanın iyi yanı olduğu kadar kötü yanı da olabilir. Kendini yataktan sürüyerek kaldırmamak harika bir şey olsa gerek; fakatgörevlerini gerçekleştirmeye geldiğinde, adeta başka yerde olmayı arzuluyorsun! Yine de öncelikle işlerini tamamladıktan sonra ailene ve arkadaşlarına da enerji ayırmayı unutma!İnsanlar karşı dürüst olmalısın. Bir şeyleri abartarak aktarma ya da saklama gibi eğilimlerin olabilir. Kimseye zarar verme gibi bir hedefin yok. Ama egonun biraz şişirilmeye ihtiyacı var. Kendini yapmadığın şeyleri yapmış ve başarılara adım atmış gibi anlatırken bulabilirsin. Gerçekleri kendi yorumlarınla süsleme. Zaten sen birçok harika şey başardın ve başarıyorsun; insanlara bunları anlat.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün evde oturulacak bir gün değil. Eğer tam vaktinde limana inmezseniz gemiyi kaçıracaksınız! Saatinizi doğru ayarladığınızdan emin olun. Durmanın da koşmanın da bir vakti vardır. Bugün tamamen ikincisiyle alakalı bir gün. Hayatın tadını çıkarın. Her gününüzün kıymetini bilin.

13 Ağustos 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Terazi burcunda ilerliyor. Gün içinde yeni insanlarla tanışabilir, yeni ortamlara dahil olabilirsiniz. Bazı ilişkilerinizle ilgili ciddi ve ayakları yere basan kararlar alabilirsiniz. Bazı ilişkilerinize daha mantıksal yaklaşabilirsiniz.

13 Ağustos 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uykunu alamadan güne başlaman, seni olumsuz etkileyecek. Gün içerisinde sergilediğin tavırlar, çevren tarafından yanlış anlaşılabilir. İşlerini evden yürüten bir Aslan burcuysan, gün içerisinde bilgisayarında ortaya çıkan problem, seni yeni bir masrafın içerisine sokabilir. Hafta sonu tatilini değerlendirme isteğin, kısa mesafeli de olsa seyahat planları yapmanı sağlayabilir.

13 Ağustos 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişe dair ailenizle görüşmeler gerçekleştireceksiniz. Sürekli tekrarlanan konular olabilir. Düşüncelerinizi belirtirken üslubunuz da sert olmamaya ve karşı tarafı anlayan cümleler kurmaya özen göstermelisiniz.

13 Ağustos 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hareketli bir gündeminiz olabilir. Birden gelen fikirleri etrafınızdaki insanlarla paylaşmak size iyi gelecektir. Bazı konularda kararsız kalabilirsiniz. Gün içinde keyif aldığınız şeyler için zaman ayırabilirsiniz. İmajınızı yenilemek isteyebilirsiniz. Yakın çevrenizdekilerle ilgileneceğiniz zamanlar var. Kendinizi fazla yormayın.

13 Ağustos 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda çok güzel bir kariyer planlaması çizerken fikirlerinizin net olmaması sebebiyle bunu kaybedebilirsiniz.

13 Ağustos 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yakın arkadaşlarınızla bir araya gelebilir, keyifli vakit geçirebilirsiniz. Yöneticiniz Güneş sizi bugün iletişim ve eğitim konularında destekliyor. Almak istediğiniz bir eğitimle ilgili uygun koşullar karşınıza çıkabilir.

13 Ağustos 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şimdiye kadar pek ciddiye almadığınız şeyler bütün ağırlığıyla hayatınızın merkezine yerleşiyor. Doğrularınız ve prensipleriniz her zaman değişebilir fakat geçmişte daha farklı kararlar aldığınız için kendinizi suçlamanız anlamsız.

13 Ağustos 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hırslı yönlerinizi ortaya çıkaracak özel durumlar söz konusu. Yeni tanışacağınız kişilerin size olan ilgilerinden sıkılabilirsiniz. Yaşamınızla ilgili yeni bir döneme girmiş bulunuyorsunuz. Değişik tepkiler gösteriyorsunuz.

13 Ağustos 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok fırsat var önünüzde. Eğer zekanıza güvenerek olumlu ve güzel kararlar verirseniz, bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirmiş olacaksınız. Böylece hemhem de his hayatınızda yeni olanaklar yakalayabileceksiniz.

13 Ağustos 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İletişim, her ilişkide büyük bir önem taşır. Finansal durumunuzu düzeltebilmek için elinizden gelen her şeyi yapıyorsunuz ve çok çalışıyorsunuz. Geçmişinizde yaşadığınız olumsuz olayları geride bırakın ve gelecek güzel günlere odaklanın.

13 Ağustos 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Birlikte vakit geçirmekten hoşlandığınız kişilerle bir araya geleceğiniz bir gün yaşayacaksınız. Evinizde huzuru sağlamak adına, girişimciliğinizi ön plana çıkarmalısınız. Ailenizin mutluluğu için çok şey başarmak isteyebilirsiniz.

13 Ağustos 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 52' 57" R
Ay
Yay
07° 19' 26"
Merkür
Koç
16° 01' 55"
Venüs
Koç
26° 30' 27"
Mars
Balık
26° 54' 43"
Jüpiter
Boğa
23° 06' 33"
Satürn
Balık
16° 14' 50"
Uranüs
Boğa
22° 08' 24"
Neptün
Balık
28° 47' 44"
Plüton
Kova
02° 05' 42"
Chiron
Koç
20° 27' 06"
Lilith
Başak
22° 55' 60"
True Node
Koç
15° 31' 35"
Son Güncelleme : 26/04/2024 18:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>