Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Değişim Vakti Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Ağustos 2021, Perşembe

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 90%

Hayatınız üzerine düşünme dönemindesiniz ve bugün muhtemelen bazı önemli kararlar vermek zorunda kalacaksınız. Arkadaşlarınızı ve sevdiklerinizden çok şey istiyorsunuz. Neden olduğunu hiç düşündünüz mü? Onlardan kendinizden daha fazlasını şey talep ettiğiniz zamanlar oluyor. Ancak bu pek adil gözükmüyor, değil mi? Bugün, bunu nasıl düzelteceğinize dair bazı fikirler ve görüşler edinebilirsiniz. Onlar için standartlarınızı düşürün veya kendiniz için standartlarınızı yükseltin. Eşit standartları sağlamak için yapmanız gerekenleri yapın.

Bugün, olumsuz alışkanlıkların üstesinden gelmek için iyi bir gün. Belki son zamanlarda çok fazla kahve içiyorsunuz. Sisteminiz, bütün bu kafeini emmekten biraz yıpranmış olabilir. Ya da belki de diyetiniz çok şekerlidir. Belki günlük beslenmenize daha fazla dikkat etmelisiniz. Rutininizde küçük bir değişiklik yapın, büyük kazançları göreceksiniz.

Bugün sizin için duygusal olarak zor bir gün olabilir. İlginiz çeken bir konu hakkında araştırma yaparken içinizdeki çok eski duyguların tekrardan canınızı sıktığını görmek sizi şaşırtabilir. Bu duygularla başa çıkmak zor olabilir. Hepsini bir mantık çerçevesine dayandırmaya çalışmayın. Aynı zamanda, sizin için duygusal bir fırtınayı tetikleyen durumlar konusunda temkinli olun. Bazı sözler söylendiğinde çok kırıcı olabilir. Ne pahasına olursa olsun bunda kaçınmaya çalışın.

Müzik en vahşi canavarı bile yumuşatabilir. Ve sen de bugün o vahşi canavar gibi hissediyorsan, biraz müzik dinle. Dans et ve yüksek sesle şarkılar söyle. Bu aktivitelerin stresi düşürüp enerjiyi arttırdığına tanık olacaksın. Birçok insan bunları zor zamanlarında terapi nitelikliğinde kullanır. Sen de dene ve müzik tarzını çeşitlendir. Pişman olmayacaksın!Bugün evde oturulacak bir gün değil. Eğer tam vaktinde limana inmezseniz gemiyi kaçıracaksınız! Saatinizi doğru ayarladığınızdan emin olun. Durmanın da koşmanın da bir vakti vardır. Bugün tamamen ikincisiyle alakalı bir gün. Hayatın tadını çıkarın. Her gününüzün kıymetini bilin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendimize sık sık "Neden ben" diye sorarız. Bu soruyu kendinize herkesten daha çok sorduğunuzu düşünebilirsiniz. Hayatınız size sonsuz bir roller-coaster turu gibi geliyor olabilir. Derinde bir yerde, bunu başka türlü yaşayamayacağınızı biliyorsunuz. Bugün, yapabiliyorsanız, bir mola verin. Duygu ve düşüncelerinizi diğer insanlarla paylaşın. Yüksek sesle söylediğinizde içinde bulunduğunuz durumla ilgili kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.

12 Ağustos 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün saat 14.21'den itibaren günün tamamında Ay boşlukta ilerleyecek. Bu saate kadarve finans konularında hızlı çözümler sağlayabilir, daha hızlı hareket edip önemli işleri bitirerek günün geri kalanında rahat edebilirsiniz. Düzen ve temizlikle ilgilenebilirsiniz.

12 Ağustos 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İhmal ettiğin sorumlulukların, bugün karşına geliyor. İş yerinde bu yüzden, gözden kaçıracağın konular olabilir. İş yerinde liderlik marifetin ile öne çıkmayı başaracaksın. İnisiyatif kullandığın konularda başarıya ulaşman, seni gururlandırıyor. Uzun süredir düşündüğün, tarzında değişiklik içinçıkışında soluğu güzellik merkezinde alabilirsin.

12 Ağustos 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkinizi gizli yaşamak istiyorsunuz. Gözlerden ve sözlerden uzak özgürce sevginizi ifade etmek istiyor olmanız sizi bir çözüm yolu bulmaya itebilir. Geliştirdiğiniz yöntemler sizi zorlarken bu zorluktanda haz almanıza neden olabilir.

12 Ağustos 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde iletişimden kaynaklı sıkıntılar çıkabilir. Hareketli bir gündeminiz var. Birlikte çalıştığınız kişilere karşı daha hoş görülü olmanız gereken bir gündesiniz. Yakın çevrenizdeki değişikliklerden etkilenebilirsiniz. İşlerinize ilerletmek isterken acele etmemelisiniz. Hatalara karşı dikkatli olmalısınız. Ticari konularla ilgileneceğiniz zamanlar olabilir.

12 Ağustos 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İki kişilik bir oluşumun içerisinde olduğunuzu hatırlayarak hareket etmek ilişkiye sağlık getirecektir. Karşınıza çıkacak fırsatları iyi değerlendirmenizde fayda var.

12 Ağustos 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkilerinizde muazzam olumlu destekler alırken, sosyal ortamlar ve davetlerde yer alabilir, eğitim öğretim ve görüşmelerden yana fırsatlar elde edebilirsiniz. Özel yaşamınızda teklif ve davetlere açık olduğunuz bir zamandasınız.

12 Ağustos 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kötü hissettiğiniz anlarda başkasının sizi toparlamasını beklemek yerine kendi duygusal acil yardımınızı sağlamanız gerekiyor. Sizin doğru bulduğunuz davranışlar başkaları tarafından eleştirilebilir, eğer siz gerçekten doğru ve iyi bir şey yaptığınıza inanıyorsanız ruh halinizi bu sözlere teslim etmeyin.

12 Ağustos 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mal varlığınızı arttırmayı amaçlayan radikal isteklerinize odaklanacaksınız. İsteklerinizi başarma konusunda oldukça kararlısınız. Partnerinize daha çok zaman ayırmalı, onun sizden beklentilerine karşı ilgili olmalısınız.

12 Ağustos 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok hafiflemiş hissedeceksiniz kendinizi. Çünkü uzun süredir üzerinde çalıştığınız bir konu lehinize çözüme ulaşacak. Sabrettiniz ve mükafatını görüyorsunuz. Kendinizi kutlayabilirsiniz. Moraliniz, sağlığınız herşeyiniz çok mükemmel.

12 Ağustos 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile birlikte tutku verici ve romantik bir şeyler yapmak isteyeceksiniz. İş yerinizdeki tecrübeli arkadaşlarınızdan çalışmalarınız hakkında çok önemli ipuçları öğreneceksiniz. Kendinize rahatlamak için zaman ayırın.

12 Ağustos 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün özgürlük duygunuzun sizi farklı konumlara sürükleyebileceğini düşünmeli ve kendinizi özel bir kişi gibi görmemelisiniz. Yaptığınız çalışmalar, istediğiniz hedefe yaklaşmanızı sağlıyor. Yaşam kalitenizi yüksek tutuyorsunuz.

12 Ağustos 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 25' 20" R
Ay
Akrep
05° 50' 08" R
Merkür
Koç
16° 03' 55"
Venüs
Koç
23° 23' 30"
Mars
Balık
24° 57' 31"
Jüpiter
Boğa
22° 31' 27"
Satürn
Balık
16° 00' 41"
Uranüs
Boğa
21° 59' 52"
Neptün
Balık
28° 42' 54"
Plüton
Kova
02° 05' 11"
Chiron
Koç
20° 18' 22"
Lilith
Başak
22° 39' 10"
True Node
Koç
15° 38' 06"
Son Güncelleme : 24/04/2024 05:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>