Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Kırgınlıklar Geride Kalıyor Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Ağustos 2021, Çarşamba

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 60%

Konu cazibeye gelince, kişiliğinizin daha gizemli yönlerinin en önemli varlığınız olduğunu biliyorsunuz. Bugün, 'baştan çıkarıcı güçlerinizi' çalışma ortamında veya kişisel yaşamınızda uygulayabilirsiniz. Ancak, gerçekten sahip olmadığınız bir şeyi saklıyormuş gibi davranmayın. İstediğiniz şeyi elde etmek istiyorsanız, kişiliğinizin en iyi yönlerini ortaya koymaya çalışmalısınız...

Modern bir kadın mısınız? Dünyanın gelişmesine yardım ediyor musunuz? Birileri bugün size bu tür hassas soruları sorabilir. Durumlara karşı nasıl tepki vereceğini bilen aktivist br kadın olsanız bile, olaylar karşısında çok itici olmamaya dikkat edin. Çalıştığınız yerde oynayacak bir rolünüz var. Bu hassas sorulara hiç dikkat etmeyin.

Bugün bir arkadaşınızın canını sıkan şey hakkında endişelenebilirsiniz. Bu kişi biraz üzgün ve kaygılı gibi görünüyor ancak sizinle kaygılarını paylaşmak istemiyor gibi. Bütün belirtiler, kafasındakilerin para mevzuları olduğunu gösteriyor, bu da onun içine kapanmasına neden oluyor. Bırakın kapansın. İhtiyacı olursa, burada olduğunuzu onu hissettirin ve kendi işlerinize konsantre olun. İyi hissettiğinde, sizinle kaygılarını paylaşacaktır.

Bir partiye davet edilmiş olabilirsin. Günün enerjisi senin için sosyal fırsatlar yaratıyor olacak. Resmi bir davetin protokol listesinde yer alman da söz konusu olabilir. Özenle giyinip şık bir etkinliğe katılmak hoşuna gidecek. Arkadaşlarınla da olağan bir buluşma düzenleyebilirsiniz. Evden çıksan yeter!Kendimize sık sık "Neden ben" diye sorarız. Bu soruyu kendinize herkesten daha çok sorduğunuzu düşünebilirsiniz. Hayatınız size sonsuz bir roller-coaster turu gibi geliyor olabilir. Derinde bir yerde, bunu başka türlü yaşayamayacağınızı biliyorsunuz. Bugün, yapabiliyorsanız, bir mola verin. Duygu ve düşüncelerinizi diğer insanlarla paylaşın. Yüksek sesle söylediğinizde içinde bulunduğunuz durumla ilgili kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün hayallerinize sarılın ve en sevgili düşlerinizi aklınızdan çıkarmayın. Bunlar sizi hayatta tutan şeylerdir; zihinsel olarak canlı kalmanızı sağlarlar. Uğruna çabaladığınız bir şeyler yoksa, eylemlerinizin ardında gerçek bir amaç olmaksızın öylece yaşayıp gittiğinizi fark edebilirsiniz. Rasyonel aklınızın size ne söylediğine aldırış etmeyin; hayal gücünüzden esin almanızın tam zamanı.

11 Ağustos 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Boğa burcunda ilerliyor. İlişkilerinizin yönü ve rotası belli olabilir. Davalarınız bir karara veya sonuca bağlanabilir. Uzlaşmacı ve yapıcı olmak size her alanda kazandırabilir. Ortaklı işlerde daha titiz ve detaylı çalışmalar yapın, seçici olun.

11 Ağustos 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Haksızlık kelimesi seni oldukça rahatsız ediyor. Eğer kırdığın kişiler varsa, bu süreçte onlarla yeniden bir araya gelmek isteyebilirsin. Çalışan bir Aslan burcuysan,yerinde çeşitli tartışmalar, seni yaptığın işten soğutabilir. Gün senin için oldukça hızlı başlasa da akşam saatlerinde karşılaştığın olaylar, motivasyonun düşmesine sebep olabilir.

11 Ağustos 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi konularınızda yalnız hareket etmek isteyeceksiniz. Kişisel hesaplarınızı titizlikle yönetiyorsunuz. Bu titiz yönetim süreci size kar ve yeni yatırımları da beraberinde getirebilir.

11 Ağustos 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün maddi konularda kendinizi daha meşgul hissedebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda engelleri aşmak için mücadele verebilirsiniz. İş hayatınızda ilerleme kaydedebilmek için plan yapmanız gerekebilir. İlişkilerinizde yaşayacağınız sıkıntıları abartmamaya özen gösterin. Gerçekçi olmanız gereken zamanlardasınız.

11 Ağustos 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızda isteklerinizi gerçekleştirecek yollar araştırabilirsiniz. Kendinizi farklı olan ile beslemeniz, yeni tecrübeler edinmeniz vizyonunuzu genişletebilir.

11 Ağustos 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden kendinizi ifade etme konusunda istediğiniz performansı elde edemeyebilirsiniz. Böyle bir etki altında önemli görüşmeler ve paylaşmak istediğiniz önemli konuları enerjisi daha rahat akan bir günde gerçekleştirmeniz faydalı olacaktır. Yakın çevre ilişkileri, seyahatler, eğitim, kardeşleriniz ve ilişkilerde iletişim konularında durağanlık, belirsizlik yaşayabilirsiniz.

11 Ağustos 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi yeterli görmediğiniz için cesaret edemediğiniz işler başkaları tarafından başarılırsa kendinizi pek iyi hissetmeyeceksiniz. Size yetersiz hissettiren haksız sesi susturmanın yollarını arayın. Reddedilmek, hata yapmak ve hatta başarısız olmak dünyanızın sonunu getirmez.

11 Ağustos 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İlginç fikirlerinizi mesleki konularda da kullanarak çevrenizi şaşırtabilirsiniz. Kendinizi yenileme konusunda acele etmemelisiniz. Yaşantınızla ilgili güzel planlar yapmanıza rağmen, değişimlerden çabuk etkileniyorsunuz.

11 Ağustos 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mantığın vehayatının öne geçtiği bir gün. İşlere dalıp sevdiklerinizi ihmal etmeyin. İlgisizliğinizden yakınacak birileri çıkabilir. Bu sizin canınızı sıkabilir. Kaba ve umursamaz davranışlarla sevdiklerinizi üzüyorsunuz. Onlar buna layık değiller.

11 Ağustos 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eski sevgilinizi bir türlü aklınızdan çıkaramıyorsanız, bugün onu aramayı düşünebilirsiniz. İş arkadaşlarınız ile birlikte daha fazla zaman geçirmeye özen gösterin. Bugün meditasyon yapmayı deneyeceksiniz.

11 Ağustos 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün çevrenize karşı kapalı ve duygusal bir tavır sergiliyorsunuz. Olayları çok fazla büyütebilir ve kafanızın daha karışmasına neden olabilirsiniz. tutmalısınız. Dürüstlük kavramını fazla abartıyorsunuz. Kabuğunuzdan sıyrılmalısınız.

11 Ağustos 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 30' 39" R
Ay
Yay
02° 28' 53"
Merkür
Koç
16° 00' 11"
Venüs
Koç
26° 02' 12"
Mars
Balık
26° 37' 01"
Jüpiter
Boğa
23° 01' 14"
Satürn
Balık
16° 12' 43"
Uranüs
Boğa
22° 07' 06"
Neptün
Balık
28° 47' 00"
Plüton
Kova
02° 05' 38"
Chiron
Koç
20° 25' 47"
Lilith
Başak
22° 53' 27"
True Node
Koç
15° 32' 49"
Son Güncelleme : 26/04/2024 09:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>