Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Değişim Kapınızda Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ağustos 2023, Çarşamba

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 80%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda beklenmedik sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelme şansınız var. Daha sağlam adımlar atmanın yollarını aramalısınız. İçinde bulunduğunuz duruma uygun hareket ettiğiniz sürece her şey daha da iyiye gitmeye başlayacaktır.

Sınırlar üzerinde etkinlik göstermekte zorlanmayacaksınız. Mesleki olarak genellikle kendi istediklerinizi elde etme şansınız da var. İçinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar atabildiğiniz sürece her şey daha da iyiye gidebilir.

Maddiyatla ilgili beklenmedik sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebileceksiniz. İçinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar atabildiğiniz sürece herhangi bir sorunun sizi engellemeyeceğini de bilmelisiniz. Daha dengeli olmanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizden çok çevrenizde bulunan insanları düşünebilirsiniz. Aldığınız ve alacak olduğunuz kararlarda bunun fazlasıyla etkili olabileceğini de unutmamanız gerekmekte. Kendinizi doğru ifade edebildiğiniz takdirde herhangi bir sorunla da karşılaşmayacaksınız. İçinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar atmanız gereken bir gün.

16 Ağustos 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslan burçları, bugün, ev ve aile ile ilgili konularda odaklanma zamanı. Evde düzenlemeler yapabilir, yakınlarınızla kaliteli zaman geçirebilirsiniz. Ailenizin desteği sizi motive edecek. Kendinizi yeniden şarj etmek için huzurlu anlara ihtiyacınız var.

16 Ağustos 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Burcunuz bugün Yeniay’a ev sahipliği yapacak. Hiç olmadığınız kadar ince eleyip sık dokuyacaksınız. Değişmemek için ne kadar direnseniz de sizde değişimin size iyi geleceğini anlıyorsunuz. Çevrenizde yaşanan olaylara farklı bir perspektiften bakmaya başlayacaksınız. İnsanları yargılamadan önce anlamaya çalışacaksınız.

16 Ağustos 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal bir gün olabilir, yoğun bir iletişim trafiğine girebilirsiniz. Çok fazla insanla fikir ve işbirliğine girmeye çalışmak, bunları sonuçlandırmak sizin için önemli bir motivasyon olabilir. Son sözü söyleme gayretinde bulunmamaya çalışın; bu hem size daha iyi anlama şansı verecek hem de hayatınızdaki diğer potansiyelleri görmenizi sağlayacaktır.

16 Ağustos 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlemeye devam ederken son derece keyifli ve dikkat çekici görünüyorsunuz. Hayata daha olumlu baktığınız bu süreci oldukça iyi değerlendirebilirsiniz. Yurt dışı ile ilgili işleriniz akıcı biçimde ilerletilebilir. Yine bu dönem işle ilgili ortak çalışmalar öne çıkıyor. Becerilerinizi geliştirmek, bir konu üzerinde yeterince emek vererek yeni kazançlar sağlanabilir.

16 Ağustos 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Motivasyonunuzun yükseldiği bugünlerde işte güvencenizi garantileyecek yeni haberler alarak daha da keyiflenebilirsiniz. Ailenizle irtibatınızı koparmamalısınız.

16 Ağustos 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendini zorlamaman en iyisi. Bir şeyleri yetiştirmek uğruna kendini paralamamalısın. Çok çalışmaktansa verimli çalışmak özen gerektirebilir. Bugün bu ikisi arasındaki ayırımı iyi yapmalısın.

16 Ağustos 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, kişisel yeni bir başlangıca veya yaşamda yeni bir sayfada olduğu hissine işaret ediyor. Önümüzdeki günlerde, değişiklik yapmak ve hayatınızı istediğiniz yere yönlendirmek için daha fazla güç hissedebilirsiniz. Bu size fayda sağlayacaksa, hayatı yaşama şeklinizi ustaca değiştirebilirsiniz. Her zamankinden daha dikkat çekicisiniz ve insanlar sizi takdir ediyor. Yeni fikirler, konular veya deneyimler, yeni başlangıcınızın bir parçası olabilir. Bugün ayrıca, gerçek aşklarınız ve arzularınızla bağlantı kurmak için zaman ayırmayı hedefleyin. Yeni bir şey denemek veya eski bir soruna yeni ve benzersiz bir şekilde yaklaşmak için cesaret kazanıyorsunuz.

16 Ağustos 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayata geçiremeyeceğiniz konular için, çevrenize taviz vermek istemiyorsunuz. Duygusal konularda fazla derin olacağınız bugünde, geniş kapsamlı olaylar için biraz daha beklemelisiniz. Motivasyonunuz çok daha güçleniyor.

16 Ağustos 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Cesur davranıp, umutlarınızı ve arzularınızı başkalarına anlatın. Alacağınız olumlu tepkiler hayallerinizi gerçeğe dönüştürme şevkinizi artıracak. Hızla yeni destekçileri kendinize çekeceksiniz. İşyerinde dahi fikirlerinizi ilgiyle dinleyecekler. Ama tavsiye ve eleştirilere de kulak tıkamayın, bunlar planlarınızı tamamlayacak ve daha iyiye götürebilecek.

16 Ağustos 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugünhayatınızda ve ilişkinizle ilgili beklenmedik gelişmelere neden olabilir; sakin kalmak önemli olacak. Para ve kazanç konuları da gündeminizde olabilir. Gününüz şahane geçsin.

16 Ağustos 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, özlemleriniz değer kazanabilir. Güzel ve olumlu duyguların kişisi olduğunuz için kaybettiğiniz fırsatları bir kez daha düşünebilirsiniz. Güvenli bir yaşam isteği içindesiniz. Kazançlarınıza yeni bir şekil verebilirsiniz.

16 Ağustos 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 54' 49" R
Ay
İkizler
01° 05' 10" R
Merkür
Koç
22° 44' 20"
Venüs
Boğa
11° 47' 10"
Mars
Koç
06° 27' 34"
Jüpiter
Boğa
26° 00' 39"
Satürn
Balık
17° 18' 15"
Uranüs
Boğa
22° 51' 06"
Neptün
Balık
29° 09' 33"
Plüton
Kova
02° 05' 41"
Chiron
Koç
21° 08' 31"
Lilith
Başak
24° 18' 32"
True Node
Koç
15° 17' 21"
Son Güncelleme : 09/05/2024 04:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>